LINN SKRIVER.

hej bloggen, jag har äntligen fått tag på en dator. just nu är vi i brålanda där min faster bor m familj, egentligen så bor vi hos min farbror jens i vänersbog men i natt blir vi kvar här.

vi har badat och solat och myst på riktigt mke. Men jag har hem längtan, jag längtar hem till mina vänner och mamma. hihi.

jag kommer hem om några dar, två vekor blir lite för mke enligt pappsen, men på söndag eller måndag far vi förmodligen mot stockholm eller bara raka vägen hem vi får se vad som känns smidigast.

också vill jag tacka maja för allt ♥du får gärna fortsätta jag är inte hemma än ;) och du får jätte gärna också göra om min design hur mke du vill (A) om du känner för det förstås. Men nu ropar faktiskt lillebror och tycker att jag ska stänga av datan.
Vi hörs antagligen när jag kommer hem eller i stockholm.


Linnéa är hemma!

Skrev ingenting igår för jag orkade inte.
Sitter här nu med Linnéa Rummel som jag saknat i över en vecka och äntligen kommer hon hem från Irland!!!!! TJOHO! Linn är fortfarande borta. Nu ska vi leka. Hej då!

I will write you a song.

Börjar kännas tomt utan Linn.
Jag saknar henne. Linnéa också. Som är på Irland. Som tur är kommer Linnéa hem imorgon och jag kan förmodligen träffa henne innan jag åker till stugan på lördag. Hoppas jag. Och sen när Linn kommer hem ska vi träffas allihop! Vi tre är oslagbara och ni är mina absolut mina bästa vänner. Synd bara att ni ska vara borta samtidigt medans jag är hemma... Hehe :)

Som ni kanske märker blir inläggen inte dom bästa. 
Men jag hoppas det inte gör något. 

/ Maja Söderberg ♥


I just want to know.

Jag kollade upp det där med Värnersborg.
Det stavades så! Tro det eller ej men jag hade rätt! Ligger ett antal mil ovanför Göteborg. Bara så ni vet liksom... Känns som om ni alla har fina "carefaces" just nu. Men, what ever?

Antar att jag inte har så mycket att skriva.
Det blir bättre bloggning då Linn är tillbaka. Känns som om jag inte vill fylla hennes blogg med "Maja-inlägg". Men det är ganska svårt att låta bli. Ska ändå försöka. 

Ni får en bild på mig så länge så ni ser vem jag är!



/ Maja Söderberg

Maja Söderberg gästbloggar.

Maja Söderberg här nu i någon vecka eller två!
Linn har åkt hela vägen ner till Värnersborg eller vad det heter? Geografi är inte min starka sida. Iallafall ska jag gästblogga här tills Linn är tillbaka på banan. Ganska spännande faktiskt. Jag har aldrig gästbloggat förut. Jag ska även fixa ny design åt henne. Tänkte försöka på mig något nytt och häftigt. Så får vi se om Linn blir nöjd när hon är tillbaka. 

Just nu sitter jag och spelar gitarr.
Miley Cyrus rullar i högtalarna och jag skriver mer åt er imorgon. 

/ Maja Söderberg

lugn ba lugn.

jag kan glatt meddela att när jag kommer åka bort så kommer www.maajaasoderberg.blogg.se gästblogga här i min blogg när hon har tid och känner för det. kan inte mer än tacka henne för det. Jag älskar dig maja och kommer sakna dig!

bilder från förra året.

jag tänkte lägga in några bilder från förra året då vi var där.
haha lägg märke till att jag var blond då.



jaja det räcker väl, hahah vissa är från smögen också, våran familj bodde i en husvagn när vi var där.
hahahha as söta bilder tkr ja.
jag bjuder lite på mig själv...

imorrn åker jag :D

oheayyy. HALLELUJAH! hahah. närå skojas, fast det ska bli jävlit skönt att lämna sundsvall och alnö, igen. Fast den här gången två veckor. och jag kommer kanske inte kunna blogga nånting. Jo om jag får tag på den dator nån dag när jag är i vänersborg så äre självklart att jag lägger in ett inlägg.
men när jag kommer hem kanske det inte blir så mke bilder för att jag har ingen BRA kamera (HÖR DU DET MAMMA), lillasyster kanske knäpper några..

