Linkin park -Iridescent



"And in a burst of light that blinded every angel
As if the sky had blown the heavens into stars
You felt the gravity of tempered grace
Falling into empty space
With no one there to catch you in their arms
."




all by myself.

 my dreams is always empty
as my conscience seems to be
I have hours, only lonely
my love is vengeance
That's never free.
no one knows what its like
to feel these feelings.


6. min dag.

jag brukar ju liksom alltid skriva om min dag på bloggen hehe.
Men jaja.
Idag har jag varit på skolan, fick sluta tolv så då gick jag och ronja ner på staden. Sen åkte hon hem tidigare än mig. Och jag vet nu vad jag ska köpa till lillasyster i julklapp, som blir köpt imorgon. Jag ska även köpa en bok som jag hittade. Plus att jag köpte en tröja till mig själv. Som jag inte skulle göra.
Ikväll ska jag ta det lugnt. se på tv, kanske nån bra film. 

vi hörs mer sen, säkert! ♥

summer lovin happen so fast.

jag har alldeles för lite pengar just nu för att kunna köpa allt jag måste. Det är frustrerande, vart är mamma när man behöver henne? jo i thiland. Jag har julklapps köp och kläder som måste in.
ska köpa julklappar till:
-mamma och peter
-lillasyster och lillebror
-mormor och morfar
-och pappa.

jag måste även hitta kläder till mig själv som jag kan ha på julafton och nyårs afton. Men det går inte så bra när jag bara äger runt 600 kr just nu.
Men det ordnar sig väl på nått konstigt sätt.

Nu ska jag borsta tänderna och sova. Känner mig alldeles för trött. Ikväll var jag med isabelle också. 
Orkar inte berätta om helgen just nu. Finns för mycket att berätta och mycket roligare med bilder som julia har, hon måste bara skicka dom till mig. Så helgen kommer jag skriva om när bilderna kommer.

God natt.♥



sommar, ja tack!

5. vad är kärlek?



kärlek är nästan allting. Det kan vara till ett syskon, en förälder, till ett husdjur, sina vänner, och till sin flickvän/pojkvän. Ja kärlek kan vara till nästan allt. Det är så underbart samtidigt som det kan vara det värsta som finns. Vi kan skratta av lycka åt kärleken men samtidigt skrika och gråta av den. Kärleken är som en ros, ibland kan man komma på en tagg. För även rosor har taggar.

För mig är kärlek nånting som förändrat hela mitt liv. Men samtidigt nått som fått mig att bli starkare. Kärleken har hjälpt mig förstå att man ska vara glad för det man har, och inte deppa över för vad man inte har. För jag har världens absolut bästa vänner och världens bästa familj. Egentligen är det allt man behöver.

Men ändå har jag varit nere på botten av den. Jag har gråtit tills jag inte haft några tårar kvar. Jag har skrikit av rädsla. Så kärlek kan även göra ont. och vara ett av det värsta som finns.

Av kärleken kan man känns sig så tomm.




förlååt.

ja för jätte dålig uppdatering, men har haft fullt upp hela helgen helt enkelt. Ville bara säga att jag levde och kommer fortsätta med vanlig upptadering nu och fram över. Berättar mer om helgen senare idag!

och förästen god morgon! ♥

min helg.

så här kommer min helg se ut.

lördag: då kommer jag att åka så jag är inne på kultur skolan klockan 12.00 och kommer vara där hela dagen ända till 22.00. Där ska vi träna på låtar till en konsert som är på söndag som vi ska medverka i. Vi kommer även träna på lucia låtar. Hur mysigt som helst kommer det att bli! Efter vi är klar där så kommer jag, hanna och sara sova hos julia. Och vi kommer mysa på och ha hur kul som helst.

söndag: då blir det konsert hela dagen lång!

och på den konserten ska vi ha röda tröjor, och det var därför jag köpte en röd tröja. Eller ett rött spets linne. 


en sån fast röd, från h&m.

there's no light that's left to shine

denna fredag blev det ingen vårdcentralen för mig. Fråga mig inte varför, för det tänker jag inte berätta ;)
jag slutade ungefär kvart över två så då gick jag ner på staden och mötte upp isabelle. Sen följde jag med henne på en sak. Efter det så följde jag med henne för att hon skulle klippa sig. Men var inte där så länge för jag mötte jennifer och gick med henne en stund på stan hittade en jätte fin tröja från gina, får se om jag kommer köpa den i helgen. 



den ska jag och vill jag ha. Blir köpt imorrn!

