Som om det inte var nog.

När man sitter dubbelvikt i ett hörn och ser sig själv som i en film där någon varit vänlig nog att stänga av ljudet. När man blundar riktigt hårt för att koncentrera sig på frågan: är det här verkligen på riktigt? När tårarna aldrig sinar och man intalar sig själv att alla tårar måste gråtas. Och sen, när de väl tar slut men smärtan lik förbannat är kvar, vad gör man då?

Jo då fortsätter man leva. Lite åt gången.

Hur kan älska nån, som har älskat nån förut?



Kvällen igår vart inte alls som jag tänkt mig. Ångest väller över mig och att flytta så långt ifrån denna stad som möjligt låter vädigt lockande. Vill bara ta studenten nu så jag kan åka här ifrån, mindre än två år kvar nu. Var för övrigt på vårdcentralen igår, igen. Har fått en starkare astma medecin eftersom brikanylen och kortisonen inte hjälper så bra längre, sedan har jag problem med adningen, alltså att jag har ont vid brösten när jag andas och när jag anstränger mig blir det nästan outhärdligt så ska få göra lung runken inom dom kommande veckorna och på måndag väntas ett dussin med blodprover osv och sedan kanske jag skulle få göra nått ekg test när jag anstränger mig, älskar mitt liv just nu :')

Ikväll väntas iallafall bio med Angelica, Isabelle och Amanda, vi ska se paranormal activity 3.


You don't no my story.


Don't ever judge anyone untill you've walked in the same shoes.


Och jag vill minnas det jag en gång glömde bort.

 

 

Under löven


Vem lämnade vem


Med Melissa Horn i öronen och en bra bok i knät så avslutar jag en lång dag. Finns inte så mycket att säga om den. Kan bara beskrivas som lång och seg.



Every heart has a story to tell.

Idag är en sån dag då jag bara vill hem, lägga mig under täcket och sluta finnas. Är så trött och känner mig allmänt tom idag. Jag lovade mig själv att sluta visa mig svag i bloggen och på skolan. Men idag får bli ett undantag. Jag sov absolut ingenting inatt och mitt huvud vill sprängas när som helst, klädvalet vart inte heller min bästa och jag känner mig verkligen ful idag. och bara för att jag känner mig nere så ska jag ner på stan efter skolan och se om jag fyndar nånting.



Nån bild från sommras.


I'm getting stronger everyday.

Förlåt att jag bloggar så sent men blogg.se har dampat med mig hela dagen och kom inte på förän nu att jag jag har appen. Vilket fall så vart dagens bästa fika med min saknade vän anna! Kom även hem med ett par örhängen. kvällen slutade dock inte som jag önskat men men, what to do?

Nu ska jag iaf sova för imorgon dras min sovmorgon bort då matte B står på schemat!

Söt anna på bilden!


Vem lämnade vem?

Måndag och jag överlevde dagen, blev absolut inte så mycket sömn inatt. Men skolan gick helt okej och nu sitter jag hemma och har nog aldrig haft såhär tråkigt på väldigt länge. För att slipa på en såkallad vardags lyx går jag ner till ica efter maten och köper en chockladkaka och en ramlösa sedan ladda hem någon film, bara för att vi inte har så mycket plugg i veckan och för att slippa ha så otroligt tråkigt en måndag kväll.


Någon av dessa två godingar kommer beställas hem under lovet, eftersom jag inte alls har råd med äkta jeffrey campbell så är dom här helt perfekta!

Mobilblogga??

Jag har faktiskt aldrig mobilbloggat men har haft appen jätte länge, eller okej jag har prövat en gång men då gick det inte alls. Men vi prövar igen, kan säga att jag är helt knäckt idag, har sovit minst fyra timmar på hela helgen, och jag har aldrig kännt mig tröttare eller så här knäckt någonsin. Det är hemskt och jag vill bara sova men idag står plugga på schemat. Hur jag nu ska orka med det är ju den största frågan, jag tvivlar faktiskt på att jag inte alls kommer orka..


I'm walking the line between pleasure and pain.

