Your love made me blind.

Förskyld och trött sitter jag nu i billblan i skolan för att försöka få något gjort på engelskan. Synd att mitt huvdud inte tillåter mig få nånting gjort eftersom det har värkt hela dagen.

vad gör du?


Mjölk är gott.

Nu ska jag plugga samtidigt som jag dricker MJÖLK!!!!!!!!!!!

 


Mitt verkliga jag..

Hej. min blogg är tråkig och jag har inget att blogga om. Hejdå.

But I set fire to the rain.

Har precis sätt på när mamma gjort min läxa kan man säga, hon skrev om typ hela min engelska redovisning för att den var så dålig, antar jag. Annars skulle hon ju inte skriva om och ändra så mycket.. men den är ju iaf bra nu! Så ska försöka lära mig in redovisningen ut och innan sedan flyga mig in i duschen, bokstavligt talat, jag ska flyga.

Osminkad och redo för plugg! Nu flyger vi.


Too cool for school.

 


Att alltid ta tillbaks, eller att vara utan känslor är väl ändå samma sak?




Love shoes.



Dom här underbara pumpsen kommer jag beställa hem så fort jag får pengar, kommer sitta fint till sommaren!
Har faktiskt räknat ut att jag har minst 20 par skor om man räknar alla, kanske lite mer. Jag älskar skor, fick jag välja så så skulle jag köpa skor framför kläder (Älskar att köpa kläder med för den delen). Men inget slår skor! Just nu används mina älskade dr martens flitigt, ett av det bästa köpen på länge!


The scars are your love.

Eftersom jag har gått in i fml moments dom senaste dagarna så blir det lite tröst ätande och gossip girl.


What would you change if you could turn back time?


Idag har det gjort ont både ut och invändigt, det är söndag och jag vet redan att jag inte kommer få så mycket sömn.


Fast jag inte saknar dig, så känns det som att hela världen skulle rasa om du glömde mig.




Hade en fin kväll igår, vi hade intagningfest! Vi höll till i gronloholm och som tur var så bodde Amanda inte så långt ifrån så jag sov där inatt, hade inte orkar med att åka buss osv. kom ganska precis hem och vet inte ännu hur kvällen ser ut. Kanske bara blir att mysa med lillebror som jag inte sett på två veckor. Vi får se, ska något jag vet om kvällen är att jag ska ut och äta med pappa och ja lillebror då.

Värdlens finaste, finns inga ord på hur mycket jag älskar dig din söta glädjespirdare! ♥


aren't memories supposed to fade?

Jag är så otroligt trött så men kan inte somna om till en liten powernap. Hur kan man vara trött men inte kunna sova? Jaja. Klocken fem ska jag vara nere på stan med Athena och kvällen spenderas även med dom! Kommer bli kuuung! Ska försöka sova igen. God natt povernapp.

HEJ!

Nyduschad och osminkad. SWEETPIE!


Plugga plugg.

Har precis pluggat klart det jag hade tänkt göra idag, eller vad jag trodde jag skulle plugga. Men kom på att jag hade mer plugg. Så ska plugga mer nu. Jag hatar att plugga. Plugg.


http://teenagerposts.tumblr.com/

 


Du som gått vid min sida, säg mig värkar jag tyngre nu?



Ny duschad och trött ska jag nu försöka plugga minst två timmar. Dutti! Sedan blir det säng tidigt eftersom jag var uppe sex imorse, ska även upp samma tid imorrn! KUL JA!

 

Ja jag får gärna sommar typ nu, och jag får gärna tillbaka brännan.. tack på förhand.

 


Gymma=Grymma.

Jag och min feta vän Amanda har bestämt oss att börja att träna på golds (inte ego) känns bättre än bra och nu ska fett försvinna!


Som ni ser har vi lite att jobba på, vi ska även sluta att äta på mcdonalds bestämde jag nu.
(Bara så att du vet Amanda)

ORKAR INTE.

Min mage krånglar nå jävulskt med mig just nu. Eller den har varit knepig i flera veckor nu, men inte så här. Kan inte ens äta nånting utan att behöva gå på toa sen. Och har inte sovit något alls inaTT för har varit på toa minst en gång i timmen, idag så lever jag på mackor och lite mjölk. Men får inte ens i mig det. ÄLSKAR MITT LIV. Nu ska jag slå på en film sen sova. Ja jag ska slå på en film, hårt.


Feeel linje......

Tre redovisningar, två inlämnings uppgifter och ett prov väntar mig den här veckan, och jag hade tänkt plugga idag efter att jag varit med athena. Men så fort jag kom hem så fanns det annat att göra och nu är jag för trött. Försöker bara komma på dåliga ursäkter. Men dom duger för mig!!


Natthumor.

Orkar inte med mig själv!!!!! God natt :'D


Där gömde jag mig bakom trädet som inte fanns.


Det är fint, bra, imorgon är jag ledig. Då ska jag träna på ego, äta middag på biteline och köpa morötter, gurka och vindruvor. Och dipp, detta ska jag göra med en av mina finaste vänner Amanda.  Ska även luncha på västermalm med en till av mina finaste vänner, Isabelle. Ska gemföra maten där mot för åkersvik. Slår vad om att åkersvik har godare mat.

Sa fint i det här inlägget alldeles för mycket. Men det är fint!





Jag lever, ok?

JA jag lever, någorlunda. Går i skolan, överlever, sover. Om det nu kallas överlevnad. Men det går bra ändå. Meningen är att jag ska plugga och ja det går väl framåt, antar jag. Har även kommit på att jag är en dålig bloggerska, "bloggerska". hahahahah. eller vad man ska nu ska kalla det.

Men som sagt jag LEVER. Och jag lovar gång på gång att börja blogga igen men tar liksom aldrig tag i det. För det var så mycket roligare förr. Förr? haha. Men ni vet vad jag menar. kanske.

Aja är trött och ska sova tidigt ikväll och jag tänker inte lova att jag är tillbaka, för ja ni ser hur det brukar gå.



hahahah :')

RSS 2.0