gott nytt år!




guuu förlåt förlåt för att jag inte bloggade nått igår, men vårat internet funkade inte, och jag har inte kommit på än hur man mobilbloggar. Och nu är det bara tillfälligt att internet funkar så det blir bara ett snabb inlägg.

Ikväll ska jag till Julia och umgås med underbara vänner, sedan sover jag där med. Och vad jag ska ha på mig hinner jag inte knäppa idag så ni får en bild på det när internet funkar helt. Eller så fixar jag det när jag är hos Julia. 

Men ville bara säga att jag lever och så. Så får jag se om jag bloggar imorgon eller kanske senare idag.
Får även se om jag gör en sammanfatting av 2010 imorgon med!


min älskling har kommit!


Ja alltså då min mobil ;) jag älskar den verkligen har suttit och nördat vid den hela kvällen. Börjar få klämm på hur den funkar, även fast jag fortfarande är amatör. Inte så van vid touch än, men det blir jag nog snart. Fast att skriva sms blir nog den svåra biten..

Men nu ska jag gå och lägga mig för jag känner mig jätte trött. Så jag och min nya bebis säger god natt! 



sometimes it's hard to tell in the dark.



Idag ställde jag klockan på tolv så jag vaknade då. Och sedan dess har jag dött vid tvn, soffpotatis.
Känns som att jag håller på att få halsfluss eller nått, för min hals känns alldeles uppsvullen. Fast det kan ju också bara vara en liten förskylning, hoppas hoppas hoppas.

Idag har jag inte heller någon aning om vad som händer. Vill verkligen hitta på nånting. Men som det ser ut nu så har jag ingen aning om vad som händer. '

Ska se på någon film nu!





bruno mars♥





talking to the moon

just the way you are

grenade


15 saker om mig själv del 2.



1. Man kan säga att jag har haft sömn problem i 2 år..
2. Jag hade min fjortis tid i åttan, alltså att jag färgade blont, hade hårförlängning, tuperade, 10000 lager smink, ville klä mig som alla andra osv.. Men jag tror jag behöve den tiden för att jag skulle bli den jag är idag.
3. När jag var 14 år förändrades mitt liv helt ochn hållet.
4. Jag älskar att läsa, men jag gillar inte att läsa krimnal böcker, där det är typ massa polisutredning och så. Men nästan allt annat går. Speciellt twilight böckerna!
5. Jag är otroligt lat. Jag liksom lyckas alltid sjuta upp saker för jag inte orkar göra dom när jag väl ska det. Och i slut ändan har jag då hur mycket som helst att göra.
6. Jag har skilda föräldrar. Dom skildes när jag var 5 år, men dom är väldigt goda vänner. Som pappa firade julafton med oss, och vi firade hos mamma.
7. Jag bor på Alnö, som är en liten ö utanför sundsvall. Men jag har även bott i stan några år med pappa.
8. Man kan säga att jag har 4 syskon, Men egentligen har jag bara en "riktig" hon heter Sanna och är min lillasyster, sen har jag en halv bror som heter Max, vi har samma pappa. Och två bonus syskon Linnsan och Simon. Men dom är som mina riktiga för att vi har kännt varandra i 11 år.
9. Miley Cyrus är en jag ser upp til för att hon vågar vara sig själv. Även fast skandalerna. hehe.
10. Min mamma är min förebild.
11. Jag ångrar mitt val av program och gymnasium, men tänker inte byta.
12. Innan jag började gymnasiet gick jag på en skola som heter Vibacke och där gick från sexårs till nian.
13. Jag spelade i innebandy i 6 år. Men slutade när jag började gymnasiet.
14. Jag går i världens bästa kör, med världens bästa vänner.
15. Misstag är mitt andra namn.



i want to be some one else.


Imorse så vaknade jag med världens huvudvärk och feber. Jag kallsvettades som en tok med huvudet kändes alldeles varm och ville sprängas. Så jag var tvungen att ta huvudvärks tablett. Så jag lyckades iaf somna om till klockan två. Och just nu känns det bra, min hals känns bara lite uppsvullen. 

Vad som kommer hända idag har jag ingen aning om. Ska snart ta tag i att städa rummet med tanke på att det ligger kläder överallt, så det behövs verkligen. 


ny design.



Vill även tacka värdlensbästa  maja söderberg för den nya designen. Ville ha någon helt ny, bara nån enkel liksom. Och jag blev grymt nöjd med den!♥



20 saker om mig del 1.

Tänkte köra en del 1 och del 2, med 20 saker om mig själv idag och 15 saker imorgon. Liksom på skoj för att piffa upp bloggen lite. Här har ni första delen.

