Memories that never fade away.

Idag hade vi frilufsdag hade promendad orientering, gick upp ända till sidsjön och gick runt där, tror vi gick runt 7 km. Duktigt Linn. Fast mina ben känns som två betong klumpar och mitt huvud sprängs seriöst vilken sekund som helst. Och den här dagen har absolut inte varit min bästa.

men ska ta tag i mig själv nu och försöka plugga, om nu hjärnan vill samarbeta dvs.




Några random bilder från idag.

would you run, and never look back?

Här sitter jag nu, ofixad och ful. Orkar inte med någonting idag. Inte ens ta mig upp ur soffan, det är väl som alltid då. Just nu väntar jag på att pappa ska åka så jag kan se nått bra på tvn, för han lyssnar just nu på typ bandit rock eller va fan det är. Meeen min söndag kommer att vara som varenda söndag, jag sitter på samma plats och väntar på att solsidan ska börja.

Nu ska jag fortsätta med det jag håller på med, att göra ingenting.


Syster&jag 
Ser ni likheten? Båda gör fjortismin. Pusssss
BRUN :'(

Your Song - Ellie Goulding



trassel.

Lördag idag och min lördag kommer spenderas med Maja. Vi ska på bio och se Trassel, så töntig som vi är! Efter det så blir det väl att se det som är kvar av melodifestivalen. Men ska ta och hoppa in i duschen nu och fixa lite små saker!


you are my angel.

Denna fredag kväll spenderas med världens bästa vän maja söderberg. Vi hyrde en film som hette buried, var dock inte så bra. Men inte gjorde det något när vi hade tända ljus och hur mycket gitarr spelande som helst. Kan inte bli bättre. ÄLSKAR DEJ!

Maja ska snart dra hem och då väntar sängen för mig!
Hoppas ni hade eller har en underbar fredag kväll! Det hade iaf jag!




Holding inside me, what i´m feeling,

Idag vaknade jag med feber, visste att det skulle komma. Lillasyster har varit sjuk hela veckan så gick och väntade på min tur. Så jag blev hemma idag, mår dock lite bättre just nu så vi får se om det blir skolan imorgon.
pappa kom och hämtade mig hos mamma, så jag sover hos honom inatt. Och jag säger då det, jag älskar min familj. Hehe. 

Ska se på film med syster nu!
en sommarbrun snygging, haha. Eller inte. Åhhh vad jag vill ha sommar :(

I wanna write your name in the sky.

Känner mig hänging, inge pigg alls faktiskt. Vilket inte är så bra.
Men efter skolan så mötte jag Isabelle som följde med mig på den där grejen jag skulle på, sen så mötte vi Johanna och gick runt på stan ett tag. Åkte hem runt sex. Funderar just nu på att se på någon film eller om det är nått på tvn.


Bildbrist så det bara sjunger om det!

Read my heart.

Om ungefär 20 min så börjar matten så jag passar på att blogga, började dagen med gympa där man fick gymma, var grymt duktig. Not. Vi slutar klockan tre och efter skolan så ska jag på ett ärende!
Kommer inte på något mer att skriva, hehe. Men jag bloggar mer ikväll!

puss&kram.


Du äger!

Mamma kom hem med en bok till mig som heter "du äger" av Mia Törnblom, ska tydligen vara någon pepp bok! Rekomenderar starkt om du är en tjej i tonåren och behöver peppa dig själv!


falling for you - Connie Caillat







I love the sound of your voice.

Jag försov mig idag, så fixade mig på typ tio minuter, rekord. Fast såg dock sliten och helt död ut. Sen så slutade vi halv tolv och lite tääärt för mig som skulle ha utvecklings samtal tre, men snälla Ellinor följde med mig på stan så vi tog en fika och satt och pratade en bra stund. Och utvecklings samtalet gick faktiskt helt okej, bättre än jag trodde.

Just nu så sitter jag i sängen helt slut och trött, funderar starkt på att plugga, men orken och viljan finns inte...