kvällen kommer att spenderas med isabelle och wallin.

my home, is your home.

dålig upptadering idag men har haft fullt upp, jag vaknade kvart över tolv och vi fick främmande då också, och dom var här till ungefär tre. Och efter det vare direkt in i duschen och efter det så fixade jag mig och hela familjen drog i väg till stan för att möta upp mormor, morfar, stefan (morbror) och marie (hans tjej) på scandic hotell, sedan när vi skålat för att mormor fyller 60 så drog vi till en båt tror den heter ms medvind nånting, vi åt mat där och hade de jätte mysigt och jag kom nyss hem. så liksom jag har inte hunnit. Nu resten av kvällen blire mys med familjen.

tråkit inlägg men jag hör av mig mer imorrn.


vilken mobil?

ja om jag inte får tillbaka min så måste jag ju köpa en ny, och jag är inne på en touch mobil.
nån av dom två är jag inne på:


Sony Ericsson W150i Yendo


Sony Ericsson X10 Mini

mest inne på xperian. vi får se hur det blir, jag kanske får tillbaka min älskling också, hoppas.

20 saker du kanske inte vet om mig..


1. Jag är otroligt mörkrädd, inte när jag ska sova. Men tex om jag skulle vara hemma själv på kvällen och det är kolsvart ute så tänder jag alla lamper!
2. jag har astma, jag tar medicin för det morron och kväll.
3. allergisk mot pollen är jag också, så under sommaren och våren är min astma extra jobbig.
4. jag är även allergiskt mot nötter, äpplen, sockerärtor, jordgubbar, pöron mm.
5. jag har glasögon, har haft ett synfel ända sedan jag föddes och fick glasögon när jag var tre, har använt linser ända från 6:aan.
6. jag kan inte använda hudkräm som är parfymerad, min hud klias och svider då.
7. mina föräldrar skildes när jag var 5.
8. min pappa och hans förra tjej har också skilts, det gjorde dom tidigare i år.
9. jag verkligen tål inte när tjejer har hår under armarna, alltså det är inge fel med det men jag tycker det är obehagligt när tjejer har det och verkligen när det är synligt så att andra ser det.
10. jag har haft jätte dåligt självförtroende så länge jag kan minnas, men det är betyligt bättre nu än vad det var för 1 år sen.
11. jag älskar skor! har ungefär 17 par om inte mer!
12. kläder är också ett stort intresse, jag har alldeles för mycket säger mamma, men jag skiter väl i det, hallå det är ju kläder vi talar om? :D
13. min idol just nu är miley cyrus. jag älskar hennes musik.
14. även lars winnerbäck.
15. jag hatar folk som ljuger, allstå visst en liten vitlögn gör väl alla nångång, men inte när det kommer till större saker som man inte ska ljuga om.
16. när folk tar en för givet och att man alltid ska anpassa sig till den andra, och aldrig till en själv.
17. jag kan ibland säga saker utan att egentligen mena det, liskom jag tänker mig inte för.
18. min mamma är min förebild.
19. musiken är en stor del i mitt liv, jag sjunger nästan hela tiden när ingen annan hör.. hihi
20. jag tycker det är jobbigt när folk klagar på att dom är tjock när dom inte ens är det, jag som har vare jätte smal i hela mitt liv känner mig ännu smalare då, och det tär nå jävulskt på självförtoendet när jag blivit kallad en massa saker ända sen jag varit liten för hur smal jag varit. Och jag äter egentligen hela tiden, godis, kakor mat i huvudtaget. jag är en gottgris :$

"skrattar åt skratt"

hej, jag är trött, och trött och ännu mera trött. Jag känner inte för att göra nånting, idag har jag bara suttit vid tvn och bläddrat runt på en massa kanaler, sett på bla jims värld, och med min dåliga humor suttit och skrattat åt såna där komedi program som har skratt när dom ska säga nånting som ska vara roligt, ni vet? hah jag satt och skratta åt dom skratten. HAHAH. men erkänn man stör sig på dom? dom skratten kommer ju fram exakt hela TIDEN på saker som inte ens är roligt. 

nu ska jag snart äta hamburgare med max, erika och pappa. ikväll kommer jag att umgås med isabelle. och vi läju sitta och skratta åt våra egna skratt, för att vi skrattar exakt likadant, hahah jag älskar att sitta och skratta åt skratt.