 

Varför gör jag såhär mot mig själv?

Taken by a stranger.

Har haft en helt okej dag, vaknde runt ett och segade på till klockan blev 20 över fyra då jag tog bussen in till stan för att möta mammi och gå till optikern blev där typ en timme och följde med mammi och Peter hem och åt pizza där, sedan spelade jag, mamma, Peter och Simon nått spel som jag inte minns namnet på. Gick hem till pappa runt nio och har precis packat klart till mamma som jag ska till imorgon.

Ska sova nu för imorgon är det skola som vanligt!


Jag saknar minnet av dig.

Det är just det att jag saknar inte dig som du är nu, jag saknar dig som du var förut. Innan allt det dära konstiga som fick mig att börja undra vart du tagit vägen, jag saknar allt som var innan det. Våra spåntana resor till dom konstigaste ställen, när vi var med varandra nästan varje dag, när vi sa att vi älskade varandra minst en gång om dagen, när vi kunde retas med varandra utan att någon av oss blev sur utav det, när jag låg i din famn och aldrig ville släppa taget., när vi stolta gick hand i hand genom stan, när vi var så där nykära. Ja det är de jag saknar, dom där finaste stunderna som är guld värda, det är dom jag kommer minnas och det är dom jag lider av eftersom jag vet att dom aldrig kommer hända igen, iallafall inte med dig.




JEFFREY CAMPBELL.

 

Så galet snygga! Dom två översta är mina favoriter. VILL HA!!!!!!!!!


Lät du henne komma närmre?

Vilken konstig dag, vaknade kvart i åtta för att hinna med mig då mitt utvecklingsamtal började halv elva och vi hade visning idag på huset så var tvungen att städa undan det sista på rummet, och jag var för övrigt ledig idag efter utveckling samtalet så jag bestämde att jag skulle möta Isabelle på stan för att sedan dra till västermalm och äta där med henne, Angelica och Rebecka. Sedan följde jag med dom bort till metropol och var helt plötsligt med på deras lektion som dom såklart skulle ha i skogen och jag hade verkligen inte kläder för det, men det var väl intressant.

Runt två tiden slutade deras lektion och vi åkte ner till stan där jag fyndade ännu en tröja. hehe. Och runt fyra åkte jag hem till ön för att sedan åka med pappi o lillerbror till donken för att äta middag där.
Rörigt och ointressant inlägg. Ska ladda hem än film nu och sen sova och njuta av att jag är ledig imorgon igen, denna dag utan utvecklingsamtal!

Bara för att jag hatar inlägg utan bilder så bjuder jag på en bild sen sommras då vi var på kryssning till Helsingfors.


Shoes.

 

Kan ju även passa på att visa mina nya godingar jag köpte för nån vecka sen, har används flitigt och jag älskar dom! Fast kameran gör bilden orättvis och dom är mycket snyggare i verkligheten.

 


No way.

Jag fick för mig att pröva äta ett grönt äpple då jag tycker äpplen är jätte goda, men jag har alltid varit allergisk mot äpplen, plomman, körsbär, persikor, päron och såklart nötter (har fått alla dessa allergier tack vare min pollen allergi, kan ju även tilläga att jag har astma, vilket jag hatar att jag har). Men mamma har sagt att jag borde tåla just gröna äpplen så vi hade det nu hemma och jag var rätt så hungrig så jag åt ett, dock slutade det med att hela min hals svällde upp, mina läppar svällde upp, min röst förvann, det stack i tandköttet och kliade i halsen. Fick lite små panik men hittade tillslut allergi tablett plus astma sprayen så det har gått ner nu men det känns som att jag opererat läpparna! Dock är min röst inte tillbaka än och min hals fortfarande liiitte uppsvullen men betydligt bättre nu. Jag vet iaf att jag aldrig mer ska äta äpplen :( Hade jag inte haft allergi tablett kunde det hela ha slutat med akuten...........




Shopping.

Halsduken är inte grön utan beage, men som sagt kamran suger.