Ikväll blir jag hemma. Ser på starstruck och äta chips. Kommer gå och lägga mig hyfsat tidigt eftersom jag ska upp tio imorgon. Vad jag ska göra i helgen berättar jag i ett annat inlägg! ♥



4. det här åt jag idag.

till frukost/lunch åt jag två mackor och kräm.
till "mellis" åt jag tre lussebullar.
till middag åt jag nån konstig grej som jag inte vet namnet på, pappas värk, as gott faktiskt!
i kväll kommer jag tjocka i mig chips och dricka!

ja det åt jag idag. Roligt att veta! not.

i wanna grow old with you.



ingen bra uppdatering idag men har verkligen inte haft tid. Började halv nio idag och gick till tio över fyra och då vare direkt till kören sen kvart i sex slutade den. Och jag kom på att jag måste ha en röd tröja till söndag (berättar mig imorgon om vad som händer då) så jag gick ner på stan med sara och hanna. Vi gick runt i lite affärer och jag hittade en till slut på h&m. Sedan gick jag och sara på donken och käka där och snackade ett bra tag. Sedan gick vi ner på navet för båda skulle ta bussen hem. På navet träffade jag isabelle, helt slumpmässigt. så jag tog bussen hem med henne. Så kåm kom hem fär kanske en timme sedan.
Snart väntar sängen och imorgon kommer jag njuta av min sovmorron som är till elva för att jag ska till vårdcentralen och kolla upp det där med handen. Hoppas det inte är något farligt :(

men nu ska sminket bort! Hörs imorrn ♥ Lovar även en dagens outfit då eftersom det var så länge sedan! :)

3. mina föräldrar.

åhh mina älskade föräldrar. Jag lovar dom är verkligen världens bästa. Det finns ingen bättre än dom. Dom är liksom speciella på ett underbart sett, inte som alla andras föräldrar.  Båda mina föräldrar är som mina bästavänner!

mamma: min älskade mamma är 41 år och kommer från Ånge hon heter Annelie Norrbom och är den mest underaraste personen jag vet. Hon är min bästavän. Vi skrattar åt samma saker, är lika till sättet, båda är helt förvirrade. Hon finns alltid där för mig och med henne kan jag prata om allt. Jag skulle kunna säga att hon är en typiskt "mamma" men det är hon långt i från, hon är så mycket bättre än det. Vi lånar kläder av varandra, jag älskar att gå på birsta med henne. Hon shoppar verkligen hela tiden, och då menar jag hela tiden. Vet inte hur mycket kläder hon har, skor med för den delen. Det bästa med henne är att hon inte är som alla andra. Helt seriöst, vid middags bordet sitter vi och skrattar åt allt, vi typ sitter och "flummar". Och jag är så glad att jag har henne. Min mamma är speciell. Och jag är stolt över att hon är min mamma. Älskar henne så mycket. ♥




pappa: min underbara pappa är 42 år och är född i vänersborg och heter Henrik Helldén. Min älskade fader är för jävla bra! Är jag på världens sämsta humör kan han komma och få mig skratta, hur töntig som helst är han. Liksom är till och med barnslig mot mina vänner, han gör dom till en i familjen. Ibland kan man skämmas lite över honom för att han är så töntig, men helt seriöst den händer inte ofta, jag älskar verkligen att han är så. Han är verkligen världens bästa, jag vet att alla brukar säga att deras pappa eller mamma är bäst. Men min pappa är det, nån bättre en honom finns inte. Och glad att han är min pappa. Älskar honom verkligen, pappa du är bäst! ♥




send it on - jonas brothers, miley cyrus, demi lovato, selena gomez




2. min första kärlek.

min absolut första kärlek var i åttan. Jag var tillsammans med en kille då i ungefär 4 månader. Och jag var så kär och lycklig. Det var liksom helt underbart. Men det slutade helt fel..