1. Jag och min lillasyster är döpt efter ulf lundell. Hon heter Sanna och jag Daniela i andranamn. Lite små kul faktiskt att vi är det.
2. Jag kan bli så arg att jag säger saker innan jag tänker mig för och allt kan gå åt skogen, tack vare det.
3. Får jag inte som jag vill, vill du inte vara i närheten av mig.
4. Mitt liv är som en berg o dalbana, helt plötsligt kan allt vara underbart, men i ena stunden kan jag må jätte dåligt.
5. Mitt självförtornde är inte på topp, men jag ser ut som jag gör, och det finns inget jag kan göra åt det, så varför grubbla över hur man ser ut, du är du/jag är jag.
6. Jag har astma, har haft det i ungefär 3 år. Och det är något som verkligen kan vara jobbigt. Som tex man är på en plats med mycket folk och det står många och röker alldeles vid en. Det är inte så speciellt kul. Och när jag glömmer ta astmasprejen varje morron och kväll.
9. Är pollen allergiker. Nått jag varit i nästan hela mitt liv.
10. Är även allergisk mot nötter, äpplen, päron, sockerärtor mm.
11. Mina vänner är mitt LIV.
12. Jag älskar och ser upp till min familj.
13. Utan musiken skulle jag inte överleva.
14. Ett av det bästa jag vet är att shoppa, NEHE?
15. Jag tror inte på ordet "mode", alltså med det man följer det som är "inne" eller "ute". Jag tycker man ska klä sig i det man trvis bäst i.
16. Jag är en sångfågel, sjunger HELA tiden, seriöst. Helt sjukt. Fast enligt mig själv har jag inte en sån speciellt bra sång röst.
17. Ibland så väljer jag hemma kväll före ute kväll, är inte så mycket för "fester", men jag tycker det kan vara kul ibland! Det är olika och beror på humöret och så.
18. Jag älskar tecknat. Konstigt jag vet, men blir så glad av att se typ gamla tecknade filmer!
19. Jag är väldigt sprallig av mig och kan vara mig själv vart jag en är. Jag kan anses som töntig. Men jag älskar min humor, även om den är B och bara mina närmsta förstår den.
20. Jag har glasögon, föddes med synfel. Men man upptäckte inte med synfel förns jag var 3 år. Så har haft glasögon nästan hela mitt liv. Men har nu linser som jag haft sen slutet av sexan. Fast det är mer "jag" i glasögon på nått sätt. Men trivs bättre i linser.

new shoes.. again.

Livet leker just nu, seriöst. Mår faktiskt jätte bra! Har underbara vänner, och ingen stress alls för att det är lov. Plus att jag mår alltid bättre av shopping.

Idag så var jag på birsta igen med isabelle, vi gick runt i lite affärer och jag hittade ett par skor, det var kärlek vid första ögonkastet. Hittade dom egentligen igår, så jag la undan dom. Och idag så köpte jag dom. Hur nöjd som helst vill jag lova.

Och ikväll kommer jag också vara med isabelle, vi ska se på gossip girl sesong 1 och tjocka i oss popcorn.



ungefär så ser dom ut, men inte riktigt. Knäpper kanske kort på dom imorrn, men skon på bilden är från scorett också, alltså jag köpte dom på scorett, Men som sagt, dom ser inte riktigt ut som på bilden. Men nässtaaan ;)

mellandagsrea.



tröja - monki



kofta - vila
den är egentligen brun/grå men på bilden ser den svart ut. Men det är för att min MOBIL kamera är så dålig..



tröja - gina tricot
dålig bild kvalité.



kofta - gina tricot



kofta - bikbok
gud den ser jätte ful ut på bilden, mycket snyggare i verkligheten
.



bh - h&m
trosor - gina tricot
dom blåa trosorna är egentligen lila. Ser bara ut som blå på bilden.



iphone skal - kjell&compani, eller vad de nu heter.



ringar - gina tricot

ja det var väl det jag fick med mig hem.
Förlåt för dålig bildkvalite. Batteri till kameran måste fixas!


take me around the planet.

Vilken dag, tre timmars sömm, upp klockan åtta, gå till bussen till halv tio, vara på birsta klockan tio, vänta i kylan, trängas i en massa affärer, efter 6 timmar är man nu hemma.

Jag har gått, gått, gått och gått. Känns som att jag inte gjort nått annat. Men oj så det var värt det, sjukt nöjd med mina köp. Och tror jag gjorde av med 900 kr. Och det är faktiskt bra, så nu får jag över också. Plus att jag hittade ALLT på rean. Jag brukar vara skit dålig på att fynd på rean. men idag så lyckades jag verkligen. Glad Linn!

Ikväll ska jag vara med Maja, simpson maraton och en massa skratt. Kan inte bli bättre.

mina julklappar.

jag har ingen kamera, eller inte nån bra så orkar inte knäppa kort men jag fick:
- pengar, ca 3000 kr
- presentkort
- addias väska
- smycken
- underkläder
- almenacka
- paj form (mormors ide)
- handukar
- nån fin ljus stake
- nån ängel prydnadsak
- iphone som jag får på måndag eller tisdag
- billabong shorts

ja och mera små saker, kommer inte ihåg allt just nu.

Grymt nöjd iallafall!
Och imorgon ska man till birsta med isabelle och johanna för att spendera lite pengar.

god jul.

Idag kommer inte jag hinna blogga så mycket kommer ha fullt upp hela dagen.
Jag kommer iaf fira jul hemma med familjen + mormor och morfar. Och imorgon blir det lilla jul med pappa, max, sanna och farmor och farfar.

