fortsätter att vara sjuk..

inga framsteg så här långt. Det blir tidig kväll och mys framför tvn med mammi (som också är hänging) tänkte även plugga lite historia, men inga framsteg med det heller, bara jag läser en text snurrar det i huvudet, så det blir inte heller nån mer dator idag, förmodligen bara spotify eftersom hade tänkt lägga mig i sängen och lyssna lite på musik♥

ja sista inlägget för idag!
bloggar mer imorrn, och glöm inte då att säga grattis till mig på min 16 års dag :)


i´m ill.

åkte hem från matten, jag orkade inge mer. Huvudet tar kål på mig, jag kall svettas och mår illa. Har även svart att andas. Så ikväll blir det att ta det lugnt och så får man hoppas på att jag mår bättre imorrn, på min födelsedag. ÅHHHH orkar inte vara sjuuuuk!
Men ska lägga mig i sängen och sova nu.



gud vad jag saknar sommaren...

oh susie!

just nu sitter jag här med maja, nicki, linnea, ronja och johanna på skolan, vi börjar om ungefär 10 min så det blir bara ett snabbt inlägg!
Vi har matte och sen samhällskunskap och efter det slutar vi. Idag blir det ingen kör eller sång för mig för att jag inte mår så bra, känner mig jätte hängig men tänkte ändå försöka överleva dagen.
På lunch rasten så gick jag, johanna och ronja ner på stan och jag fyndade ett par svarta uggs på H&M för typ 178 kr. Men dom duger, har ett par andra också men dom är beiga, ville ha ett par svarta :)

men nu börjar vi snart! hörs ikväll


TIPS:

Mamma har beställt hem en katalog som kom herom dag, den heter La Redoute och har hur snygga kläder som helst, plus att det är franskt. Jag har helt inne på att beställa hem nått där ifrån. För att inte ha nått som alla andra har. Måste bara fylla år först så man får pengar! :D:D:D

Här har ni hemsidan! Jag tycker verkligen att ni ska kolla in den! Finns hur mycket snyggt som helst! LOVE IT!

http://www.laredoute.se



koftan ♥


bjuder på mig själv!



här bjuds det lite på mig själv! oseriös!
min söta oufit hahahahhah.
men vad gör jag inte för att ni ska få se den verkliga jag, så ser jag ut hemma! sweet..

grisrosa mjukis dress och nörd glasögon! ja med styrka 

novell tävling?

idag är när peter(min låtsaspappa) kom hem från jobben så visade han mig en novell tävling via sundvsalls tidning, och han ville att jag skulle testa skriva en novell och skicka in eftersom att jag älskar att skriva, så ja varför inte? jag sitter just nu och håller på med att luska fram några idér och har faktiskt några, det gäller bara att välja vilken idé som har störst chans. Fast ser det bara som en kul grej!


i feel bad.

hej bloggen.
idag blev jag hemma, känner mig frysen, tom, ont i halsen, ont i huvudet, ont överallt. Bokstavligt talat.
Idag så kommer jag plugga engelska och matte, funderar även på att ta ett varmt bad, det var så länge sen jag badade, typ ett år sen kanske, vi har ju bubbel bad så jag förstår inte varför det nästan aldrig blivit nått. Så varför inte?

ska kolla lite på engelskan nu. hörs senare!


jag just nu! ;)

angel - Broken door.



min nya drog låt! älskar den verkligen..

before i fall.

vilken dag, frilufsdag på södra berget, mina ben känns som spagettis. Fast jag måste erkänna det var rätt uppfriskande, funderar på att börja promenera lite då och då. Och kanske börja jogga för att hålla uppe konditionen. För nu när man slutat innebandyn så låter det som en bra idé. Har sjutit upp joggningen hela sommaren, så jag måste ta tag i det nu så jag orkar gå upp för alla trappor på åkersvik och hedbergska som inte precis är dagarnas höjdpunkter.

ikväll väntar idol och sängen, kommer förmodligen gå och lägga mig direkt efter idol, jag känner mig så trött, exakt hela tiden. Måste bli en ändring på de!


måndag

nu har jag precis packat klart till mamma, pappa ska vilken sekund som helst skjutsa mig och sanna till mamma. Ikväll blir de till att se idol och leta mina nya glasögon så jag kan hålla ut enda till fredag när mina linser kommer. hatar glasögonen jag har just nu. Den här dagen vill jag mest glömma. Har kännt mig så otroligt ful och sunkig även fast jag duschade imorse. Och självförtroendet har varit på minus. Och att det är frilufsdag imorrn gör saken inte bättre.