HAHAHHAHAH. ett exempel på att skratta åt skratt.

INTE TILLÅTEN!


alltså det här är riktig humor! fråga maja om de

hannah montana.

hihi jag har nyss sett hannah montana  the movie med maja och jag satt bervid, den är så underbart bra. om du inte sett den, se den!
nu ska jag och maja kolla in anagina med glada miner.

clothes.






dom sakerna är från H&M.



den tröjan är från Gina.



find my way out.

jag skrattar, åt ingenting. Jag sitter just nu och skrattar, kanske åt mitt liv? min mobil kanske är fuktskadad och då är den kaput, helt död och går inte att använda mer. hur ska jag göra då? en ny mobil? åhh. skratt åt vilken otur jag föddes med. ha-ha.

men idag har jag varit och lämnat in den i stan, jag vart kvar där med maja och fyndade lite små saker, egentligen behöver jag inte mer kläder, jag har alldeles för mycket kläder hemma, jag har till och med tappat bort en massa också, och det är verkligen frustrerande. Men jag ska iaf vara med maja ikväll också, det blir film och mys.
lägger snart upp bilder på mina köp måste bara lägga in bilderna på datan.


miley cyrus


every rose has i´ts thorn



My Herts beats for love

två underbara låtar.


Lite slarvig med låtarna men jag måste ta nått att äta nu innan jag svälter ihjäl.



every rose has it´s thorn.

hemma hemma. men åker igen på söndag och blir borta i två veckor ungefär.

Jag saknar min mobil. den ska in på lagning imorrn, men hur ska jag klara mig utan den? och på telia får man tydligen ingen lånemobil.. buhu jag måste leta efter gamla telefoner här hemma, alla mina gamla är döda.



liten, smidig, bra ljud och bra minne. En helt vanlig och bra mobil, jag verkligen älskar den. Men nu så ären trasig, helt off.


turn it all blue.

idag blev det jätte fint väder, och mulet hemma. mohahah. så idag har jag solat och badat och bara mått gått. Jag älskar verkligen våran pool, dock att peter först puttade i mig så att jag fick ett sido plask som gjorde skit ont, sen så puttade han i mig igen så att linsen flög av, tur att jag höll i linsen och att syster finns och tog den innan den ramlade i vattnet. Brun börjar jag också bli, riktigt brun. ÄLSKART! jaja nu ska vi äta hamburgare, ikväll blire kort spel med mamma och peter som alla andra kvällar då vi vare här.

ja också vill jag bara passa på att säga att jag älskar maja söderberg och linnea rummel, ni är guld värd.

vi kanske hörs mer ikväll, vem vet ;)


live from the stugan.

nu har även el pedrus (peter) internet och hans dator har mke skönare tangentbord än mammas, hihi. Just nu så bakas det för fullt, mamma dricker kaffe och peter ligger i soffan med en tidning i handen, själv så sitter man här och skriver på bloggen, semster i familjen norrbom/helldén, eller näe kanske inte. Det enda som fattas är solen.. plus att det blåser is vindar.

och vet ni? att inatt drömde jag en jätte konstig dröm. OM ÅSKA! jag drömde att jag blev träffad av en blixt och att jag gömde mig för den, det sa bara SIP så vart jag träffad. inte rättvist ju, det var min dröm och jag ville inte bli träffad av blixten. så jag fick ett märke på handen och benet i drömmen då alltså. och sen så vaknade jag, liksom hallå, vart fick jag den drömmen i från? :( jag hatar åskan och det sista jag vill bli är att bli träffad av blixten i min egen dröm också.. buhu :'(
men nu ska jag duscha och sätta på mig min älskade mjukis dress i grisrosa.

ciao!


i stugan.