Det är svårt att skriva om min första kärlek, orkar inte gå in på detaljer. Hoppas ni förstår.


när är det min tur att bli lycklig på riktigt?

inte topp uppdatering idag, men direkt efter skolan gick jag ner direkt till stan och köpte mina älskade skor. Lycklig tjej vill jag lova, dom kommer värma mig gott och väl i vinter. Köpte även ett linne från gina tricot, inte så mycket att se. Var bara ett vanligt svart. 

Skoldagen har inte varit på topp känner jag. Vet inte vad det är men konstigt nog saknar jag vibacke jag som trodde att det skulle vara roligt att lämna vibacke, men nej. Den skolan jag går på nu känns inte lika som hemma. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag gick på vibacke i 10 år. 
Skolan är en plats just nu där jag inte trivs så jätte brapå längtar till helgen redan på söndagen när jag ska gå och lägga mig. Så dom här tre åren får gärna gå snabbt..

Men nu ska njuta av kexchockladen som pappsen kom hem med idag, framför desperata hemma fruar. Sen så ska jag sova! 

vet inte om jag orkar lägga upp nån bild på skorna får se imorgon. Har ju hett ut dom på ett tidigare inlägg!

vi hörs imorrn♥

1. om mig.

Mitt namn är Linn Daniela Helldén. Född den 1 oktober 1994 på en lördag kväll runt nio på sundvalls sjukhus. Egentligen skulle jag heta Daniela, men mina föräldrar tyckte att det var för långt så jag jag fick namnet Linn. Ett namn jag inte gillar så speciellt mycket. Men det får jag leva med helt enkelt.

Jag är en väldigt glad och sprallig person. Jag älskar att prata och pratar alldeles för mycket. Jag har världens dåligaste humor och skrattar oftast när alla andra är tyst. Jag är även väldigt jobbig, eller jag anser mig själv jobbig, eftersom jag märker på folk när det helt enkelt blir för mycket. Jag är även en person som är osäker, jag liksom hittar alltid fel hos mig själv och kan ibland klaga alldeles för mycket på mitt utseende. Ibland mår jag dåligt, för dåligt. Så det svänger rätt mycket mellan att må bra och dåligt. Men det är så det är just nu. Minnen bär vi alla på...

Måste även få säga att jag är ett stort intresse till musik. Utan musik skulle jag inte existera. Musiken har alltid funnits där och det kommer den alltid att göra. Jag sjunger exakt hela tiden även om jag är sjuk eller inte. Spelar även lite gitarr.

På fritiden är jag helst med mina vänner som betyder allt för mig. Men än hemma kväll med familjen är inte heller fel. Jag älskar även shopping, ja kläder i ren allmänhet. Mamma tycker jag har alldeles för mycket, men man kan aldrig få för mycket av kläder!
Jag gick också i innebandy i 6 år ungefär men slutade nu när jag började gymnasiet för ansåg att jag inte hade tid, men egentligen har jag alldeles för mycket tid över just nu. Men nu är det gjort och tror inte jag skulle vilja börja igen, även om jag har chansen till det. Jag tar hellre kören före, som är varje tordag, jag sjunger också privat varje måndag.

Jag glömde att berätta att jag går första året på gymnasiet på en skola som heter Åkersvik, där läser jag samhälle samhälle, ett väldigt tråkigt val, men har ingen aning om vad jag ska bli när jag bli när jag bli stor, och den här linjen är bred. Men tvivlar lite på mitt val för lektionerna är alldeles för tråkiga och klassen är väl inte världsbäst heller, men det är helt okej. Tänker inte välja om eller nått sånt. Jag får helt enkelt bita ihop dom har tre åren.