Längtar till jag ska gå och lägga mig och sluta tänka.  Vissa dagar vill man bara glömma..
och kan inte den här veckan bara ta slut, bli fredag. För då fyller jag år!

nä nu ska vi åka till mamma. Får se om jag upptaterar nått mer idag.



                                                    
Linser är så mycket bättre på mig.

glasögonorm.se

alltså jag orkar inte, så lesssss!
jag slängde mina linser igår för att jag skulle ta ett nytt par idag, men när jag väl skulle sätta på mig linserna imorse så har vänster linsen torkat, men inte höger linsen, och det där var det sista paret! och sen så ringar mamma och säger att hon hittade en lins, men det var en höger lins. Och jag hittar inte mina nya glasögon så jag går runt i nå fula och gamla.... jag hatar glasögon just nu. Också sov jag bara 4 timmar i natt. Så jag vill hem, typ NU. Men vi slutar kvart över tre... JAG KÄNNER MIG SKIT FUL!!!!!!

men nu ska vi gå och äta.

höstfotografering.










afraid to lose you again



ska ta nånting att äta nu sen drar jag till Linnea med maja för en höstfotografering.
bilder kommer imorrn eller ikväll!


rubriiiikk

jag vaknade för ungefär två timmar sen då så satt jag på hitta nemo och såg på den, nu sitter jag här och ska snart fixa mig. Efter det så tror jag att det blir att vara med maja och linnea för att vi ska ha en fotografering, eftersom jag inte var med dom i torsdags när dom hade de då! bilder kommer väl :D
men ska fixa mig nu.

lyckligare?

blir du lyckligare att vara som alla andra
blir du lyckligare av att trycka ner folk
blir du lyckligare av att tro att du är så mycket bättre än allt och alla
blir du lyckligare av att inte gå din egen väg
blir du lyckligare av att försöka stå i centrum
blir du lyckligare av att vilja bli vän med allt och alla
blir du lyckligare av att ljuga
blir du lyckligare av att skita i den du verkligen är
blir du lyckligare av att glömma bort dina riktiga vänner.
då har du ingen aning om vad lycka är.




avatar

moa och linnea kom till mig runt halv två. Vi skrattade och såg på film, och dom åkte hem runt halv sex. Efter det så åt jag middag och nu sitter jag här med datan i knät och tvn på. Ska snart ta fram chips och cola och se på avatar. Jag drömde om den filmen i natt och blev jätte sugen på att se den. haha, iblanda kan man verkligen drömma konstiga saker. haha.


-

du har förändras så mycket, jag vet knappt vem du är. Vart tog den personen vägen som alltid fanns där.

i´m torn apart inside.

issa gick precis hem, duschen väntar sen bar de nog av mot linnea för att träffa henne och moa. om jag orkar dvs. känner mig svag och trött. Ikväll kommer jag att sitta med mig själv för att se på avatar. Orkar inte med nått annat. Sen så ska jag för en gång sova, som det har varit lite problem med typ i ett år. Har ingen aning om varför det är så. Men skit samma.

Nu måste jag ringa Moa, vi hörs väl sen! ♥

 

jag älskar er PPF♥

med issa pissa

just nu sitter jag här med issa, vi ska snart se på en film och tjocka i oss godis, fast magen känns rätt mätt efter allt ätande under idol, men det får nog plats med lite mer, hallå det är godis vi snackar om ;) Men hon kommer iaf sova hos mig.



min favorit gubbe har jag märkt! Bild i repris för trejde gången. Men den är ju så härlig :D

RUBRIK

orkar inte blogga idag, kanske mer ikväll.
hörs antingen imorrn eller jadå senare idag.

hos jullan

sitter här på jullans dator, vi har skrattat och pratat i massor och snart kommer vi få sällskap av licia och marie! orkar inte blogga mer idag! vi hörs imorrn,
min älskling <3

i see blueeee

torsdag torsdag torsdag! japp imorrn är vi lediga och den här undetrbara torsdagen kommer att spendreras med världensbästa julia bäckström(jullan)

men jag vaknade runt sex, duchade och fixade mig. Sen halv åtta så gick bussen till skolan. Nu är det lunch och vi börjar om 20 minuter, då äre ju matte. PUNKT PUNKT.
vi slutar tio i fyra och då kommer jag att gå till kultur skolan för att sjunga med birgitta sen så äre kör, och efter det så ska jag och julia hem till henne! vad kvällen har att bjuda på vet jag inte än;)



ta mig tillbaka! cypern 09


love the way you lie

nu är jag precis klar med engelskan, känns så otroligt skönt efter en timme ungefär. Snacka om att jag är seg tänkt. Nu blire spanska fram till idol börjar, sen ska jag packa till jullan för ska sova där imorrn, eftersom sundsvalls gymnasium har studiedag, alltså då hedbergska och västermalm.