ja nu sitter jag här i stugan, kl är just nu 21.11. och idag krossades mina drömmar om en stor sol på himelen ist så är det en massa moln och alldeles för varmt också får man veta att hemma är det strålande sol och inga moln alls. ja också är min mobil trasig, RIP. man sitter i bilen på väg hit och den bara stängs ner, så just nu har jag peters jobb telefon, men typ inga nummer alls. När jag kommer hem ska den in på lagning! bara pappa hittar igen kvittot... men snart ska vi spela kort, jag kommer ju vinna, fast enligt peter så äre han som kommer vinna. Vem vet.. aja man får hoppas på bättre väder imorrn.


jag mamma och syster på bröllopet förra lördagen.

nu ska vi spela kort, får se om jag hör av mig nå mer innan jag kommer hem, mamma har trots allt internet för en hel vecka nu när vi är borta.

mot stugan.

idag så ska jag åka till min stuga med sanna, julia (sannas kompis), mamma och peter. Jätte skönt att få komma bort från alnö och sundsvall ett tag, det blir bad i poolen (en riktig, alltså ingen plast pool), sola och bara ta det lugnt. Jag ska ladda med en massa böcker! blir där till tisdag, om jag inte ledsnar och åker tåg hem tidigare. Vi får se. Så det blir nog förmodligen ingen bloggning förns tisdag om inte mamma har köpt Internet nån dag, för då hör jag ju av mig. Men nu måste jag packa och fixa lite grejor.

dålig film!

jag och lillasyster (SANNA) har nyss ett på världens konstigaste film, the final destination. Jag rekommenderar den inte! Den är äcklig och komplicerad, och inte alls min smak. det är en sån där alla dör film.

before the storm.

gud vilken underbar dag jag haft! har ni? jag har legat på stranden med erika (pappas förra tjej), min lillebror max på 4 år och lillasyster som är 13 år, det var jätte mysigt. Jag låg mest bara och solade, färg har jag fått också.
Snart kommer pappa hem och då ska vi åka till Max och äta, sen ikväll så blire filmkväll med lillasyster. Vilken film vi ska se har jag ingen aning om! men nu ska jag hoppa in i duschen. Jag slänger nog in ett eller två inlägg ikväll.

KAN INTE SOVA.

ja kan kan inte sova, jag är jätte trött men det är alldels för varmt här inne i mitt rum, och om jag sover med öppet fönster kommer jag vakna imorrn bitti alldeles tjock och slemmig i halsen och det är ju inte precis så specillt kul.
jag dör av trötthet...
men tur att anagina finns vid sånna här tillfällen när man sitter uppe!
jag dör finns ännu mer också... ÄLSKA!!!!!!!!!!!!!!!
men nu ska jag försöka sova....
godnatt, hörs imorrn.

LINN IS BACK ON TRACK.

lika så är min dator, som haft en trasig sladd. jag ska berätta vad jag hade för mig i går snart....
NU: jag vaknade runt elva, gick för att möta maja, sedan hilda för att sedan gå till Linnea, vi skrattade och hade skoj sedan kom Fredrik och umgicks med oss, ungefär vid halv sex drog jag, maja, hilda och fredrik ner till mig för att se på film, vi såg två filmer sen drog vi ut. Gustav kom också och vi pratade och hade skoj, runt elva gick maja och fredrik. Jag, hilda och gustav var kvar och pratade typ till halv två då jag gick hem, dom satt kvar längre tror jag.
Idag:jag vaknade runt halv elva, gjorde det vanliga åt frukost och fixade mig, åkte med hilda till bänkås och njöt av den lilla sol vi fick och badade i det faktiskt rätt varma vattnet. Vi åkte hem runt tre. Efter jag ätit middag så gick jag och mötte maja för att sedan gå vidare till ica och köpa glass, då kom hilda också till ica och vi gick hem till mig och såg på Harry potter, hemligheternas kammare. Dom drog hem runt elva.
snart ska jag försöka sova för att jag ska upp nio imorrn, ska åka och bada med erika, max och sanna.
sen i måndags, älsklingar<3


i´m given up.