Jag skulle seriöst skriva ännu mer om mig själv, men det skulle bli alldeles för långt. Den här texten känns faktiskt redan alldeles för lång. Så nu vet ni iallafall lite om mig.




listan.

min blogg känns så tråkig just nu så jag gör som många andra den där listan! Varför inte liksom, som en kul grej! :) Börjar imorgon! Nu ska jag sova. God natt. ♥

Dag 01-Om mig
Dag 02-Min första kärlek
Dag 03-Mina föräldrar
Dag 04-Det här åt jag idag
Dag 05-Vad är kärlek?
Dag 06-Min dag
Dag 07-Min bästa vän
Dag 08-Ett ögonblick
Dag 09-Min tro
Dag 10-Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina syskon
Dag 12-I min handväska
Dag 13-Den här veckan
Dag 14-Vad hade jag på mig idag?
Dag 15-Mina drömmar
Dag 16-Min första kyss
Dag 17-Mitt favorit minne
Dag 18-Min favoritfödelsedag
Dag 19-Detta ångrar jag
Dag 20-Den här månaden
Dag 21-Ett annat ögonblick
Dag 22-Det här upprör mig
Dag 23-Det här får mig att må bättre
Dag 24-Det här får mig att gråta
Dag 25-En första
Dag 26-Mina rädslor
Dag 27-Min favoritplats
Dag 28-Det här saknar jag
Dag 29-Mina ambitioner
Dag 30-Ett sista ögonblick

två favoriter just nu♥


pink - raise your glass


tove styrke - million pieces

you can hang with me.

Inte min dag idag vill jag lova. Jag skulle köpa min älskade skor men kunde inte ta ut pengar, liskom hallå? det stod ingen nätupkopplng eller nått sånt. Så ja, skorna hoppas jag blir köpta imorgon. 
Och sen när jag och isabelle skille kliva på bussen så tog jag mitt vanliga busskort (alltså det som kostar när man trycker) ist för skolkortet, som är gratis när man trycker. Så ja åhhh. Sen så när vi satt oss hamnade jag på nå jävla säte som var löst så varenda gång busse åkte på nå gupp så åkte sätet upp och ner. Sen glömde jag matten på skolan och mamma som skulle hjälpa mig idag. Nej så blev det inte.

Nu ska jag snart till pappsen och inte göra nånting. Eller jo ska gräva ner mig i sängen och se på harry potter och fenixorden.



bjuder på en bild på mig, moa och Linnea för drygt ett år sen. Gud vad tiden går snabbt.

you´re out of my life



ja dålig uppdatering igår, men hade ingen lust att blogga alls. Men vi tar nya tag idag. Vi slutar om 50 min ungefär, då ska jag sjunga sen drar jag ner till stan och kollar på skor samtidigt som jag förmodligen väntar på att isabelle ska komma. Och vad vi ska göra tänker jag faktiskt inte säga :)

ikväll ska jag umgås med mammsen, för hon och peter åker till thiland imorgon och lämnar kvar mig här i kylan! haha. Men vi börjar snart!

Blogga mer ikväll, jag lovar! Och om jag får med mig hem några skor kommer en bild upp på dom.


less less less less less less

asså döö man kan inte ladda upp bilder. Det är nå feel och jag som gjort en ny header och allt. Fan säger jag bara.

för less för att blogga mer idag. Ska iaf till isabelle efter maten!

jag bloggar helt enklekt mer imorgon!

by h&m




några outfits från h&ms hemsida som jag verkligen älskarsnyggt snyggt snyggt, enligt mig iaf!

cinema.

nu tycker jag att tiden kan gå snabbare. Vill att den ska bli fem för då ska jag möta ronja i stan sen drar vi på bio, harry potter och dödsrelikerna del 1! Gud så jag längtat, tönt tönt tönt.
Men jag kom i håg när jag var liten kanske gick i trean? Men iaf så då lekte jag och Felicia harry potter, vi hade mantlar trollspön ja allting. Vi satt även och spela det på datan hemma hos henne 24/7. Haha, minnen! 