 

från när hon sov hos mig förra helgen trötta och fina!

mina små köp



från H&M. Skit söt tröja, love it!



från H&M. har varit ute efter en sån sen sommras men aldrig hittat någon jag gilla.



fireflies

en lektion idag as skönt, började ett och slutade halv tre. Efter skolan så drog jag och johanna på stan, jag lämande tillbaka min tröja som jag köpte igår och fyndade två andra som var tusen ggr snyggare, grymt nöjd med mina köp! Bilder kommer snart på dom, dom svarta jeans thigtsen orkade jag inte knäppa kort på men ni borde ju veta hur vanliga svarta jeans thigts ser ut ;)

men nu ropar pappa att det är mat. Lägger in bilderna efter maten!


god morgon.

jag vaknade runt nio, gick in i duschen, nu har jag precis ätit frukost och ska snart gå och ta på mig nå kläder.
Sen ska jag mysa vid tvn tills vi börjar.

Men vi hörs senare idag!

PIGG!!!!!!!!!!

JAG KAN INTE SOMNA, jag har energi i hela mig, vill springa runt alnö! eller på göra nånting för att röra på mig. Alltid när jag har tvättat bort sminket så blir jag pigg. Sen tare typ jätte länge innan jag blir trött igen. GUD SÅ IRRETERANDE!
Och just ja bilder på det jag köpte idag blire ingen bild på, orkar inte knäppa kort på det. Men jag köpte en tröja på gina och ett par svarta jeans thighs från H&m men är osäker på tröjan. Kanske lämnar tillbaka den. Vi får se.
Men nu ska jag göra ett nytt försök på att sova.

Vi hörs imorrn bitti förmoldigen! ♥


god natt

nu väntar sängen med en bra bok! Börjar ett imorrn så jag ska njuuuttaaa av min sovmorron.



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

not like in movies.

idag har det  varit en vanlig skol dag fast en lite roligare än dom flesta, tack ronja du gjorde min dag! HAHAHA. Men jaja det är inget vi ska gå in på.

Egentligen borde jag plugga men orkar verkligen inte. Men jag får väl ta och göra det snart antar jag. Matte prov imorrn, fast det känns som att jag kan hyfsat mycket, men ska väl gå igenom lite saker som jag känner mig osäker på. Senare ikväll blir det idol sen sängen, har en rejäl sov morron imorrn så ska sova ut och känna mig utvilad för en gångs skull! (om det nu vill säga kommer hända)



katy perry - not like in movies.

jag älskar hennes röst och den här låten!

present från max

idag kom lillebror hem jätte stolt med en presnt i handen, inuti så fanns det en gratis tidning "girl friends". Enligt erika ska han ha sagt
"men jag vill ge en sån till min älsklings linn och sanna"
haha gulle han.





ensamma i klass rummet

hah alla gick från lektionen men jag och Ronja är duktiga och är kvar och kollar på våran framtid på facebook. UTMOBBADE :(
 

aldelles ensamma..

skolan

ingen lärare och ingen som är intresserad i att jobba...

finns inte så mke mer att säga just nu! vi hörs ikväll och då kommer bilder på mina nya köp


historia, inte min grej.

nej inte alls, läxa från fredag till tisdag, hallå? tror dom att man ska plugga över helgen eller? på helgen ska man ju vila ta det lugnt, vara med vänner inte sitta hemma med ännu mer skolarbete. Men nu är historian hyfsat klar, eller den duger. Imorrn ska man bara beta av resten, som att plugga till matte provet på onsdag, engelska och spanska gloserna till torsdag..

Men på fredag är det studie dag, LYCKA! så egentligen ska man inte klaga för mke. Eller kanske.



jag är inte bitter.

sjuk igen?

jag har jätte ont i halsen!!!!!!! och i huvudet och är skit trött, alltså nej jag vill och får inte bli sjuk igen. Hoppas bara att det är en liten förskyldning. bajs på mitt dåliga immunförsvar.
Men aja idag så vare skola, var inte medveten om vad som hände på lektionerna, var hur trött som helst. Men gjorde det jag skulle. Gick ner på stan på lunschen och la undan ett par svarta jeans thigts och en tröja, kommer förmodligen bli köpt imorrn eftersom barnbidraget aldrig ville komma. och ja jag får fortfarande barn bidraget och inte studiebidraget för jag inte fyllt 16 än..

nu ska jag äta middag, vi kanske hörs senare ikväll. om jag inte somnar allt för tidigt

 

en bild från början av nian, gud så tiden går fort..

love you girls


så här kul har jag just nu på skolan:



jag bjuder lite på mig själv



nästa fredag!

alltså gahh nästa fredag fyller jag år!!!! och typ 3 måndader senare fyller maja 17.. Haha jag vill verkligen inte fylla år på hösten. På våren eller sommaren. Näe jag tkr inte alls om att fylla år på hösten..