ja jag tänker inte ha nån bloggpaus längre, jag fattar inte ens varför jag ville ha det. Så från och med idag börjar jag förmodligen att blogga som vanligt. fast det här inlägget blir inte så långt, för jag måste skynda mig nu för ska till malandsbadet med maja, linnea och hilda och min bikini överdel tror jag är hos mamma så jag måste förbi där först.
Men vi hörs ikväll! jag LOVAR ;)

blogpaus.

allstå jag har ingen blogg lust nu för tiden, har annat för mig hela tiden, eller egentligen inte, men annat än datan. Så jag tänker ha en blogg paus, den kanske blir kort eller lång, jag vet inte. Jag kanske skriver redan imorrn, vem vet.
Vi hörs när vi hörs!

how could you be so heartless?

heeej, solen gömmer sig (igen).

igår: vi strosade runt på gatufeten och träffade folk, mysigt vare. sen så åkte jag och jullan hem till henne och typ sov, för vi var dö trötta.

IDAG: vi (jullan) håller på att plocka undan lite i hennes rum, vi väntar även på Jorunn, Katarina och Tina, jag känner dom inte sä mke utan det är julias kompisar, men det ska bli trevligt att lära kännan nya, meningen är att vi ska sola och bada, men för att sola behövs ju en sol, inte sant? åhhh. ja men iaf mamma kommer och hämtar mig runt fyra, hemma ska jag fixa mig och äta middag, sedan drar jag iväg till gatufesten igen, med isabelle och josefine. Men nu måste jag också hjälpa till, för jag vill inte vara latare än vanligt.

Joshua Radin.


min älskade sötnos :*

gatufesten med jullan.

alltså idag har jag typ gjort allt, jag har svettats, frysit, gått, väntat på solen, badat i en pool, knäppt kort, köpt örhängen och armband, bytt kläder ett antal ggr, försökt solat, men solen visar sig ju inte.. okej kanske inte så mke men ändå. Och ikväll bllire GATUFESTEN med jullan!! även kallad min abv (gissavadetbetydertdu) jag sover även hos henne också. vi kommer ha så fucking KUL! just nu ska vi pröva en massa kläder till ikväll. musiken är också på! NU KÖR VI!

disneyfilmer.

NU SKA JAG OCH SANNA SE DISNEYFILMER. HIHIHIHHIHI.

thats sounds good to me.

brun vill jag vara, och brun börjar jag att bli. YES! bloggen behöver fixas, jag försöker och försöker och fattar typ ingenting. Det börjar ju bli någonting men långt ifrån perfekt. Texten där ---------->
är för långt ner och headern är bara så fel. NÅN SOM VILL FIXA MIN HEADER?

Idag så dog jag okej näe jag lever ju, men jag sover så himla dåligt nu för tiden, har ingen aning om värför, det bara är så. Inte så speciellt kul. Så jag var upp vid tio, hoppade in i duschen för att vakna till, satt mig vid tvn och åt frukost. sedan så kom tindra (min storasysters killes barn på 3 år) och storasyster på besök, pratade och skrattade med dom, sen så drog jag iväg till stan med isabelle, vi gick runt där och kollade och drack varm chocklad på mammas jobb. Ikväll ska jag ha myskväll med lillasyster med ostkrokar och hallonsoda.

avslutar inlägget men en låt av min nya idol!


Joshua Radin - Closer


I´m sorry.

ja rubriken säger allt, förlåt för dålig uppdatering för idag och igår! jag har lite små panik på min header, gör om gör inte rätt. men igår så gjorde jag absolut ingenting, dåligt väder lika med tvn. Så jag tänkte aldrig på datan. Och idag så solade jag sen så plockade jag undan lite på rummet, på kvällen så var jag med maja och linnea, vi knäppte en massa kort som linnea skulle skicka till mig, men det är något fel på MIN dator så det går inte. Jag tänkte kanske använda någon av dom korten till min nya header.
men nu måste jag sova, har haft för många sömlösa nätter! Jag LOVAR att höra av mig imorgon.

scream it if you want.

