Livet

Idag kom min mamma hem med min nya medicin mot pollen, jag har ätit en kur redan för en månad sen typ och eftersom inte den hjälpte måste jag äta en ny likadan, dvs fem tabletter varje dag i fem dagar, plus vanliga allergitabletter varje dag hela sommaren typ, näspsrayen ska även tas två ggr om dagen för att inte glömma ögondropparna fyra ggr om dagen. Sen astmasprayen som jag vanligtvis brukar ta en gång på morgonen och en gång på kvällen men nu blir det två gånger varje morron och kväll. För tillfället hatar jag att vara pollenallergiker.

(det är okej att tycka synd om sig själv ibland)

 


Cause you can't bandage the damage

Det var ett tag sedan nu. Men som jag alltid nämner är min tid hela tiden så uppbokad. Men eftersom mina vänner klagar på att jag aldrig bloggar så passar jag på att slänga in ett inlägg.

Min fritid går endast till skolan just nu eftersom det är sista rycket nu så det är mycket man missat som ska fixas och kurser ska avslutas. Har skrivit en uppsats i drygt fem timmar som jag sedan "råkade radera". Så inatt satt jag uppe till tre för att skriva om allt..   Jag har även fått mitt första MVG på hela gymnasiet vilket jag är så stolt över, brukar högst få VG om jag får bra betyg annars ligger jag bara på G. Snillet själv.

Men vi hörs någon gång när jag får tid. Onödigt inlägg.



Måste även nämna att dessa killar är mina framtida män.

I'm tired of this shit.

Förlåt för den dåliga uppdateringen, funderar på att ha en begravning för den snart, och ja Amanda du är bjuden!

Haha nej men jag drunknar i läxor och har en tendens att skjuta upp allt i sista sekunden, vilket jag gjort dom senaste veckorna så nu väntas det rå plugg dom sista veckorna innan sommarlovet. Döda mig. Jag har även en förskylning som aldrig vill släppa plus att min allergi har visats sig trots en medecin kur som jag hade för en månad sen. Livet går inte ihop just nu och därför blir bloggen lidande.


RSS 2.0