Men ska sova nu.

Hörs imorrn!♥

en undersökning:



alliansen ser just nu ut att vinna!!! Är inte så insatt men jag tkr att det är lite intressant iaf. hehe. Fast än är det inte över.
 
SD kommer förmodligen med i regeringen? alltså seriöst, är svenskarna helt rubbade? 

(bild tagen från svt.se)

sunday.

Jag kan skratta av lycka, jag kan gråta av olycka, jag kan känna en ovanlig känska i min mage och mitt hjärta.

igår så var det en trevlig kväll, den började med att jag och issa åkte in till stan för att äta på donken, sen så gick vi till hemköp för att köpa godis. Efter det så mötte vi Jennifer på navet, sen då bar det av mot bredsand och där mötte william och robin oss, sen så gick vi hem till william och var där hela kvällen och såg på film och typ pratade. Runt halv tolv så kom mamma och hämtade mig och issa och vi for hem till mig, vi somnade runt halv två kanske, och vaknade idag runt tio. Vi åt frukost och sen grät vi till the last song. Hon gick hem runt tre. Och sen så har jag bara fixat headern, den duger. Ikväll ska jag så töntig som jag är kolla på valvakan, hahah och såklart ensam mamma söker!

sunshine

hej bloggen, äntligen vågar solen visa sig. Fast molnen är ju på väg dom också. Just nu sitter jag och kollar på teen mom på mtv. Senare idag så blire ju då bredsand. Mamma kommer och hämtar mig och issa runt halv tolv sen så sover hon hos mig.
Vet inte vad jag ska skriva mer,.
Bloggtorka.
Men det kanske kommer ett inlägg senare ikväll!

max hälsar:

"alla Linns kompisar luktar fis"
min älskade lillebror <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

the way you making my heart beating.

helgen är snart kommen! slutar skolan 20 över tre och då blir det att umgås med moa och linnea fram till middagen ungefär, ikväll så orkar jag inte göra nånting så det blir mys med lillebror och idol. Känner liksom för en hemma kväll, behöver sova ut och rensa tankarna och bara ta det lugnt.
För imorrn ska man ta nya tag då man ska till bredsand med issa och jennifer för att träffa några, sedan sover issa hos mig.

nu börjar snart lektionen vi hörs sen!


you´re a song written by the hands of gud

mysdressen på underbar musik i öronen. Exakt som det ska vara. 

Dagen har oxå varit bra, med massor av sång och musik. Sjunger privat men min körledare klockan fyra, och halv fem börjar kören, med underbara männsikor.  Får se om jag ska sjunga upp nångång och be nån filma, så kanske det kommer ut på youtube. Vem vet. 

Nu ska jag lyssna en låt med miley cyrus. Sen så blire idol.


snart har vi matte...

japp snart har vi matte............. PUNKT PUNKT PUNKT

det är alldeles för långa raster man gör inget annat än att sitta vid datan. Det kommer sluta med att man har blive värsta datanörden, fast det kanske jag redan har blivit, men tanke på att datan är på nästan hela tiden. Shame on me. Eller nä, det är min dator. Tekniskt sätt skolans men det är ändå som min. Om exakt en kvart börjar matten. PUNKT PUNKT PUNKT!





hahha söötste bilden ever


min önskelista.

din 1 oktober fyller jag! :D




- navel piercing, antingen nu i höst eller till våren
- PENGAR!
- Den där tröjan från gina
- Smycken

m.mm


-

ja frågestunden går ju bra, haha...

skolan börjar kännas ut tjatad redan, jag saknar sommeren nå jävulskt. Skulle inte sitta fel med det typ NU. Istället så sitter man med engelska boken i knät och ser ut på det gråavädret. Solen och värmen är långt borta.
Det är faktiskt lite deprimerande att sommeran gick så snabbt... Visst den var underbar men det fanns alltid saker jag velat göra men som jag aldrig hann med. 