Don´t make me changed my mind.

Ny design igen, rätt nöjd med den här, enkel! Ska fixa lite små saker, så lite ändringar kommer!
Ska snart gå och lägga mig faktiskt, hur trött som helst. Ovanligt? Tänkte först ta nån macka och oboy.
Hörs imorgon.


My heart always looking for you.

Sitter just nu på spanskan, känner mig så fruktandsvärd trött. Plus att jag ska göra nå gramatik prov idag och matte prov, om jag känner mig pepep? NEJ! Saknar min underbara säng, den står där hemma alldeles ensam.
Men jag tänker inte deppa, idag så mår jag faktiskt bra, har gjort det hela helgen fatiskt.

hoppas, hoppas, hoppas!

hemskickat från h&m.


Thats what i´m use to.

Det blev ingen bio, vi tar det i veckan istället. Så jag drar ner till Maja ikväll för att umgås med henne och Sebastian, det blir solsidan! Börjar kännas som en tradition att komma ner till Maja varje söndag för att se på solsidan. hehe.

Men nu ska jag käka pizza med peter och mammi!



Me and you, just us two.

Angelica åkte hem för ungefär en timme sen och jag och Isabelle sitter i min säng och degar, vi försöker hitta någon film att se på bio ikväll. Går inte framåt, men nån lär vi hitta. Kvällen igår vart lyckad. Tror vi somna runt fyra så lite död idag. Och jag glömde visa sakerna jag skicka efter, men jag har faktiskt inte gjort det än, för mamsen ska hjälpa mig och hon var inte hemma igår, satt vi tar det idag. Så bilder kommer ikväll!

Men nu ska vi fixa oss. Hörs senare!

En bild på min och Isabelles hand för länge sedan.
Älskar dig!

I will die for you baby, but you won't do the same.

Denna lördag kommer spenderas med Isabelle, Angelica och Jocke.
Jag måste fixa mig och sånt nu, ska även klicka hem lite saker från h&ms hemsida. hihi. vad får ni se senare!


vacker utan spackel? nej inte precis.

-


Have you ever done something you can’t change?

Imorse vaknade jag av att jag inte kunde få på mig linserna, det sved så in i bomben så jag fick gå med glasögon idag. Tror jag ska göra det oftare faktiskt. Kändes lite mer som jag. (även om jag ser hemsk ut i glasögon). och jag tror jag har fått nån ögoninflamation, så kvällens planer förstördes. Blir en hemma kväll med mamma och låtsas pappa istället. Men känns som att jag behöver det! Så myskläderna är på!

Och jag måste då ha världens bästa peter(låtsas pappa), han åker ner till ica bara för att köpa en massa gotta till mig. hihi. Nu är maten snart klar! Bloggar förmodligen mer sen!
Ha en underbar fredagkväll allihopa!

Why cant you just understand, I need you.

Trött och vill försvinna.
Så känner jag mig just nu. Hatar att jag har kommit in i en period då jag mår upp och ner, helt plötsligt kan allt vara jätte bra, men i ena sekunden så går jag sönder. Finns inte så mycket att göra åt saken, det bara är så. Fan.

Men kom hem för kanske en halvtimme sen. Efter kören så blev det donken med Julia och Hanna, och jag säger då det vilka underbara vänner jag har. Vi satt kvar där ett bra tag. Och när jag skulle gå till bussen så tro inte att den åker PRECIS när jag kommer. så fick stå ute i kylan i hundra år, okej kanske inte hundra precis, men det kändes seriöst som de. Har nog aldrig frysit så mycket nånsin. Håller även på att bli förskyld. Gud vad det känns som att livet är på väg på rätt spår just nu! Har även världens mensvärk.
Nu ska jag ta av mig mina irreterande linser och tvätta bort sminket och dra täcket över huvudet!




Why do you do this to me?