Men nu måste jag fixa det sista på rummet och måla nytt nagelack!

GOD JUL ALLESAMMANS!



by gina tricot






california king bed-rihanna♥


We were always just that close.

Vi vakna i en stökig lägenhet klockan elva. Åt frukost och nu sitter vi här.  Jag ska hoppa in duschen och fixa mig och så.

Ikväll så ska familjen ha uppesittar kväll. Ja så kul........Men kan vara skönt att bara vara hemma med. Kan se om jag kan tigga åt mig en tidig julklapp, det är ju ändå jul imorgon ;)

Kommer inte på nå mer och skriva nu. Bloggar mer sedan! ♥




i will never forget you.

Idag har jag och Isabelle varit ut på äventyr med Jennifer. Åkt en massa buss, frysit ihjäl och skrattat åt färgade sn...ar Hahahah. Jag och Isabelle kom hem runt halv sex och då packade hon sov grejor och sedan drog vi iväg till pizzan. Och tjockade i oss vesuvio. Efter det så gick vi hem till mig.

Så nu sitter vi här med mycket fint folk och tjockar i oss chocklad och ser på family guy. En perfekt dag med underbara männsikor.

Näe nu ska vi fortsätta mysa på.


this is the way you left me.

Just nu sitter jag här med isabelle, vi har slurpat i oss varm chocklad och ska snart gå och sova.

Jag gick till Maja runt sju och mötte Linnea innan, vi tre satt och kolla lite på tv och skrattade som alltid. Och jul klapparna vi bytte var skit fina. Jätte nöjd med det jag fick.
Sen när klockan blev nio så mötte jag Isabelle, och ja nu sitter vi här och som jag sa ska vi sova nu. Tidigt, jag vet men våra ögon stängs vilken sekund som helst!

Så godnatt sötisar! ♥



bjuder på en GAMMAL bild, sen åttan. fjällen 09. När jag var blond. Sötnosen själv, hmm not.

i hope you find it.

Nu äre jul lov, lyckig tjej må jag säga.
Fast var på skolan minst 45 minuter, onödigt. Men ändå. Efter skolan så gick jag, Ronja och Johanna ner på stan. Mötte lite folk och jag handlade julklappar+saker till mig själv. 800 kr är nu borta, det svider faktiskt lite, men helt klart värt det, för det är liksom jul på fredag!

Ikväll ska jag till Maja för att ha jul klapps byte med henne och Linnea, en bra start på jul lovet. Var länge sedan vi tre var med varandra, så det kommer säkert bli hur kul som helst!

Jag kom iaf hem med en klänning som jag ska ha på julafton och nyår, en collge tröja från cubus och en sjal från h&m. Och ja en massa jul klappar. En bild på klänningen får ni om några dagar när jag ska använda den. Men den är iaf från gina tricot ;) Jag orkar inte knäppa bilder på min andra köp. Men college tröjan det kanske kommer upp en bild på imorgon. Jag kommer bo i den, såå otroligt skön!




bara för att det är så tråkigt med inlägg utan bild så bjuder jag en gammal på mig och Jullan. Så jag saknar henne♥ du är bäst abv!

still on my own.

Idag var jag hemma från skolan för att mina nacke tar kål på mig, ingen aning om vad jag gjort men kan nästan inte ens röra ansiktet åt olika håll, inte heller böja mig ner. Så sov minst 2 timmar i natt. Så mamma tyckte det var bäst att jag var hemma. Så voltaren och värktabletter hoppas jag på ska fixa det här nu.

Imorgon ska jag nog till skolan iaf, måste på stan eller birsta och handla julklappar+några saker till mig själv. Jag vet sent ute med julklappar, men jag har varit pank hela veckan. Och jag tror att jag fortfarande får barn bidraget, eftersom det tydligen är 3 måndader efter man fyllt 16 som man börjar få studie bidraget, men tur är väl det för att dom som får studiebidraget får bara 500 kr nu när det är jul lov ;)

Nu får man bara hoppas på att jag hittar julklappar, för jag HATAR verkligen att köpa all slags presenter. Jag hittar aldrig något bra. Och det menar jag verkligen. Så ni som ska få av mig. Klaga inte, jag bara är sån!


The Twilight Saga, Breaking Dawn trailer (inte den riktiga)



åhh så jag längtar! Det känns som att det är hundra år kvar till den kommer. Om jag inte minns fel så är det i november 2011. Hur ska man klara av att vänta så länge? :O ;)

stuck in the moment with you.

Den här söndan ser ut som alla andra söndagar, ofixad och jätte söt sitter man i sängen med datan i knät och ser på film samtidigt. Charmigt. Love actually har börjat om för andra gången. Jag älskar verkligen den filmen. Man blir så glad av den! Om du inte sett den, se den.

Det kommer inte hända så mycket mer ikväll. Kommer väl tjocka i mig en massa pepperkakor och lussebullar och julmust till, det är ju ända 4:e advent! Shit, om ungefär 5 dar är det julafon, hur kunde tiden gå så snabbt. Det kändes som att det nyss var sommar. Och jag säger det då, sommaren är saknad.




några godingar från i sommras, jag tjuvade bilderna från hilda fromms facebook!