Men över till andra tankar nu. Engelskan måste bli klar!




my darlings:

skorna blev köpt! ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!
Jag ska köpa nitar som jag kan he på skorna, för att göra den lite mer personligare.



Den blev det :D


nothing last forever.

nu har jag nyss kommit hem från stan.
Efter skolan så gick jag och ronja till mamma jobb för att ta varmchocklad och prata, myigt vare. Sen så gick vi runt på stan för att fynda en jacka till henne, hon hittade en som hon la undan. Sen så kom Isabelle och Jennifer så Ronja stack hem. Vi gick till donken och käkade och pratade sem gick vi runt på stan en stund, efter det så åkte vi hem. Jag till mig för att plugga, så just nu är spotify på och spelar erik hassles låt "standing where you left me" även mcfly spelas mycket.


point of view




summerlove.

just nu siitter jag här på skolan, vi har mer än en timmes lunch rast så det finns inte så mycket annat att göra, okej kanske dra ner till stan men det får bli efter skolan, då blire förmodligen skoköp och fika med isabelle, det finns saker som måste redas ut. vi klarar det här vännnen, älskar dig.

ikväll blir det till att plugga och se på idol. förmodligen att fortsätta läsa också.



innan jag klippte mig. Nu äre kort, men jag älskar mitt hår

(ursäkta bilden)

rubriilk

försöker komma på nått att skriva, men det är dåligt med idér. Istället så blire film, the last song♥

hörs imorrn.


-

jag känner inte igen dig längre


egoboost!

idag så vare ju då skola, som vanligt. Det gick väl bra men jag var skit trött, verkligen. Sov nästan ingen blund i natt. Vet inte varför. Kände mig svag och så ensam inatt och huvudet var inte min bästavän. Men jaja, och efter skolan så gick jag, johanna och ronja ner på stan en snabbis för att gå på sko jakt. Jag har hittat några favoriter som det står mellan. Vi får se vilka det blir. Jag iaf kom precis hem ska lägga mig i sängen och läsa blondinbellas bok egoboost som jag lånade från bibblan idag. Känns att jag skulle behöva en riktig egoboost! med mitt dåligt självförtroende..
Men hej så länge så kanske vi hörs ikväll!


remind me for who i´m.

söndag, söndag, söndag. Ja söndagar är en ångest dag iaf för mig, speciellt innan jag ska somna, början på en ny vecka och en början för att ta nya tag. Också är det sista dagen på helgen.
Men denna söndag så ska jag och mamma åka en sväng på birsta för att kolla på skor och efter det storhandla på willys eller om det blir ica maxi. Och söndan slutar med att umgås med issa. En prat kväll som verkligen behövs. Med säkert nån film och mycket skratt.

om jag fyndar några skor så kommer säkert en bild.


nya skor

hösten och vintern är på väg så jag ska ta med mig mamma på jakt efter nya skor, och jag är väldigt inne på boots. Har varit det väldigt länge nu.





några godingar!

JA ELLER NEJ?

gud vilken rolig film, jag är inte så mycket för komedier alltså svenska komedier, är väldigt kräsen när det gäller sånt. Men den här var verkligen skit rolig! en film jag rekomenderar till dom som har riktigt bra humor!
Ja en lyckad kväll blev det vill jag lova. Snart väntar sängen på en lycklig Linn.


i rymden finns inga känslor.

idag så mår jag mycket bättre så jag ska pröva mig på att gå på bio, jag vill verkligen komma ut känner jag. Fast mamma var lite tveksam men gick med på det tillslut. Jag kommer gå med världensbästa maja söderbeg och se på i rymden finns inga känslor♥

dagens:

det var länge sedan jag slängde in en outfit så jag knäppte en lite snabbt med webbcamen så man ser ju inte så speciellt mke, men bättre än ingenting! :)



skjorta-bikbok
svart linne-h&m
vit t-shirt-gina tricot
leggins-indiska

Jul och konstiga drömmar

hah jag har världens julkänsla just nu. Fråga mig inte varför jag vet inte själv hur jag kan ha det, har haft det nu i ungefär två dar. Det är ju lite kosntigt med tanke på att det är september, inte december. Och det är ju inte ens snö ute, och inge julit alls. Ja ibland förstår jag mig inte på mig själv.


det har hänt en till konstig sak också, imorse. Jag var ju hemma idag, så det betyder ju sovmorron. Men nån vidare sovmorron blev det inte. Först så vaknade jag av att sanna skulle duscha och hålla på och dona så då kunde jag inte somna om, men sen när hon gått så gjorde jag det. Och jag drömde en jätte konstig dröm. Först drömde jag att det kom inbrott tjuvar och skit, sen så ville jag vakna, så jag trodde att jag hade det. Men nej, jag var hemma hos mamma och det hände skit konstiga saker, det kändes hur verkligt som helst. Men jag lyckades vakna, alltså det var skit konstigt. Det var som att jag inte kunde vakna. Jag hade bara somnat om i 30 min ungefär, men sen var jag för rädd för att försöka somna igen. Men mamma säger att det kan vara febern, för i fjol så drömde jag sånna drömmar också när jag hade feber, men det konstiga är att jag inte har feber nu? Näe gud det vill jag inte vara med om igen!