Sitter på spanskan, men mycket spanska blir det inte. Jag hatar verkligen spanska, jag bryr mig liksom inte om hur man pratar spanska, kan jag engelska så är jag nöjd. Men nu äre ju så att om man går samhälle måste man välja nått språk. Och jag valade tyvärr spanska. Och att vi har spanska tidigt på morgonen gör allt bara ännu värre. Jaja man får inte alltid som man vill, ja tro mig man får absolut inte allt som man vill.

idag så är det kort dag, slutar två. Eller jag slutar inte två, utan resten av klassen slutar två. Jag måste nämligen sitta kvar en timme för att ha extra matte. Matte i två timmar. Det känns som att torsdagar kommer bli den värsta dagen varje vecka. Men ja då slutar jag alltså tre och efter det så ska jag bort till kultur skolan för att sjunga, sen halv fem är det kör. Och efter kören så ska jag äta på donken med fina vänner! 


Med tanke på att det är tråkigt med inlägg utan bild så får i en när jag var liten. Gud så jag saknar att vara liten! Då var man iaf söt hur man än såg ut.

real friendship never ends.

Nu för typ 5 minuter sen så slutade scary movie som jag såg, med chocklad, ostkrokar och cola. MUMS! Innan jag satt mig och såg den sa var jag med Isabelle, vilket behövdes. Vi pratade och så. Lyckad kväll må jag säga!

Men nu ska jag sova för imogon blir det upp tidigt!


Mobil blogg

Idag är jag skit arg, eller på dåligt humör. Vilket jag hatar mig själv för att jag är. Vill seriöst strypa nån, okej kanske tog i lite, men ungefär så sur är jag. Hoppas jag blir på bättre humör senare! Nu ska jag fortsätta med att vara sur.

fall for you - secondhand serenade


You can kiss away my pain.

Nu sitter jag nere vid tvn och käkar billys pizza. Ingen i min kära familj är hemma så jag sitter här i min ensamhet. Buhu.

Mår faktiskt inte bra alls. Eller jo kanske. Eller vet inte. Allt snurrar, och har för många tankar i min lilla hjärna. Vill att något JÄTTE roligt ska hända. Och jag vill sluta vara sur jämt. Många krav känner jag. Hehe.
Nej nu ska jag sluta klaga. ..
För jag har inget att klaga på förutom mitt utseende, vad gick fel egentligen? hmm bra fråga..





Godmorgon!

Jag tog mig upp och känner mig konstigt nog pigg. Fast hur länge det kommer hålla i sig är en bra fråga, för sov absolut ingenting i natt. Jag började min morgon med att ta en lååång dusch. Så jag fick stressa resten av morgonen. Men jag hann med 07.38 bussen. Så nu sitter jag på skolan. Och tittar jag ut genom fönstret så snöar det för fullt. JAG HATAR SNÖ!

Men nu drar lektionen igång, bloggar mer idag!


let me show you what i´m feeling.

Oförståliga inlägg dom senaste dagarna. Och bloggen blir bara tråkigare och tråkigare. Känns som att jag har slut på idéer helt. KAN NI KOMMA MED TIPS? VAD VILL NI SE MER I BLOGGEN?(kommentera gärna)

Imorgon tar jag tag i mig själv och åker till skolan, även om varenda cell i kroppen skriker nej så ska jag dit, har inte råd att missa mera nu. Så imorgon ställer jag klockan på kvart över sex och får hoppas på att jag kommer överleva dagen.
Och jag lovar att det kommer roligare inlägg, det är bara en period just nu då allt bara stannar upp. Och det är så roligt nu att statestiken ökar. Fortsätt så, ni är bäst! ♥

Men nu ska jag dejta kudden så jag hinner upp i morgon, och som sagt. Roligare inlägg kommer!

 


hatar alla hjärtans dag.

Idag är det alla hjärtans dag, som om ni inte visste det. Min alla hjärtans dag kommer spenderas hemma, och eftersom jag känner mig hängig så var jag hemma idag. Orkar liksom inte med nånting, vill försvinna ur jordens yta. Iaf just nu i detta ögonblick. Har pluggat lite historia också, duktigt Linn. 