jaja jag ska iaf nu hoppa in i duschen och fixa och trixa hemma lite granna! om jag orkar.
Bloggar kanske mer sen om jag hinner och orkar.

och just ja ronja kommer även sova hos mig efter bion♥




i want to love you.

hej där, just nu sitter jag i mitt rum med jennifer och isabelle framför idol. Isabelle halv sover, kul att veta liskom.
Min kväll har varit helt lyckad, jag måste verkligen säga att jag älskar min familj. Skratt på högsta nivå! Ja vi firade ju då Simon som fyllde 17 år. Så ja allt var underbart!

Och just ja idag köpte jag även en tröja från cubus. hihi. Ovanligt. 

Men ska fortsätta se på idol nu. Ganska tråkigt inlägg. Men skitsamma :) Vi hörs imorgon! ♥

does he know?

hej mitt huvud sprängs men det gillar vi eller hur? :) Men jag håller ut! Dagen rullar på. Efter skolan ska jag och Ronja försöka hitta nån buss som går så nära bion som möjligt, ja vi är lata. Då ska vi köpa ut biljetterna till imorgon! Längtaaar. Får se om jag fått barn bidraget och om jag kan köpa skorna, vill vill vill vill. Haha jag vet jag får barn bidraget, men tydligen börjar man med studie bidraget 3 måndader efter man fyllt 16. Jag klagar inte eftersom man hellre får det den 20:nde en den 30:nde. hehe.

Lektionen börjar om typ 3 min! Vi hörs senare idag!



slänger in en bild på mig och maja som jag saknar hur mycket som helst! ♥


life is what you make it.

Hej!
Känner mig så mycket bättre just nu! Imorgon blir det skolan, kanske sko köp, ska fixa ögonbrynen och hämta ut biljetter till harry potter! Helgen kommer bli hur bra som helst! Just nu känns livet faktiskt bra, imorgon är det fredag och det betyder sov morgon och slutar 20 över två. Härligt! 

Men nu ska jag fortsätta se på harry potter och den flammande bägaren med lillasyster!
Bloggar mer imorgon!

i love you more than i did before.

det blev ingen skola idag, mår absolut inge bra. Fan säger jag bara. Men jag tror iaf att det blir skola imorgon.
Idag ska jag iaf bara ta det lugnt, kolla på film och sånt, ikväll med.

Men ska slå på en film nu. Hörs kanske senare! 
Och jag har fixat så att det blir rätt när man kommenterar! :)




åhh så underbart fin låt!

feeeel

asså åhh vad jag än gör med min design så blir det nått fel. Satt fan hela kvällen igår med den, och nu blir det bajs när man ska kommentera, less less less less. Men nu får det vara så ett tag. Ni överlever nog.

jaja nu ska en less linn gå och lägga sig och jag ber till gud att jag känner mig bättre imorrn så jag kan gå till skolan.

i´m alone and i feel emty.



idag var jag hemma, känner mig död. Huvudet dunkar, magen krånglar, halsen lite uppvälld, snoret rinner (kul att veta va? hehe) känner mig frysen och allmänt piss. Hoppas verkligen att jag inte känner så här imorrn. Måste till skolan då, har engelska grejs och kör. ÅHH. Orkar inte vara sjuk, har inte tid med det. Aja får väl känna hur jag mår imorrn helt enkelt. Man får hoppas på det bästa.

ikväll ska jag väl inte göra så mycket. Funderar på att se på harry potter och den flammande bägaren.  Och just ja på lördag ska jag och Ronja och se nyaste harry potter! GAHHHHH!


designen?

ja designen är som den är. Den duger iaf. Nu ska jag tvätta bort sminket och sova!

god natt♥

close my eyes and pretend that everything is okey.

hej bloggvänner, sa ju att jag skulle köra på det idag.
Nu har jag precis kommit hem från birsta, men en tröja rikare. Konstigt att Linn Helldén handlar kläder, näe inte precis. En fin och mysig stickad från gina tricot. Och jag glömde helt bort torr shampo, fan också. Men får ta det på fredag istället och flörta lite med mammsen ;). Haha.