Just who i´m.



Maybe I will never be who I was before

ny design.

ny header och ny bakgrund, den känns helt okej. Nu väntar rummet på att bli fixat!
vi hörs ikväll!

fortsätter att vara sjuk..

japp det känns som att det kanske är min nya hobby? att vara sjuk. Mår så dåligt, alltså jag vet inte vad jag ska ta mig till. Huvudvärks tabletterna är slut.. Magen krånglar och halsen med. Så i helgen kommer jag att kurera mig, så jag blir kvitt det här en gång för alla.  Men jag tror att jag slipper febern iaf men jag har hellre feber än det jag har nu. Näe nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa till mamma! resten av dagen kommer att spenderas framför tvn eller i sängen beroende på hur jag mår.

känns så tråkigt med inlägg utan nån bild så den här får duga. Knäppte den i mitten av sommaren på m/s medvind när vi åkte med den.

sjuk!

det kan inte bli så mke värre just nu, jag är sjuk. Alltså förskyldningen har blive värre. Jag mår piss helt enkelt. Jag väntade bara på att det skulle komma. och japp det har det! HÄRLIGT! eller inte. Tvn kommer att stå på idag ett tag sen runt tre tror jag att jag går och lägger mig. Om näsan inte vill vara täppt då.
nu ska väl jag fortsätta att sjuka mig.

mina 3 favoriter hittils från idol:





skolfoto

idag var det ju skolfoto, och jag fick sitta! jag hatar att sitta på skolfoto. Men aja det blev som det blev. Just nu sitter jag hos mamma, ska äta här ikväll med henne och sanna. Sen senare ikväll så blire plugga spanska och se på idol.

Förskylningen blir bara värre. Huvudvärken vill inte släppa, rösten låter förjävlig, näsan rinner hela tiden, halsen känns torr och uppsväld. Vill inte bli sjuk, iaf inte just nu! ÅHHH. jag sov jätte dåligt inatt med.

idol 2010

idag börjar idool :D:D:D förra året såg jag exakt varje avsnitt, men åren efter det såg jag typ ingenting. Men iår kommer jag sitta fast klippad vid soffan varje avsnitt!
Ska fixa macka och juice nu är jätte hungrig, kanske inte så konstigt när jag inte ätit en riktigt middag på två dar..

vi hörs kanske mer ikväll. Fast tror det blir en tidig kväll för mig ikväll.


KLIPPA AV 1 DM AV HÅRET!

och jag är skitnöjd. Äntligen känns håret tjockt och frächt!



i love it!



ronjis!

live at school:



haha många cam bildr nu känner jag! men det gillar vi!

om du minns detta växte du upp under 90-talet..

Minns du...
-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-när all that var det roligaste som fanns
-när nikelodeon var på hela dagarna
-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokemon och digimon
-när Arne var lite självklar på julafton som tomten
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-alla hus man byggde med tjejlego/vanligt lego
-och alla fajter om bästa delarna
-gogos
-när tamagutchi var allas bästa vän
-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again"
-alla låtarnas melodi utantill
-tiden innan harry potter
-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa
-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt
-när det var jojo-period och alla övade in tricks
-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
-Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
-när du läste "Vad gör folk hela dagarna" eller "Så fungerar det"
-när piggelinglassen kostade 6 kr
-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

haha ja det är så sant.