Your face it haunts my once pleasant dreams

I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
And if you have to leave, I wish that you would just leave
couse your presence still lingers here and it won't leave me alone.
These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase.


i will always remeber that day, you walked away.

Jag känner mig ferbrig och hängig, inte bra, inte bra alls. Mina ögon vill stängas vilken sekund som helst. Men snart kommer Linnsan och Fredrik hit, så det blir familje mys, även Simon är här nu. Så tjocka familjen är nu fullbordad. Eller ja om typ en kvart.

Nu ska vi titta på någon bra film.
Kommer nog inte orka blogga mer idag, så vi hörs väl imorgon♥

liten ego pic, och mina söta ringar under ögonen.


dance like it was your last night.



trött, trött. Kom hem typ 4 i natt. Så vaknade nyss, önska att jag kunde sova längre. Men med allt ljud i huset är det nog omöjligt.

Men igår då.
Jag var typ JÄTTE seg i början och trött, kände mig inge pepp alls. Men när man väl kom dit så vaknade jag till och dansade som aldrig förr. Så till slut blev den en lyckad kväll! Kunde nästan inte blivit bättre. Har inte haft så kul på länge.
Fast vi missade kvart över två bussen så vi satt på navet i typ en timme och väntade på kvart över tre bussen så jag känner mig skit förskyld. Hostar och fryser, men det gäller att hoppas på det bästa ;)

men nu ska jag hoppa in i duschen så jag piggnar till lite!

you are my fantasy.

nu har jag lite brådis så jag fattar inte varför jag bloggar för jag måste sminka mig och platta håret.
Men tänkte skriva ett inlägg nu för att jag tror att jag inte kommer hinna senare, eftersom som sagt jag ska på gymnasie fest. Och jag vet fortfarande inte vad det heter, eller rättare sakt hur det stavas.

Men jag ska iaf snart till skolan, fast känner mig inge papp alls, vädret är för jävligt. Det typ snö regnar och blåser, ja gud vet vad. Sundvsall in my ♥, eller inte.

måste skynda mig nu. Vi hörs imorgon, eller kanske ikväll!

I can still feel so much pain.



Jag har allt klart, det är verkligen klart! Läxan för veckan är avklarad, visst jag ska plugga lite Svenska i helgen. Men annars är allt klart! Lycklig tjej må jag säga!
Och imorgon peppar jag inför gymnasiefest. Glömt bort namnet, men det är iaf på folketspark. Så helgen kommer helt klart bli lyckad!
Och imorgon börjar jag 5 över tolv, inte helt fel de eller. Så då blir det en låååånng sov morron.

och blogg.se funkar inte på internet explorer iaf inte på min dator. Så jag laddade hem firefox, tror jag kommer köra med den i framtiden. intresseklubben antecknar.

men nu ni kära läsare ska jag gå och sova. Vi får höras imorgon. ♥

20. den här måndaden.

I December måndad har/jag:
- Linnea fyllt 16 år.
- handlat alldeles för mycket
- varit med världens bästavänner
- umgåts mycket med världens bästa kör, där även världensbästavänner kommer in.
- pluggat som en idiot
- gråtit för saker som egentligen jag inte borde
- mamma och peter kom hem från thiland
- fick reda på att jag skulle få en iphone
- kännt mig lyckligare än någonsin
- Längtat till julen
- längtat till jul lovet
- varit sjuk
- önskat mig bort
- hatat snön och kylan mer för varje dag
- osv

Men den är inte slut än, snart är det lov och jul! ♥

hejdå halebop!

HALLÅ TELIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

Nu nyss bytte jag från halebop till telia, det blir as bra till min iphone som jag får om nån vecka, för fyller man på med 500 så får man fri surf ett år och 500 till så gratis sms ett år, 5000 per måndad. Fria smsen är redan avklarat, tack mammi! Fixar fri surf när jag får iphonen! :D





How could the silence be so loud.

Just nu sitter jag på engelsjan, har precis redovisat, gick hyfsatt, glad att det är gjort. Nu väntar bara det "stora" historia provet. Gud så jag längtar. eller inte.
Nu ska jag försöka hitta fram fakta om kalefornian. Går väl framåt antar jag, eller kanske inte, med tanke på att jag sitter och bloggar istället för att leta fram fakta.

Tänkte faktiskt bara slänga in ett inlägg och säga att jag lever, hitills. Och för att jag inte kommer hinna blogga så mycket idag. Men jag kommer skriva om nästa sak på listan ikväll när jag har pluggat klart och så.

Nu ska jag fortsätta med engelskan!

Time keeps slipping by.