En sån köpte jag.

Också hittade jag ett par SKIT fina skor från din sko. Alltså kärlek på högsta nivå!

måste ha måste ha måste ha, ska ha!

two more lonley people.

hej bloggvänner. haha det lät lite små kul, men vi kör på det idag!
Just nu sitter jag på sista lektionen. HALLELUJAH! Tänkte ta en liten paus från allt jobbande och blogga lite.
Här på skolan händer det inte så mycket, som alltid. tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt. Efter skolan ska jag iaf till birsta med Jennifer och Isabelle. Vill hitta, ska hitta en kofta och torrshampo. 

men vi hörs mer sen. Om jag har tid och orkar. 

ps: håller på med en ny design. Men kommer typ ingen vart. Får se när den är klar.

 

sleeping times.

nu väntar kvällsfika sen ska jag soovaa. DAGENS HÖJDPUNKT!
vi hörs imorrn. God natt♥



bara för att det ser så tråkigt ut utan bild.

taylor swift.


mine


last kiss


just the way you are.

försöker komma på nått att skriva. Nått roligt. Men hallå, det är måndag morgon. Skit trött må ja säga. Finns inte så mycket att roligt att skriva.

Idag ska jag iaf besöka skolsköterskan, har jätte ont i handen, konstigt ont faktiskt, det går inte att förklara hur det känns. Obehagligt på nått sett. Aja det är säkert inge farligt. Men haft det i ungefär en vecka nu.

Finns inte så myket mer att säga just nu. Jag bloggar helt enkelt senare idag!


i will always remeber.

Another chapter in the book cant go back but you can look
And there we are on every page
Memories I’ll always save
Up ahead on the open doors
Who knows what were heading towards?
I wish you love, I wish you luck
For you the world just opens up
But it’s so hard to say goodbye.











a beautiful melody.

förlåt för dålig uppdatering igår. Men jag hann inte blogga nått mer.
jag var iaf med Josefine, johanna, hannes och matsson (stavning?). Vi såg på film och åkte pulka. Jag gick hem runt tolv för jag skulle upp tidigt idag, jag skulle på dop. 
Så ja idag var vi på dop, jag sjung även där. Sen så fikade vi, och ja gjorde de som man brukar göra när man är på dop.

Just nu sitter jag hemma hos pappa för att fira fars dag. Får se om jag bloggar nått mer idag!


grattis världens bästa pappa på fars dag, älskar dig!

my heart beats for love.

tänkte uppdatera lite snabbt.
Vaknade för ungefär en halv timme sen. Ska snart hoppa in i duschen. Ikväll kommer jag att vara med isabelle, vad vi kommer hitta på vet jag inte än.

men måste skynda mig nu. Vi hörs senare!

sorry seems to be the hardest word.

Nu är jag på lite bättre humör, eller rätt mycket. Fast väldigt trött. Blir nog tidig kväll, okej kanske inte. Men ändå, vi säger så. Kvällen kommer iaf spendaras hemma. Känner att jag behöver det, var länge sedan jag bara var hemma en fredag kväll . Väldigt länge sedan när jag väl tänker efter.

Blir förmodligen idol, kanske nån bra film. Får se. ska iaf att sitta och tjocka i mig chips och dipp, och så klart cola! intresse klubben antecknar.


wi♥it


I don´t wanna feel like this tomorrow.



Vilken morgon, panik, ångest. Ja jag behöver inte säga något mer. Hoppas jag bara inte är sur hela dagen. Känner mig sur och trött. Och nej, det är inte meningen. Det är liksom fredag, helg, ledighet. Men nej, jag är lika sur och trasig för de. Fan.

Hoppas det blir bättre ikväll. Fast planerna sprack. Så vet inte vad som händer. Kanske hemma kväll, får se.