Funderar på att sätta mig och spela sims, var väldigt länge sedan. Måste bara hitta spelet först. Ska leta det nu, bloggar kanske mer sen.

this time is...?


I´m burning, and it´s all becouse of you.

Försöker komma på nått att skriva, men min hjärna står still. Fast nån annanstans. Känner mig liksom, ja jag vet inte. Känner mig tom. Delad i mitten, kanske för att jag förlorat någon som betyder mycket. Jag vet inte.

Ska kolla på nån film, dricka coca cola och gömma mig från verkligheten ett tag.

Bloggar när jag har något intressant att komma med.

is that the way you said good bye?




You left me drowning in the tears of memory.

Tack för alla söta kommentarer! ♥

Jag vaknade precis, funderar starkt på att somna om igen. Men mina ögon är klarvakna, fast min kropp är helt slut och behöver sova. Men svårt när inte ögonen vill sammarbeta.
Idag så ska jag bara ta det lugnt, kolla på film, plugga och såklart kolla på solsidan. (Hur det blir med pluggandet återstår att se)
Men ska försöka somna om eller slå på en film. Ja alltså då inte SLÅ på en film utan titta på film. Skulle se konstigt ut om jag stod och slog en film. heheh.


jag och lillasyster för några dagar sen. Gulligt med likadana tröjor. Väldigt gulligt.
Älskar dig sötnöt!

nu drar jag ut.





ha en underbar lördag kväll gott folk!

puss&kram!

jag sjunger.



Vad tycks, dåligt, bra? (kommentera!) Själv tycker jag inte sådär JÄTTE bra. Men ändå, jag hade tråkigt ;)

would you hold it against me?

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, efter det ska jag fixa mig och lite saker innan ikväll. Så jag kommer ha fullt upp dagen så får se om jag hinner blogga nånting mera idag.

Men ska hoppa in i duschen nu.
(tråkigt och kort inlägg, kommer inte på något att skriva)

we♥it.


you lost me - christina aguilera

den är såå underbart härlig att lyssna på! Och hennes röst, gahhh.

I want you, to want me.



Just nu sitter jag hos mamma och försöker få mig själv att packa upp all packning. Men orken och viljan är inte på min sida idag. Är även as hungrig, och maja och linnea kommer inte förns halv sju. Kommer hinna svälta ihjäl innan dess. Men tur att det finns mackor och chips ;)



Det är på helgen man kommer till liv.

Fredag, och jag är lycklig! ÄLSKAR FREDAGAR. Fast när jag går ut från skolans område så kommer jag bli ännu lyckligare. Den här helgen hoppas jag blir bra! Planerna ser iaf ljus ut. Ikväll så ska jag bjuda Linnea och Maja på middag, för att fira Maja, igen. Sen kommer kvällen spenderas med dom. Och imorgon är det intagnings middag.

Bloggar mer när jag kommer hem.


bjuder på två halv gamla bilder. Eller den på mig och Linnea är VÄLDIGT gammal. Och den på mg och maja är sen förra vintern.

leopard mönster.





HATAR SNÖ!!!!!!!!!!!!!!

Om du inte bor i Sundsvall, då kan du skratta dig lycklig! Idag så VRÄKTE det ner snö. Det var hemskt, bokstavligt talat. Fattar inte ens hur jag tog mig hem i det här vädret. Vill ha värme och sommar. Inte snö och kyla.
Och ändå så har det ju varit 0 gradigt i typ 2 veckor nu, men idag så var det kallt och allt blev som det varit innan dom där två veckorna. All hopp om att snön skulle försvinna är nu som bortblåst. LESS PÅ DENNA EVIGA SNÖ!

Nu ska en less Linn packa ihop sina kläder och lite små saker för imorgon ska hon till mamma.

(Iphone kameran suger)
Det där är vår altan, kan man ens kalla det altan längre?

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG!

NEJ FÖR DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA MAJAS FÖDELSEDAG!