Nu försöker jag intala mig själv att sova. Men jag lyckas inte så bra. Även fast mina ögon vill stängas vilken sekund som helst. Men jag vill inte att det ska bli morgon. För hur fan ska jag överleva dagen imorgon? en bra fråga.
Visst jag överlevde allt pluggande idag. Även fast vissa saker inte blev gjorda.
Men jag kämpade på bra och det slutade med två inlämningsuppgifter till livskunskapen, tränade till engelska redovisningen imorgon, kollade på historian till provet imorgon och checkade så jag kunde spanskan. Fast nu när jag väl tänker efter så vet jag inte om nått fastnade i min efterblivna hjärna. Men det får vi hoppas på!

nä nu ropar sängen att det är dags att sova.
Jag bloggar imorgon när jag kommit hem från skolan. Om jag ens hinner då.
JAG+TORSDAGAR=ETTRENTHELVETE.



nu var det länge sedan jag bjöd på några oseriösa webbcam bilder, se vilken skönhet, är det ringarna under ögonen eller är det hennes otroligt vackra hår, som gör henne till det? nä inget utav det. HAHA

19. detta ångrar jag.



åhh gud det finns så mycket jag ångrar. Små och stora saker. Men vill inte skriva ut sånt på bloggen. Vissa saker kan man inte ändra på, det har bara hänt. Sen står man där undrande "vad fan har jag gjort?".
Men på något sätt tror jag att det är bra att vi gör saker vi ångrar, för då vet vi att vi inte ska göra om samma sak igen.

Fast en liten rolig grej jag ångrar är att i sommras hittade jag en jätte snygg tunika på bikbok på rean, och jag prövade den och allting. Men hittade en annan tröja istället, som jag då tyckte var mycket snyggare. Men som jag idag aldrig använt. Lyckat Linn. Och nu har jag ångrat länge att jag inte köpte den där tunikan från bikbok.

"Man brukar säga chanser jag aldrig tog är saker ångrar, men vänd på det hela. Chanser jag tog är saker jag ångrar."


It gets harder everyday.

Igår hann jag inte blogga något mer. Jag for hem till isabelle och åt där direkt efter skolan sen drog vi iväg till birsta och var där ett bra tag, vi såg på majas lucia! Sen så väntade jag med henne på stan ett tag, så jag kom hem runt nio. Och då såg jag på desperata hemmafruar, och efter det så gick jag och la mig.

Och idag kommer inte heller bloggningen vara på topp. Jag har HUR mycket plugg som helst. Så jag kommer plugga hela kvällen idag. Och även imorgon kommer jag kanske inte ens hinna blogga. För jag går från halv nio till tio över fyra. Och jag tror jag kommer bli kvar längre för att vi har prov sista timmen så man kommer säkert sitta kvar. Plus att jag har ännu mer plugg efter jag slutat...

Nä nu ska jag fortsätta med pluggningen. Snälla kan inte denna vecka vara över.
Vi hörs när vi hörs helt enkelt! (om jag ens kommer överleva det här)

18. Min favoritfödelsedag.



Alla mina födelsedagar brukar bli lyckade. Så har ingen speciefik bästa födelsedag. Men en sak jag kommer ihåg var att när jag var 5 år så fick jag mammas gamla dockskåp och jag blev så glad! Och jag vet, hur kommer du ihåg de tänker väl ni. Men jag minns bara att det var en sån underbar känsla just då.


lucia dag.

ingen bra bloggning idag. Men har haft lucia hela dagen med kören, och jag var faktiskt lucia sista uppträdandet fär föräldrarna och så. Skit kul var det verkligen.
Har även inte haft någon lust att blogga idag.

Men ska upp kvart över sex imorgon så nu väntar sängen!
Bättre bloggning imorgon jag lovar!



en bild från idag. ja så söt man var. hmm.

följ gärna min blogg via bloglovin.

klicka på länken för att göra det http://www.bloglovin.com/blog/1748362/linnhelldensbloggse 
Skulle bli sjukt glad då! ♥

17. mitt favorit minne.



åhh gud så svårt. Jag har så många underbara minnen. Många minnen med mina vänner, med familjen. Jag har inget speciellt som sticker ut. För när jag är med mina vänner skapar jag alltiid minnen. Och alla är lika underbara. Man kan säga att jag har som en samling med minnen. Fantastiska minnen.

Men minnen sen sommras. Ute kvällarna med mina underbara vänner. Solen. Ja hela den här sommaren var något speciellt. 

jag har ju så mååånga mer minnen. Så jag vill inte välja ut något speciellt, eftersom alla mina BRA minnen är speciella!

dagens



tröja - gina tricot
sjal - h&m
jeans thigts - vero moda


if tomorrow never come.


en nyvaken linn.

hejdär!
Jag vaknade runt tolv idag. Gick ner och åt frukost. Duschade. Fixade mig. Och nu sitter jag här. Ska vilken sekund som helst gå och möta isabelle, vi ska prata, prata och prata. Och säkert göra mer saker som att se på film och så. Senare ikväll ska jag fixa till lucian imorgon med kören sen göra lite matte. Vi är inne på matte B nu, och jag önskar jag kunde säga att jag fattar allting, men det är ju inte så. Förstår nästan ingenting.