Men nu ska vi jobba med gramatik på svenskan, jag som tyckte svenska var kul i högstadiet, men just nu i gymnasiet är det dom segaste lektionerna på veckan. Hur kul är det att sitta och läsa ur en bok och försöka fatta nånting. Det går inte. Iaf inte för mig.
negativ.

hör av mig senare, förhoppningsvist på bättre humör då.
 


godbye my hopless dream.

känner mig död.
Död inombords.
vill nån annan stans. Inte vara här.
Kan inte allt bara vara som förr?
saknar saknar saknar.
misstag är mitt andra namn.




ingen mer bloggning idag, Orkar inte. Orkar ingenting.
vi får höras imorrn helt enkelt.




look what you´ve done to me.

blev inget mer bloggande igår. Hade varken tid eller ork. Men idag tar jag nya tag!

fast nej, har inget att skriva om just nu. Gör det i slutet av dagen istället, har liksom bara vaknat, fixat mig, och gjort spanska prov, som för övrligt gick helt okej. Hoppas jag. 
Snart har vi engelska.

Men ja vi hörs sen.


have you ever try to sleep with a broken heart?

det snöar som fan, och det är inte okej. Snön är ett av det värsta som finns. Okej visst det är kul att åka slalom. Men annars är den bara i vägen. Som när man fixat håret, kanske plattat det. Bara man går ut lockar det sig, samma sak om man sminkar sig och det snöar sig fuckar sig sminket med. Det är även kallt, och man får gå runt med 1000 lager kläder. Nej snö är ingenting för mig, usch.
Vart tog sommaren vägen?

Idag så känner jag mig ful och trött. Så förmoldigen direkt efter skolan blir det hem eller en sväng ner på stan med johanna. Vi får se på vilket humör jag är på.

Nu ska jag fortsätta med livskunskapen. Bloggar mer ikväll.



dagens



hade även på mig smycken, men tog av mig dom så snabbt jag kom hem :)

tröja-gina tricot
jeans thigts-veromoda
svartlinne-bikbok


make you feel my love.



When the rain is blowing in your face
And the whole world is on your case
I could offer you a warm embrace
To make you feel my love


i´m stuck here on the same place.

hur kan det komma sig att varje gång jag försöker plugga hamnar jag på facebook? Eller ja här på blogg.se med. Måste ta tag i pluggningen nu. Har prov på torsdag! jippie. Eller nej inte precis.
Dagarna går snabbt förbi. jag hinner inte ens med själv, vet liksom inte vart allt är på vägen. Vart jag är på vägen. Om det är åt rätt eller fel riktining.

jaja över till nått annat. Ikväll ska jag försöka plugga, eller jag SKA plugga. Ska även se på desperata hammfruar (kan inte stava på engelska). Såg även att peter (låtsaspappa) köpt kexchocklad, så ska väl tjocka i mig det senare också, mums.
Men ska försöka mig på spanskan nu då.
 


"gonna let the light shine on me"

ronja eriksson♥




live from school!

nyklippt

mitt hår är av. Ska jag skratta eller gråta?


dagens


så här kul har vi

en spanska lektion.
Mina ögon stängs vilken sekund som helst, vill hem och sova. Som tur är slutar vi tidigt.

japp, kuuuuul med spanska, elr hur?


färgat håret!

DET ÄR NÄSTAN SVART :O
Men jag älskar det ändå! :)



dålig bild, men typ så ser det nästan ut!

Nu ska jag borsta tänderna och sedan dejtar jag sängen!
god natt hörs imorrn!♥

favoriter i idol♥










I made some mistakes.

jag och ronja vaknade typ halv tolv. Snart ska jag gå till bussen för att åka hem till ön. När jag kommer hem blir det varm dusch, sen så ska jag packa det sista till mamma, sen bär du ju då av dit. Där ska jag förmodligen färga håret och fixa min jacka. Sen ensam mamma söker. Sen dör jag ner i sängen.

tror även jag börjar bli sjuk.


ny design.

