Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.




Helt plötsligt blev min vecka uppbokad in i det minsta. Har ingen aning om hur jag ska hinna med med allt, och jag planerade inte bra med tanke på att vi har den värsta pluggveckan på hela läsåret. Plus att jag har varit skjuk så har nästan dubbelt så mycket. Men det får gå som det går. Idag efter skolan så följde Linda och Amanda med mig hem. Det vart bra. Fick gjorda två läxor så känns underbart! Så kom hem för en stund sen och nu väntas ännu mer plugg..

Imorgon kommer jag också komma hem sent då jag lovat Maja att vara modell till en fotouppgift hon har på skolan, men det är de värt kommer säkert bli kanon! Och på torsdag ska jag på fika hos Linnea som fyller år. Och på det ska jag hinna plugga minst nånting i varje ämne, göra klart allt inför flytten som är långt ifrån klart och få någon slags sömn för att orka med allt.

VARFÖR KAN MAN INTE LÄGGA IN BILDER? oip<SiodfjöÄLPADK<fjgzsdlkaökofdjlsmaö


Nu kör vi!

Okej jag saknar bloggningen, eller jag saknar att ha något att göra. Har alldeles för mycket tid över till att göra ingenting så nu kör vi! Fast jag erkänner att jag har bloggat på en annan blogg med lösen men nu ska jag börja blogga öppet igen (och till ni som läser min andra, jag kommer fortsätta blogga där med)

MEN eftersom min blogglust går titt som tätt så bli inte förvånade om jag kanske inte bloggar på en längre tid, men ska försöka så gått det går!

Ja vad kan man säga om min senaste månad under min såkallade "blogg paus":
- Jag har varit sjuk, riktigt sjuk någon förskylning som aldrig tycks vilja försvinna, är fortfarande sjuk men dock ingen feber, som tur va.
- Färgat håret rött, fast inte SÅ rött som jag vill ha det, snart blir det lite rödare iallafall.
- Försökt pluggat men har varken orken eller lusten till det, egentligen.
- Shoppat så mycket att jag tappar bort mina kläder och har absolut ingen ordning på dom, hittar en massa inslängda i garderoben, fortfarande med prislappen kvar.
- Kommit på att jag är kär i skor.
- Hållit på att flytta från våran villa på Alnö, snart bor vi i en lägenhet i Östermalm. På lördag börjar pappa flytta in.
- Önskat mig bort från Sundvsall och önskat mig till en egen lägenhet i en helt annan stad. Vill bara flytta ifrån denna stad så fort som möjligt, 1,5 år kvar. typ.
- Haft mysiga och lugna helger med fina vänner.
- Inte vetat hur jag mått, varken bra eller dåligt, någonstans mittemellan.
- Jag har saknat att hålla om någon man tycker om, nu när det är kallt saknar jag det bara ännu mer.
- Hamnat mellan en massa onödiga bråk som bara fått mig falla ännu mer.
- Gått i snön i bara två dagar men vill redan ha bort den, hatar snö!!
- OCH jag har försökt skita i allt och bara ta det som det kommer, fast så funkar jag tyvärr inte utan jag bryr mig alldeles för mycket..

Nu ska jag ta en macka med juice och se filmen jag saknar dig och gråta lite till den. Jag bloggar som sagt mer imorgon! Det är skönt att vara tillbaka.

HEJDÅ!

Okej så här ligger det till, jag har en annan blogg med lösenord där jag bloggar mest, där står det mer personliga saker känner att jag inte orkar fortsätta blogga öppet längre. Så jag tar en bloggpaus kan man säga från den här bloggen, eller från bloggandet huvudtaget, och om det är någon som verkligen känner för att dom inte skulle klara sig utan min bloggning. (HAHAHHAHAHAHAHAA) så kan man fråga om lösenordet till min andra, ger dock inte ut det till vem som helst. Annars så hörs vi när vi hörs!


Moving on.

Måste även få tillägga att vårat hus som har varit ute hela sommaren äntligen har blivit sålt! Så nu väntas en flyttning om någon månad in till stan. Känns faktiskt hur bra som helst!



Jag vill vara en sån som inte tänker alls.


Efter att ha suttit i Globen i en halvtimme och vänta på att Rihanna ska börja sjunga och sedan får reda på att den är inställd gjorde mig och alla andra 13000 ganska less, så igår åkte jag, mamma och systrarna in till stockholms stad för att tröst shoppa och med att ha köpt ett par leggins från h&m med ett fint mönster på, en pälskrage från salt, två ringar från gina, en blus från bikbok som kostade 300 kr som egentligen är alldeles för dyrt enligt mig och ett par svarta cheep monday jeans för 400 kr från älskade weekday och där hittade jag även en fin blommig skjorta kan man säga för 400 kr med. Fattig men stolt är jag nu hemma med väntan att få reda på hur min kväll ser ut!


Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar.




Verkligen förlåt eller något för att jag inte bloggat på några dagar men jag är glad att säga att jag inte alls har haft tid, för en gångs skull har mina dagar varit planerade och jag har inte varit ensam så mycket.

Lördag: Åkte som sagt på bio, såg en alldels för äcklig film för mig. Klarar verkligen inte av skräck filmer. Men när jag kom hem runt tio så frågade jag amanda om hon ville komma och sova hos mig för att se ännu mer skräckfilmer så hon tog bussen till mig runt elva, var ju trots allt halloween. Även om jag inte kunnat sova på några dagar nu!

Söndag: Amanda åkte hem runt tre och jag fixade mig för att sedan åka in till stan för att möta Ellie, vi åt på donken och hyrde film och gick hem till henne, kom hem runt elva den kvällen.

Måndag: Var på vårdcentalen osv, sedan på kvällen kom Julia till mig och sov hos mig.
Och idag så åkte hon hem runt halv tre och jag och lillasyster tog bussen in till staden för att åka till optikern, sedan åt vi god middag på subway. Nu håller jag på att packa för fullt för imorgon drar jag med Lillasyster, Storasyster och mammi till Stockholm och blir där till fredag för att se RIHANNA(om hon nu inte ställer in konserten) shoppa och mysa på. Blir bättre än bra.


RSS 2.0