Så jag ska hem till henne och vara där med Linnea för att fira födelsedags barnet, som blir 17! Om ett år gumman blir du 18!

Men måste skynda mig nu med tanke på att jag alltid byter om till myskläder när jag kommer hem efter skolan. Så ska byta om och så.
Hörs kanske när jag kommer hem.

inte så snyggt att komma med den där tröjan jag har på mig just nu. hihi.

Puss&kram


tävling!



Är med och tävlar på en blogg om en alla hjärtans dag present!

kolla in hennes blogg: TRYCK HÄR


what am I gonna do?


fem.

fem sanningar om dig:
1. Jag älskar mina vänner mer än nått annat!
2. Min astma hatar jag, och allt som har med min allergi att göra!
3. Har jätte lätt att bjuda på mig själv, men inte att ta kontakt med personer, alltstå ta steget att börja prata och så. Vilket jag inte alls gillar med mig själv.
4. Jag var blond i åttan. Och då menar jag platina blond! Ett av det dummaste beslut jag tagit.
5. Det finns många som säger att jag har annorlunda musik smak!

fem
saker du gillar:
1. Jag ÄLSKAR allt som har med socker att göra, som godis och coca cola. Ja allt sånt. Mums.
2. Lepsyl, jag är beroende, eller mina läppar är beroende.
3. När nån kliar mig på ryggen, hur underbart är inte det?
4. Datan, tvn och min älskade iphone. Skulle inte överleva utan dom sakerna. Herregud, nörd.
5. SHOPPING! jag måste vara beroenda av att handla kläder och skor ja allt möjligt. Och alla saker jag köper nämner jag inte ens på bloggen. Fast vem gillar inte shopping?

fem saker du ogillar:
1. Falska personer, behöver jag ens säga mer?
2. Lakris, ja allt som smaker lakris. Bläää.
3. När man sitter och kollar på film på tv 4 och när det är som mest spännande så kommer nyheterna.
4. Läxor.
5. Personer som beter sig illa mot andra för att känna sig själv mycket bättre. Och såklart folk som ljuger en rätt upp i ansiktet!

fem favorit låtar just nu: 
Guud så svårt. Jag lyssnar ju på allt möjligt hela tiden, men dom som jag aldrig tröttnat på.
1. Haunted (acustic) - Taylor Swift
2. Collide - Howie day
3. Som jag hade dig förut - Lars Winnerbäck ft. Melissa Horn
4. The climb - Miley Cyrus
5. Point of view - Mc fly
Det finns så många mer!!

fem bloggar du följer:
Jag följer mina vänners, (vissa är vid "andra bloggar") några av dom kändis bloggar jag följer.
1. www.febbs.se
2. www.kissies.se
3. www.paow.se
4. www.kenzas.se
5. www.anaginas.com


stop saying "I wish", start saying "I will",

god natt.


mumsigt.

Kom inte alls för så länge sedan hem från en galen kväll hos Ronjis! Meningen var ju att vi skulle plugga men det slutade med att Jonte kom och gjorde oss sälkskap och vi stod och bakade chocklad bollar. Och att baka med mig och Ronja är som att baka med två frågetecken. Vi tar i alldeles för mycket av allt och allt blir kaos. Så Ronjas mamma fick baka till allt så det blev rätt. Fast vi skulle ju rulla ihop själva chocklad bollarna och dom hade inte riktigt socker som man ska ha till utan vi fick ta nå kokas grej och rulla in dom i. Och så dum som vi är så lämnar vi alla chocklad bollar och det går typ en timme och då kommer hennes lillebror och säger att dom är alldels blöta för vi glömt dom framme, så vi ställer dom ute i typ en halv timme och resultatet blev så här:



mums, njaaa..

Har man tråkit så har man:

hej jag tycker om katter och att posa gulligt. Hejdå.



I can dream again.