Och skorna är blöt för att jag bytt till dom på birsta och det regnade ute sen när jag skulle hem!

 

(Och mamma döda mig inte nu för att jag köpte ännu ett par nya skor, mina andra pippi skor är trasiga så det var behövligt. Plus att dom här är 3 grr snyggare och varmare!!)




Sometimes I wonder if you really loved me.


Idag har det varit bra, har haft en kort dag i skolan har dock varit skit trött och inte alls en bra hår dag. Men annars så! När vi slutade 20 i två så drog jag och amanda in till birsta där jag blev en tusen lapp fattigare men så värt! Som det alltid är att shoppa. Och bara för att jag är så nöjd över köpen så knäppte jag kort på dom, fast varnar för dålig kamera då dom är knäppt med min iphone 4.

Nu ska jag städa undan en snabbus på rummet sedan umgås med familjen! (Dvs sitta framför tvn med lillebror och se på disney channel)


Mistletoe - Justin Bieber


Impossible.

Inte min dag idag, sov alldels för lite i natt, var allmänt sur och trött och att jag verkligen trodde på en någorlunda pluggfri vecka förstördes helt, sedan att en av läxorna var redovisning gjorde inte saken bättre, hatar att stå och prata inför folk, speciellt inför klassen. Blir så otroligt nervös! En egenskap jag inte trivs så speciellt mycket med. Sedan är en förskylning på ingång, igen.

Gjorde för övrigt nyss klart företags ekonomin, det var mitt plugg för ikväll. Det är ju ändå måndag och jag är trött, så blir att ligga framför tvn hela kvällen sedan ska jag försöka gå och lägga mig något tidigt iallafall!


HEJ!

Jag saknar dig mindre och mindre - Melissa Horn






Jag behöver dig.



Söndag och jag saknar dig mer än någonsin. Meningen att jag ska plugga det sista för att sedan få en pluggfri vecka. Men jag kan inte, mina tankar går mot dig. Varför gör jag sähär mot mig själv? Ska snart se på film för att försöka komma bort från verkligheten. Det blir min femte film för helgen.


I really miss you.

Ny design, för att se den tryck F5. Rätt nöjd, enkel och höstig.

Min dag/kväll har spänderas i sängen med filmer och en massa gotta, så skönt att vara hemma för mig själv, första gången på väldigt länge. Känner mig även hängig och mår illa som jag gjort nu i några dagar, men äter ändå som en gris, som alltid. Ska se på en till film nu sedan sova. 


I need to go away, from you.



Sitter här med huvudvärk och psykologi boken i knät, varken ork eller viljan till att öppna den. Tänker på sånt jag inte ska tänka på, har aldrig kännt mig såhär lurad i hela mitt liv, och ja det är en hemsk känsla. Imorgon är det fredag vilket betyder helg, skjuter dock upp Umeå till nästa helg. Musik i mina öron och med den här spellistan som  är mitt liv och utan den så skulle jag inte klara av min vardag, Lyssna och Njut "Kärlek".

Men ska lyssna vidare på musik, ta en huvudvärks tablett och lära mig in lite om Perception, vad nu det menas med.
Ett rörigt inlägg, men det är förtillfället väldigt rörigt i mitt huvud.




You gonna be the one thats broken.


Idag har det varit en bra dag. En lektion och sedan fika på stan med Sara. Och för en stund sen kom jag nyss hem från Maja. Jag måste ha världens finaste vänner ♥

Nu ska jag plugga en timme eller två sedan sova sött i min säng.


Jag saknar dig mindre och mindre.

Det är något väldigt fel med mig, jag satt och såg fotboll idag, Sverige-Holland 3-2 ju. Men att jag ser på fotboll och tycker det är någorlunda intressant, inte normalt?

Men jag såg den iaf och kan somna gott inatt då jag börjar 14.50 imorrn och slutar 16.00. Efter det väntas en god fika med min kära AF kollega Sara. Imorgon ska det bli en bra dag.



Två bilder sen sommras.

Cats.