Idag så kör jag även med glasögon. Orkar inte ta på mig linserna. Kan vara kul att variera lite.
En outfit bild kommer snart också.


how can you do that to me?

alltså det här har seriöst varit den sämsta helgen på länge. Visst det är kul att träffa släkten och så.
Men ändå. Vill ju ut med mina vänner, inte sitta inne HELA helgen. Som den här lördag kvällen, satt ensam uppe i mitt rum med en stor godis påse och cola och såg på sex and the city 2. Och jag blev hur besviken som helst på filmen. 1:an är sååå mycket bättre.

så nu ska jag borsta tänderna, ta ut linserna och sedan gå och sova. kl kvart över elva en lördag kväll. Fyfan. God natt världen.



snyggingen själv!♥

16. min första kyss.

jag minns seriöst inte när det var. Tror det var på polar, ett disco som finns här i sundsvall. Jo det var nog då, i sjuan nångång. Alltså det var inget man minns. Inte som i filmer och böcker, typ att första kyssen är nått speciellt. Finns inte så mycket mer att säga. Det tror jag var min första kyss!


hold me and tell me that you love me.



Inte min dag idag, inte alls min dag idag. Jag ramlar, slår mig och allt jag gör vill inte bli som jag vill. Känner mig så trött och sliten. Vet inte varför, eller okej jag sover ju inte så bra. Men ändå.
Idag ska jag iaf på middag med släkten. Det är väl mysigt. Men känner mig inte alls pepp på det. Vill bara lägga mig i sängen och se på en film. Eftersom min huvudvärk inte vill släppa. Men egentligen har jag inget val.


kääääär♥






JAY VANN! :D

BÅDA VAR LIKA BRA. MEN MINNAH VAR LIIITE BÄTTRE FAKTISKT. MEN DET HÄR VAR HAN VÄRD! GRATTIS JAY SMITH IDOL 2010! ♥


I lay alone awake at night.

Hej alla glada, sura, ledsna, lyckliga.
Jag sitter just nu uppe i min säng med datan i knäna.
Och en liten små rolig sak är att jag blir en iphone ägare om typ två veckor. Lycklig tjej, jo klart! Fast egentligen är det bara en iphone, men ändå. Ska bli så skönt att lämna min gamla mobil. Även om den kommer vara saknad. Eller inte.
Och fråga mig inte vilken iphone det är. Har ingen aning själv. Jag tycker alla mobiler som ser ut som en iphone. Så är det liksom de. Inte vad det är nu dom heter, en massa olika namn.



(bilder från google)

Så just nu känns det som att livet leker. Jag har även fått nya converse. Ett par svarta. Och vita. Men jag diggar mer dom svarta.

Guuuud vad jag babblar på om en massa skit. Haha. Vet inte ens själv vad jag skriver. Fast det jag brukar skriva brukar enligt mig vara rätt ointresant. (Fattar inte ens att det finns dom som läser min tråkiga blogg.)
Men egentligen är ju det bara kul att ni kikar in då och då! Statestiken ökar faktiskt. Kanske. Ehh vet inte.

Nej nu ska jag se på idol. Hoppas på att Jay vinner! Eller rättare sakt han måste vinna! Han är så mycket bättre en Minnah.  Fast hon är ju också bra.  Fast ändå JAY! eller kanske inte?

Nu ska ni slippa mitt babbel. Jag bloggar nog mer senare.

15. min drömmar.



Jag drömmer om ett underbart liv. Där livet lyser av lycka.
Jag drömmer om att resa ut i världen. Upptäcka platser. Se vart vägen leder mig. Kasta mig ut i det oändliga.
Jag drömmer om att stå på scenen, det är bara jag, och ljuset lyser bara på mig. Jag spelar upp min musik och allt slutar med applåder. Massar med applåder.
Jag drömmer om en familj. Kanske två barn. Två underbara barn.  
Jag drömmer om kärlek. Någon att hålla om. Någon att älska. Någon som älskar den för den jag är.

Jag drömmer om så mycket. Hela tiden.
Men mest av allt drömmer jag om att Lyckas, lyckas här i livet.


i always wanna stay.

just nu sitter jag på matten. Men vet inte om det var världens bästa idé att gå på skolan idag med tanke på att mitt huvud sprängs och att jag känner mig hängig.

och med tanke på att jag varit sjuk hela veckan blir det en hemma helg. Bajs. Min helg kommer suga! ÅHHHHHHHH! här sitter ronja brevid och har planerat värsta kul och jag måste sitta hemma.

nä nu ska jag göra nått annat. Matten fattar jag ingenting av. Men inte så konstigt jag är ju efterbliven.

jag bloggar mer när jag kommer hem. Läju slänga in en massa onödiga inlägg hela kvällen..

14. vad hade jag på mig idag?

hmm. Bra fråga. Med tanke på att jag är sjuk så var det inget speciellt, min älskade grisrosa mysdress från bikbok.



gamla bilder jag hittade i arkivet. Typ så ser jag ut just nu. MMMM söööööt.


sjuk sjuk sjuk sjuk

fortfarande sjuk. Jag gjorde en sak idag som bevisade att jag är ännu dåligare. Alltså hallå, kan jag inte bara bli frisk? Så det blir ingen skola imorgon heller. Men en bra sak är att jag får träffa mamma imorgon som kommer hem från thiland. Jag har faktiskt saknat henne må jag säga. Hehe.