(Texten är tagen från facebook)

lonley in this darkness.

 hej bloggen, mitt huvud sprängs och näsan rinner. Vet inte om jag pallar vara kvar på skolan i eftermiddag. För seriöst jag känner mig inge pigg alls. Men vi får se, bara jag hittar en huvudvärks tablett så. Efter skolan ska jag hem och plugga sen så kommer tvn bli min bästavän resten av kvällen.

vi hörs senare

!

godnatt.

förlåt för oförstådda inlägg idag!
men det har hänt en massa och jag orkar inte berätta så att vi får ta nya tag imorrn istället!
och förksyld börjar man också bli, hela familjen är det, så det var väl min tur nu antar jag. Fast max och sanna börjar bli frisk, pappa är också på bättrings vägen. Så ja, sist men inte minst så kommer ju jag. Och jag har börjat kännt av den ikväll. Alltid när jag blir förskyld på hösten så håller den i sig ända till våren, jag har så dåligt immunförsvar. Förra året var jag sjuk jätte mycket. Men man får väl hoppas på att det blir bättre det här året. Men ska lägga mig och läsa nu. Men jag förväntar mig ingen sömn.


den osminkade sanningen. haha jag ser död ut på båda bilderna. Ena med glasögon oxå, och de fulaste paren jag har. Jag har 4 par och mina älsklings glasögon är nånstans. Och dom där är dom fulaste. Men se och njut. ingen vacker syn vill jag lova. Tur att det finns linser! <3<3<3<3<3


lämnar du mig, lämnar jag allt.



jag älskar dig mer än du förstår. Gör inget fel. Snälla. Jag ska alltid finnas där. Vart du än går, går jag. Du är min bästavän, mitt allt. Än är det inte över. Vi behöver dig.

lämnar du mig, lämnar jag allt.

-

you appaer just like a dream to me.


miley cyrus ♥


if you had a bad day.

runriken säger allt, julia åkte hem runt 2 och när hon åkte så släpptes allt det där glada och lyckliga, just nu känner jag mig tvär och sur och inte på humör för nånting. Jo för att läsa. så jag ska lägga mig i sängen med en bra bok och gömma mig från omgivningen ett tag, mobilen kommer jag nog också att stänga av, den måste ju också få vila ett tag.



just nu känner jag mig så!

(bild från google)


webbcam (Y)



jag älskar dig gumman, mer än vad ord nånsin kommer beskriva. Du är helt underbar, men dej kan jag alltid vara mig själv, och vi skäms aldrig för hur töntiga vi är tsm. Alla borde ha en vän som dig. För med en vän som dig kan man skratta sig lycklig.
abv u are my everything! ♥




haha, kommer ni ihåg?







julllan!!!!!!!

just nu sitter jag här med jullan, musiken är på högsta volymen och glädjen är på topp! lyckan sprutar och allt är så jävla bra! vad kvällen har att bjuda på vet vi inte än, men det spelar ingen roll för den kommer ändå bli så underbar vilket som!





det kan inte bli bättre!
Vi hör av oss senare!


hos moa.

hej bloggen, jag och moa vaknade runt nio, fråga mig inte varför det blev bara så. Vi har sett på beck och typ pratat. Kvällen igår var bäst! Fast tråkigt att Linnea åkte hem men hon mådde inte så bra.
Ikväll kommer jullan och sover hos mig, en massa bilder på oss två kommer förmodligen.


jag och moa
älskling <3

why did you turn away?

alltså jag förstår mig inte på mig. Jag har kommit in i en period där allt går upp och ner, helt plötsligt känns allt så jävla bra, sen ena sekunden kan allt bra släppa och helt plötsligt mår jag piss. ska det vara så?
kan det verkligen vara så här svårt att släppa gamla minnen?
att gå vidare från det som var förr, och saker som hände då. Jag är så känslig. Näe gud det här gillar jag inte alls.
Men det kommer nog bli betydligt bättre när jag ska till moa och umgås med henne och linnea, För man kan inte må dåligt när man är med dom.
jag ska snart till mamma för att packa för övernattning, 
Fast först måste jag ta en ipren innan min mage dör. Mens värk är verkligen det värsta som finns..



mina bästavänner. Ni är allt för mig, jag älskar er! ♥


live from the school.

hejhej, jag sitter nu här på skolan, vi fick typ sluta hundra år tidigare så vi har hål typ i en timme. Sen så slutar vi runt 20 över tre, då kanske det blir birsta med julia ist för att issa och dom slutade tidigare.


så kuul har jagg.........



-

alltså jag vågar inte klippa håret så jag skiter í det. jag väntar ett tag och får se vad som händer.

Och jag tror jag ska sluta i innebandyn kommer inte ha tid...
Blir nog kören ist för jag älskar verkligen att sjunga!
jaja nånting blire iaf.

ska se på film nu.


(söta ringar under ögonen! sööötttis bilden nummer ett)

puss




sommaren 2010 har jag....