Man kan säga att jag gjort allt annat en pluggat, eller okej fått lite gjort iallafall men mina tankar är något helt annanstans. Förstår mig inte på hur lärarna tänker, tror dom att vi har super hjärnor eller? Tydligen..



Det här så mycket roligare än att plugga, har kollat om och om igen på filmen och skrattat lika mycket varje gång. Katter är bra dumma djur ;)

You appaer just like a dream to me.

Vart en sen gofika på stan nu med några av mina närmsta vänner, Amanda och Sofia. Blev snack om allt möjligt och jag måste säga att jag är så sjukt glad att dom finns och förstår mig bättre än vad jag förstår mig själv. Nu blir det att gå egenom glosorna en snabbis innan jag ska sova.


image description

Nån random bild jag knäppte på bussen påväg in till stan.


My heart beats for love.


I just wan't to go home and lay in my bed for the rest of my life.

Inaktiverade min facebook igår, fick något konstigt ryck. Passande även på att göra några små ändringar. Faktiskt rätt skönt, nu ska jag vara utan facebook minst en vecka för att försöka fokusera på sådant som är viktigt, som att komma upp ur gropen jag alltid lyckas trilla i. Sedan hoppas jag att veckan går snabbt då jag till helgen har planer på att åka upp till Umeå för att hälsa på Ellie, kommer bli grymt och ska bli skönt att lämna Sundvsall för en helg då Sundvall för tilfället inte känns som min hemstad längre.

Nu väntas människan socalt och kulturellt sedan ska jag försöka överleva dagen på något konstigts sätt. Vill vara vad som helst på jorden, men inte på skolan.


Jag har glömt dig en vacker dag.

Musik=överlevnad. Har pluggat hela kvällen, historian är klar. ÄNTLIGEN. Nu är det bara att plugga in lite georafi, eller kolla lite på engelska glosorna. Kommer gå och lägga mig sent. Måste plugga, det får mig att tänka på annat. Jag behöver tänka på annat, Förövrigt vart kvällen igår mer än lyckad och jag älskar min syster mer än allt, så glad att hon finns. Sedan vart den en god fika på stan idag!

Jag borde inte tänka på dig, men jag gör det ändå. Jag borde inte känna så här för dig, men jag gör det endå. Jag borde inte bry mig om dig så mycket som jag gör, men jag gör det ändå. Jag gör allt jag inte borde.





Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

Jag förstår inte, förstår ingenting. Blir slängd ner på golvet och stampad på. Hur kan allt på bara två dagar rasa ner? Du förstår inte eller hur? Ingen förstår. Det känns som att jag lever i en dröm och att allt ska vara precis som det var då. Det är så jobbigt att alltid måste kämpa sig upp. Det är så jobbigt att alltid måste ramla ner igen när man väl kommit upp. Jag klarar inte av det längre, det har hänt för många gånger nu och jag praktiskt taget ger upp. För det är inte värt det längre, det gör för ont att ramla ner en gång till.

Förövrigt hade jag en bra kväll igår, vart ugång med fina vänner. Dock glömde jag min väska med hela mitt liv i men den är återfunnen så behöver inte oroa mig mer över det. Idag är inte humöret på samma som det var igår kväll, just nu känner jag mig bara nere, ensam och tom. Som det ska kännas när man förlorat någon som betydde mer än livet

Och eftersom jag är så långt ner på botten just nu tar jag och lägger mig i sängen med musik i öronen och en bra bok för att försvinna in i en bättre värld. Ikväll sover jag hos min älskade stora syster för att äta en massa gotta och prata om sådant som bara vi förstår.

I don't know if I can handle this.

Också helt plötsligt blev allt svart.

Här hör jag hemma.

Hej min gamla blogg, har funderat länge på att sluta helt med bloggningen då jag bytt och bytt och aldrig kännt mig hemma nånstans. Men jag har nu insett att det är den här bloggen med fin design och ett förflutet som jag hör hemma hos. Så jag hade tänkt försöka börja igen, och den här gången lovar jag att stanna ett tag framöver. Behöver någonstans att skriva av mig, så vi kör nu!


RSS 2.0