Sitter på skolan för att försöka lära mig spanska, men det går inte framåt om man säger så. Jag är så trött så jag vet inte vad, saknar min säng och jag tänker på hur ensam den är utan mig. Den liksom ropar mitt namn och vill att jag ska komma och sova. Men istället sitter jag här som en levande död, eller kanske en zombie. Så idag känner jag mig riktig charmig må jag säga. Tur att musiken finns som kan hålla mig hyfsat vid liv.

Efter skolan så ska jag och Ronja leka duktig och plugga engelska, ni kan ju önska oss lycka till det behövs verkligen vill jag lova.

Nu ska jag kolla egenom spanska boken och försöka fatta något.
Hör av mig senare idag.

when I look at you.


jag kommer aldrig bli less på den här låten, och live gör den bara ännu bättre! ♥

lose you again.

Julia tvingar mig att uppdatera. Egentligen kommer jag inte på något att skriva.
Vi vaknade runt halv tolv. Just nu sitter vi här och lyssnar på musik. Hon ska hem runt två tiden.
Och vad jag ska göra ikväll har jag ingen aning om. Titta på melodifestivalen är iaf ett måste!

Jag uppdaterar senare om jag har något att komma med!

JAG FÅR GÅSHUD!


You look at an angel.

Ikväll kommer Jullan och gör mig sällskap. Vad vi ska göra har jag ingen aning om. Men vi kommer ha lika kul som vi alltiid brukar ha! Jullan+Linnzo=GALET! hehehehhehe.

Men hon är ju inte här en så när jag är själv inne på mitt rum med datan i knät så ser jag oftast ut så här:

Jag har alltid kännt mig som en riktig pudding!

ny skinnjacka från bik bok 499 kr.




Tack världens bästa pappi!

rekommenderar starkt, as snygg!

don´t put the blame on me.

Snart ska jag iväg till birsta för att köpa en skinnjacka! Vi är ju ledig idag, alltså studie dag! vet inte om jag glömt nämna det eller inte. Men jag gör de nu iaf :)

Efter birsta ska jag hem och städa
! Vad jag lät duktigt där, för egentligen går inte jag och städning ihop. Men det löser sig nog.
Ikväll så vet jag inte vad som händer, kanske att jag skulle träffa Jullan eller bara ha en hemma kväll och SOVA. Vi får se.
Men ska skynda att göra mig klar nu!




When was it?


i´ts who I wanna be.

Idag halkade jag två gånger på rad, så lyckat Linn. Så jag har skit ont i handen och svanskotan. Ibland älskar jag mig själv. Lite fult att första gången jag halkar skriker jag som en ja jag vet inte vad, sen när jag ställer mig upp och går några steg halkar jag igen. Måste vare en vacker syn! Eller inte.
Börjar även känna mig hängig. Ont i halsen och huvudet. Men vi får hoppas på det bästa!

Så med tanke på att jag är dötts trött och ska upp kvart över sex imorrn för att jag ska hinna ducsha och allt sånt innan skolan så går jag och lägger mig nu. 


Charmig jag var när jag var liten.

I want to let these feeling rise.

Have you ever try to smile and hide your pain,
even though you’re not okey, I have.
Have you ever been caught in the poring rain,
wondering if anything can ever bee the same again,
you try to bee proud of who you are,
but still you got to let those teardrops fall, away.

God natt.


i´m gone (acoustic) - jay sean



Life is a wonderful story.

Idag så hade vi bara två lektioner, matte båda lektionerna, kulit. Not.
Så vi slutade halv tolv, och då drog jag och Ellinor in till birsta och fikade och kollade runt och så till ungefär fyra. När jag kom hem åt jag middag och fixade lite, sen ringde lillebror och ville att jag, Sanna och pappa skulle åka till Erika för att fika för att han har namnsdag idag, ja alltså namnet Max har namnsdag. Så vi åkte dit och fikade och kom nyss hem.

Jag ska snart gå ner och tjocka i mig chips och se på simpson, som alltid.



världens sötaste unge får stå för bilden idag. GRATTIS PÅ NAMNS DAGEN!! ♥

RSS 2.0