1.Gjorde du någonting den här sommaren som du aldrig gjort förut?: japp
2. Ångrar du det? : det tror jag väl inte
3. Har du pussat någon i sommar?: säkert
4. Isåfall vem? deeeej:*
5. Badade du mycket? : inte mer än vad jag egentligen velat 
6. Förlorade du någon vän? : aa..
7. Vilken låt påminner mest om det här sommarlovet? vet inte
8. Vad skiljer det här sommarlovet från förra?: att jag var hemma mer och kunde därför umgås med mina vänner mer än förra.
9. Grillade du mycket i sommar? :  alltså pappa grillade men inte jag
10. Åkte du vattenskidor? : gud nej
11. Blev du tillsammans med någon? : näe
12. Fick du någon ny kompis i sommar? : ja :)
13. Tror du att nästa sommarlov kommer bli bättre? : den här sommaren kunde inte bli bättre
14. Sårat någon? : hoppas inte det
15. Förlorat en vän? jaa
16.Träffat nya människor? aaa
17. Kysst en främling? ne
18. Tagit droger? never

19. Gråtit? jaa

20. Skrattat tills du kissat på dig? nästan så
21. Tältat? Neee :(
22. Varit vaken en hel natt? japp
23. Solat? Men oja! (Y)
24.  Badat? jodå
25.  Haft ett förhållande? nepp
26.  Gjort dig riktigt illa? beror på vilket sett
27.  Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nej
28.  Läst en bok? jaa
29.  Skickat fel sms med flit? minns inte
30.  Näckat? nej
31.  Solat naken? nej
32.  Fått utegångsförbud? nej
33.  Sagt “jag älskar dig" och menat det? ja
34.  Sagt “jag älskar dig" och inte menat det? nee
35.  Varit i slagsmål?  haha nej.
36.  Pussat någon utav samma kön? njaee
37.  Kysst någon i regnet? nee
38.  Kysst någon i skogen ? nee
39.  Kysst någon du inte borde? .....
40.  Tappat rösten? jaa
41.  varit på festival? japp
42.  Gått upp i vikt? - haha ja :O
43.  Gått ner i vikt? nee
44.  Brännt dig?  jappp
45.  Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? haha ja
46.  Varit utomlands? inte denna sommar, men förra
47.  Gjort ett bra köp? alla köp är bra köp
48.  Tagit upp kontakten med en gammal vän? jo
49.  Vad kommer du sakna mest? alla utekvällar, värmen! ja allting
50.  Har du sommarjobbat? jag sommarjobba? haha

Play my song to night.

imorrn äre fredag, hur bra är inte det? Det börjar med sovmorron, och sen skolan (som vanligt). Efter skolan ska jag på birsta med issa och jennifer sen så ska jag till moa för att sova där med henne och linnea. jag älskar fredagar, iaf när den ska spenderas med dom absolut bästa!
Och fredag är starten på helgen. Vem älskar inte helger? Och lördagen kommer att spenderas förmoldigen med jullan! Det kan inte bli bättre!

HELLO I`M HAPPY!


på skolan.

min dator är inte fixad än, sitter just nu vid linneas här på skolan. Våran handledare har typ försvunnit spårlöst. haha. Men idag kommer det inte hända så mycket. Vi ska ha matte snart sen ska vi till västermalm för att se på nån parti ledare för typ miljöpartiet(om det ens var det) sen så slutar vi efter det.

Men vi hörs mer ikväll, tänkte bara uppdatera lite live from the school! ;)


happines.

jag är lycklig, jag vet inte varför allt känns bara så jävla bra! jag har världens underbaraste vänner, jag älskar min familj och börjar på nått konstigt sätt trivas med mig själv. Håret ska av, ska be mamma beställa en tid. just nu kan jag skratta mig i sängs.

och ni som snackar en massa skit, jag BRYR mig inte! Jag gör hellre annat än håller på som ni. För jag har nämligen ett liv!

haha, gud så bra allt känns :D ingen aning om varför. Hoppas den här känslan håller i sig ett bra tag nu.
Livet är för kort för att se allt från den mörka sidan, se allt från den ljusa istället. Det ska iaf jag börja göra!

men vi hörs imorrn!

ny dator.

alltså jag är seriöst född med otur, vi fick våra datorer idag och min inloggning funkade första gången jag skulle logga in, men sen när jag skulle ta fram den på rasten så funkade den inte, så jag har typ försökt fixat det men inget har funkat, sen när jag nästan var påväg att fixa det, så hade han inte det. alltså då min mentor.

men jag kan iaf logga in hemma och använda vårat internet, men inte skolan. haha patetiskt. Som sagt jag är född med otur :) sånt händer oftast mig, och inte min kompisar.
Men nu så funkar den och jag älskar den! liten och behändlig!

RSS 2.0