Jag funderat snart på att sova med tanke på att jag sitter och gäspar hela tiden.
Näe orkar inte blogga mer. Mitt huvud sprängs.

vi hörs mer imorgon.


that should be me holding your hand.



det blir värre, det var verkligen länge sedan jag mådde så här dåligt. Både ut och invändigt. Konstigt nog man jag saknar att gå i skolan. På nått sätt så gör jag det. Men ingen skola imorgon. Jag är hellre hemma och försöker friskna på mig hellre till helgen. Får se om det blir skolan på torsdag. Haha fast ändå såå mycket saknar man inte precis skolan. Men hellre gå i skolan än att vara så sjuk som jag är nu.

Fast pappa gjorde min dag när han kom hem med varsin kexchocklad till mig och sanna. Man blir alltid glad av chocklad. Fast det gäller ju bara att kunna äta den också. Vi får väl se hur det blir med den saken.

näe, nu ska jag se på nån bra film fram till desperata hemma fruar börjar!

hoppeless.



13. den här veckan.


it´s a good thing tears never shows in the rain.

jag är sjuuuk, jag vill inte. Jag orkar inte. Känner mig äcklig, frusen, febrig, trött. Men det är alldeles för ljust för att jag ska kunna somna om. Finns inte heller nått på tvn att se, ingen film. Jag kan nästan inte läsa nånting heller för att då blir jag alldeles yr. Nästäppen vill inte heller släppa. Inte heller har jag nån röst. Åhh det kan inte bli så mycket värre nu. 

Ja ny design med. Lite snabbt gjorde jag den. Men ja den duger ett tag. Har liksom slut på idér hur jag vill ha min design. 

nä nu ska jag göra nånting. Måste stänga av datan innan mitt huvudsprängs i tusen bitar.
Jag bloggar säkert mer sedan.
 


12. i min handväska.

på veckodagarana:
-dator med data skydd.
-laddare till datorn
-för många skolböcker
-plånboken, med allt som behövs
-smink, aldrig utan.
-mobilen om den inte är i fickan eller handen.
-oftast nått ätbart och drickbart
-någon penna
-kanske en tröja eller nått ombyte

på helgen:
-exakt samma förutom dator och skolböcker och pennor.

miley cyrus ♥





i hope you find it.


i´ll always remeber you.



i´m ill.

nu hände det, jag är sjuk. Liksom min mage tar kål på mig, känns som att jag ska spy vilken sekund som helst. Men att det inte går. Känner mig febrig och hostar hela tiden. Less less less.
snart ska jag lägga mig i sängen och läsa nånting. Vaknade runt kvart över ett och tog nånting och åt.
Men mina ögonlock vill stängas när som helst. Så jag får se om jag får nån mer sömn. 

nä nu ska jag upp till sängen. får se om jag bloggar mer ikväll. 



summer.

fashion by we♥it.




10. det här hade jag på mig igår.



tröja - h&m
tubtop/kjol - h&m
thights - indiska
smycken - ringar och örhängen

ja det var ungefär det jag hade på mig igår. Jag hade liksom inte på mig nått intressant idag så hag tog det jag hade igår istället!

my heart is empty.

jag vet JÄTTE dålig uppdatering i helgen. Men ni får faktiskt leva med att bloggen kommer i andra hand. För de är på helgen man ska njuta av livet och inte sitta fast klistrad vid datan. Så ni kommer få räkna med att uppdateringen kommer vara sämre på helgen som sagt.

Just nu sitter jag och hostar för fullt, inge bra. Abslout inge bra. Vill INTE bli sjuk. Hoppas på det bästa.
Idag har jag gjort absolut ingenting. Åkte hem från ronja runt 2. När jag kom hem så satt jag mig vid datan och kollade på svt play på avsnitt från úng och bortskämd. Och jag måste erkänna känner igen mig litegranna. haha.

nu ska jag vänta på att lillasyster kommer hem så ska vi äta lussebullar och julmust. det lät jävligt töntigt.


i will stay, if you ask me.

alltså jag har brådis nu. Måste platta håret, sminka mig lite och sen packa det sista. Jag ska snart med bussen för att sedan dra vidare till Ronja. Vad vi ska göra ikväll får vi se. Men planer har vi.
kommer även sova där. Så jag kommer inte hinna med någon mer uppdatering idag, men hallå det är lördag! lev livet.

vi hörs imorgon!



bjuder på en bild på oss från skolan för några veckor sen. Har säkert laddat upp den förut, men skitsamma!

11. mina syskon.

ja då kom vi hit. Jag har ett RIKTIGT syskon kan man säga, jag och min lillasyster sanna har samma mamma och pappa. Så vi har hållt hop i vått och torrt. Men eftersom mina föräldrar är skilda så har jag mer syskon i bilden. Mammas kille Peter, har två barn sen innan. Linn och Simon. Eftersom jag också heter Linn så kallar vi henne Linnsan. Linnsan är 21 år och Simon är 17. Vi har varit i samma familj i 10 år. Så vi är praktiskt taget som syskon. Pappa har även ett barn, max som är 5 år. Han var tillsammans med en tjej men dom skildes tidigare i år. Så dom fick ett barn tillsammans. Och det är då max, min halvbror, fast han är mitt syskon. Bara att vi inte har samma mamma. Men det gills inte.