asså jag vet inte vad jag ska göra med min design, mina kategorier funkandei inte på förra. Och det är typ fel på den här när man ska kommenera för att komma till startsidan. Men den här duger så länge tills jag hittat nån annan eller gjort en egen själv!

kategorierna funkar ju nu iaf, även fast jag alla är på "livet" typ.
men från och med nu ska jag börja avända kategorierna, ska även göra nya med.

nu ska jag ta nått att äta sen ska jag fixa mig, runt 6 tar jag bussen till ronja!

lång bloggpaus. Men kunde inte hålla mig, hihi.

bloggpaus

nu tar jag en kort bloggpaus över helgen! Vi hörs på söndag eller måndag.


thats how i shoud be

idag fick jag hårfärg av mamma, som kommer att färgas på söndag eller lördag. Eller kanske imorrn. Vi får se.
Haha jag var verkligen inne i hockeyn. Trodde aldrig att jag skulle vara så inne som jag var. Haha. Men det var faktiskt kul, bort sett från att timrå förlora, men ändå! Nu kommer jag sitta bänkad framför tvn varje timrå match. Eller nä kanske inte.

Nu väntar jag på att älsklings isabelle ska ringa, sen så ska jag sova!



japp söt tröja! Sov tröjan på. men vi hörs imorrn! ♥

forever and always.

jag och isabelle vaknade runt elva, vi sov typ ingenting i natt, eller iaf inte jag. Så man ser lite smått trött ut. men skitsamma. Vi har fixat oss och så. Snart ska jag gå till bussen för att möta lillasyster för att sedan åka in till stan för att fixa id kort, äntligen. Och får se om jag kommer hem med en hårfärg, nån mörk kanske.

Ikväll ska jag iaf se på timrå-modo med världens bästa maja och linnea. Jag har liksom aldrig varit ett stort fan av hockey, varit på timrå en gång förut, för kanske 3 år sedan? Men det blir nog kul.


be mine

snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. Sen runt halv sex ska jag äta pizza med isabelle, sen sover jag där med. Vi ska väl se på film och bara ta det lugnt ikväll.

måste skynda mig nu.


åhh så underbar låt!

i have find my destination

vaknade nyss, okej eller för 20 min sen. Känner mig trött och sliten. Orkar verkligen ingenting. Vädret gör saken inte bättre heller. Så idag blir jag hemma. tror jag.
Så imorrn får man ta nya tag då jag ska fixa id-kort och ska på hockey.

nu ska jag ta nått att äta och njuta av ledigheten. Så hörs vi senare ifall jag har nått att säga.

new york city, ta mig dit?

-

I pray for a miracle


we♥it


you turn the blue sky grey

hej där.
jag och ronja är förjävla trötta vi var vaken alldeles för länge i går. Såg på två filmer och pratade, var även allmämt övertrötta. Sov till ett och idag så har vi bara sett på tv o tage det lugnt. Snart ska jag gå ner till ica här på sidsjön för att bli hämtad av pappa, se ikväll kommer jag vara med isabelle.

och jag var ju på birsta igår och där köpte jag:
en tröja, 3 örhängen, 1 halsband, 3 trosor och en bh. Får se om jag orkar knäppa kort på mina fynd.

vi hörs säkert sen! ♥

ronjis ♥

just nu sitter jag hemma hos ronja. Vi ska snart på ut på promenad, och fråga mig inte varför. Men vi är som är. Efter det så ska vi se på film och mysa på.



vi bjuder lite på oss själv!

och jag har lovat ronja en länk så kolla in hennes blogg här

this memories are so damn real.

Har precis kommit ut ur dusshen, ska snart blåsa håret, hitta nått att ha på mig och sen dra i väg till bussen för att möta Ronja i stan, för att sen dra vidare till birsta. Där jag måste kolla på hårfärg, nån skjorta, bh och trosor. Efter birsta så drar jag och ronja hem till henne och sover där!

men måste skynda nu mig nu. Vi hörs senare förmodligen.



jag bjuder på en osminkad söt bild på mig som jag knäppte nyss! ;)

RSS 2.0