vilken härlig kväll jag haft med min bästavän linnea. vi satt och såg på rosa och hade allmämt mysigt. Sedan kom pappa och lillasyster och mötte mig för pappa ville att vi skulle prata lite om allt möjligt, min familj är bäst! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart se på gossip girl (ovanligt). Också vill jag bara att tiden ska gå till 20 juli, för då drar jag till vänersborg med la famila, på pappas sida, alltså jag, lillasyster, lillebror och pappa. Härligt. Blir förmodligen där i två veckor typ, as kul att umgås med kusinerna!
men nu ska jag faktiskt se på gossip girl så vi hörs väl mer imorrn på dagen om jag inte ska till tranviken, beror på vädret, annars hörs vi ju på kvällen.
några söta bilder sen stockholm med söta familjen.
normala? näe inte precis.
HAHAHHAHA
sanna helldén
max helldén
linn helldén
is the shit!

linnea rummel.

hej, idag så har jag bara vare ute i solen och stekt, alldeles själv fast med en bok som sällskap, och musik såklart. Jag vaknade runt ett. Till middan så kom max och erika och pappa grillade mums. Sedan satt vi och käkade glass med jordgubbar, efter det så tog jag mig in i Gossip girl världen ett tag, men klockan vart mke så jag hoppade in i duschen och snabbade mig, sen så ringde jag Linnea och mötte henne, vi har typ kollat runt på facebook på vara framtida klass kamrater på gymnasiet, för det är så att jag och linnea har sökt samma och båda kom in ;) :D vad vi ska hitta på nu vet jag inte, vi får se.
hej så länge.


were are you now?

det här är till dig, bara dig.
jag saknar dig okej?
våran vänskap är inte den samma som den var förut.
veckor går utan att du hör av dig.
jag vill inte att du ska känna dig tvingad att vara med mig.
jag tänker sluta höra av mig nu, göra likadant som dig.
för det är väl det du vill?
så du ska få som du vill.
grattis du förlorade just en vän.
och jag, jag vann mig själv.
jag känner mig starkare utan dig.
jag mår bättre nu än vad jag gjort på länge!
tack!


that saunds good to me.

otroligt bra låt, och otroligt söt kille.
min nya idol typ, hihi.
Lyssna på hans låtar, så bra, jag svär! puss på han (K)(L)

sola min coola.

ja rubriken säger allt! jag solar, och är cool. näe kanske inte, men näst intill, eller nä faktiskt inte.
För jag är en tönt, jag lovar det är jag en fet tönt, kolla bilden på mig på min header tex,
as ful bild enligt mig, jag måste göra en ny snart, den får duga över helgen BARA över helgen.
men som sagt idag så har jag solat med isabelle (issa) och josefine.
snart ska jag ringa pappa om hämtning sedan ska jag hem och äta-
och ikväll så ska vi på bio! eclipse, ÄNTLIGEN! dock har man läst alla böcker och jag tycker
att böckerna är mycket bättre än dom senaste filmerna i serien, men ändå!
KÄRLEK JÄTTE MYCKET KÄRLEK TILL BELLA, EDWARD OCH JAKOB! (stavas han med c eller k, eller ck?)
sa ju det,tönt varning.


sen i vintras, men kolla tönten. hihi.

me love books.

okej staving på books? haha jag suger verkligen på engelska.
men jaja vad bryr ni er i de?
idag så har jag bara suttit inne i gossip girl världen säsong 1, och det ska jag nog fortsätta med ikväll.
Eller kanske läsa några av mina böcker som mamma kom hem med idag :)
en till glad sak som hände är att jag kom in på samhälle samhälle på åkersvik, det trodde jag aldrig!
så just nu känner jag mej extremt lycklig!
och att mamma kom hem med dom  böcker gjorde bara dagen ännu bättre.
Ni minns kanske igår att jag skrev att jag vill ha en bok jag sett, men det var slut när vi skulle kolla om den fanns,
mamma fick tag i den och även 3 till, jag behövde verkligen mer böcker,
det känns som att mamma kommer hem med böcker hela tiden, men jag läser ut som så snabbt. hihi.
jag älskar att läsa, det är verkligen ett av det bästa som finns.
Jag läser VARJE kväll, fast det är oftast böcker jag redan läst, eftersom jag läser ut böckerna så snabbt.
Men ska försöka vara lite långsammare med dom här älsklingarna!
dom fick jag idag av världensbästamamma.

RSS 2.0