Men eftersom sanna är min riktiga syster så skriver jag lite om henne. Hon är 13 år och LÄNGRE än mig. Skandal.
Vi bråkar typ hela tiden. Fast vi kan även vara riktigt bra vänner, men nu för tiden är det mest bråk. Nånting jag inte gillar, men vi kommer väl över det. Och jag måste säga att jag älskar henne så mycket även om det är som de är. Och det hoppas jag att hon vet! ♥

Men ja som sagt. Man kan säga att jag har 4 syskon. Älskar dom allihopa♥




9. min tro.

jag förstår inte riktigt vad som menas med det? min tro på gud eller vadå? så jag hoppar över den och skriver om den som kommer efter i ett annat inlägg!

okej nu såg jag att det var vad man hade på sig idag och jag har satt på mig myskläder så den gör jag även imorgon. Så jag tar den efter det alltså nummer 11. hehe.

clothes.





allt det är från h&m, min favorit affär! ♥


akademibokhandeln.



och till sist mina älskade boots från dinsko.

+ ett linne från gina, alltså ett vanligt svart. och glömde tröjan från cubus.

friday all week long.

hej livet leker just nu. Förutom att jag har ont i magen och huvudet, plus känner jag mig alldeles yr. Hoppas på det bäst!
Den här veckan har varit soft typ 6 lektioner sammanlagt på hela veckan. gilla gilla!

Idag så var jag till vårdcentralen, inget farligt med handleden bara att jag skulle linda och blev det inte bättre om några veckor skulle jag kontakta läkare. Inget mer med de.
Åkte in till skolan och hade bara en lektion, sen så slutade vi. Så jag och Ronja drog till barista och fikade och satt där och pratade i typ 2 tim. Efter det så gick vi på stan och jag kom hem med några fynd. Jag ska lägga upp bilder på mina köp den senaste veckan i nästa inlägg. Så håll utkik!
Men ikväll så ska jag bara vara hemma, eftersom att jag känner mig hängig. Så jag ska väl läsa i min nya bok och se på idol. Så får jag ta nya tag imorgon!





några bilder från idag!

8. ett ögonblick.

eftersom jag är efter med listan så skriver jag dag 8:a idag också bara för att.

Jag har många ögonblick, allt från fantastiska stunder med mina vänner till ensamma kväller med tårar och drömmar som aldrig kommer slå in. Och eftersom man ska skriva typ 3 ggr om ett ögonblick så börjar jag med ett lyckligt. Ett som sticker ut. Första gången jag var kär. Det liksom bubblade i hela kroppen och allt kändes så bra, och spännade. På ett underbart sätt. Jag var så glad jämt och allt kändes fantastiskt. Som att jag levde i en dröm och gick på moln. Men som alla drömmar så vaknar man alltid upp, och inser att allt vara var en dröm. Eller var det egentligen det? Det känns iaf som en dröm. Något som aldrig hänt.

Ett ögonblick.


napoleon, vem bryr sig?

alltså historia, nej inte min grej, napoleon, nej inte heller min grej. Jag får snart panik ska skriva om napoloen och den ska in i kväll. Liksom hallå? jag fattar ju ingenting. Sitter med wikipedia och en tom openoffice writer. Min hjärna vill inte samarbeta med mig idag. Vill bli klar med det här nu så jag kan gå ner och ta nått och äta och sen böja drogläsa min nya bok som jag köpte idag.
Men nej isället så sitter jag här alldeles efterbliven. Ja jag är efterbliven har jag märkt.
Jag bryr mig faktiskt inte ett dugg om honom, jag vill inte veta vad en tjock gubbe gjorde för att bli kejsare på 1700 talet (eller var det 1800 talet?), det är helt ointressant. Men det verkar inte lärarna fatta. 

Men jaja måste väl fortsätta med Napolen helvetet. Så ja önska mig lycka till, det behöver jag verkligen.  


Napoleon.
Men snygg, jotack! not.

7. min bästavän (mina bästavänner)

Alltså så här är det, jag har ingen abslout bästavän. Jag har många vänner istället. Jo jag har ju några som jag umgås med mycket och som betyder lite extra. Så man kan väl säga att jag har bästavänner istället för en specefik bästavän. Fast jag kan ju erkänna att jag har en som jag känt längst och vi har alltid varit tajta och det är liksom hon man ringer om man har tråkigt, hon som alltid ställer upp. Och det är Isabelle Ferm, den där lilla extra.

Men det finns även några till som betyder allt. Orkar inte ta upp namn. Ni får bilder istället!





orkar inte.

jag har inte suttit vid datan något idag. Så jag skriver nr 7 på listan imorgon! 

finns inte så mycket mer att skriva förutom ett stort grattis till världensbästa Linnea Rummel! ♥



jag älskar dig så otroligt mycket!

RSS 2.0