Even the best fall down sometimes.

Idag hade jag bara två lektioner, tycker det är kul att våran skola vill informera eleverna. Nej tydligen inte. Så man kunde gått hem efter engelskan, men nej vi sitter och väntar på en lärare som aldrig kommer.
Efter vi kom på att ingen skulle komma så gick alla.
Så jag och Elinor drog ner på stan och kollade runt och tog en fika. När klockan blev tre så mötte jag Isabelle, Jennifer och deras kompis Angelica. Jag köpte en väska, som jag kan ha datorn i. FINALLY! Så nu slipper jag alla fula blå märken efter den andra. Och då tänker väl ni, hur fan kan hon få blå märken av en väska. Men det är datan som ligger ner alltså i väskan så jag har kanten mot benet hela tiden. hehe, skitsamma!

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar sen se på simpson!


Den här väskan köpte jag, 299 kr från gina tricot.


mondays.


Have you ever felt so sad you can hardly stand?

Kom nästan nyss hem från Maja, vi tjockade i oss kladdkaka och såg på solsidan. Blev ingen wallander dock, men vi lyssnade på musik och pratade om allt och inget. Maja visade även mig en låt som vi båda har kärat ner oss i.


ulrik munther - boys don´t cry

Så underbar!!!!!!!!!!
Nu ska jag tvätta bort det lilla smink jag tog på mig idag och sedan gå och sova. Imorgon är det måndag och en ny skol dag. buhu.

ska till maja.

Nu ska jag dra till Maja för att sitta och skratta åt solsidan och efter det se på wallander. Kan inte bli ett bättre avslut på veckan!
Måste skynda mig nu! Bloggar kanske mer när jag kommer hem.

you and i collide.

JAG KAN INTE HE IN VIDEOKLIPP FRÅN YOUTUBE TILL MIN BLOGG! VAD ÄRE FÖR FEEEL!!! tänkte visa er världens bästa låt just nu enligt mig, men så tråkigt att bara länka. För jag vet att man aldrig brukar orka trycka på länkar. Eller ja jag brukar aldrig göra det, om det inte är viktigt dock.

Men jag får väl länka då. Och jag lovar låten är underbar, den är rätt gammal men det här är den akustiska versionen. älskart!

Howie Day-Collide (Acoustic)



coca cola!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu sitter jag i sängen med datan i knät och musik på högsta volymen, plus en cola som jag snuttar på. Meningen är att jag ska gå till Isabelle men det känns som att bara jag går utanför dörren så kommer jag blåsa bort. Så vet inte om jag bara ska ha en hemma kväll. Och som sällskap min underbara coca cola. Vad social jag låter.
Är väldigt trött också. Skulle vilja gå i ide till sommaren eller nått. Skulle inte alls sitta fel.

Vi får se ifall jag lyckas ta mig ur sängen och går till Isabelle eller om jag stannar kvar i den.



life.


Nya älsklingar.

Nu har jag gjort det, jag har köpt ett par klackskor. Dock inga dyra, köpte dom där som finns på h&m fär 299 kr. Kändes lika bra istället för att köpa ett par på dinsko för 499 kr, när jag inte ens kan gå i klackskor än. Så dom duger gått och väl till mig.



Från dinskos hemsida, dom från h&m ser ungefär ut sådär.

jag trodde du var annorlunda.

förlåt för dålig uppdatering, har haft mina skäl, eller egentligen inte. Men blir så less på vissa personer bara. Inte för att det har något med saken att göra, men ändå!

Nu ska jag och Ronja gå och lägga oss efter kvällens äventyr.
LOVAR att blogga mer imorgon!

Puss.

Mobil bloggar

Tänkte mobil blogga, idag så har jag bara varit hemma. Hade en sån fruktandsvärd huvudvärk hela natten. Så blev inte så mycket sömn. Har även haft ont i huvudet hela dagen. Så ikväll ska jag se på film och ta det lugnt och imorgon är det äntligen fredag! Då blire förmodligen bio med ronjis! Bloggar kanske mer sen!

linnea rummel♥



Bästavän


Taylor Swift

Just nu lyssnar jag på det här!
Älskar taylor swift! Synd att man inte kan he in på bloggen från you tube, har varit så länge nu. Men tryck bara på "här".
Min favorit låt just nu! ♥



I want candy.


Jag börjar bli tjock, allvarligt talat. Jag äter en massa go saker HELA tiden. Som idag drack jag dricka till frukost. Och sen efter skolan gick jag förbi ica för att köpa chocklad och cola. Till middag blev det pizza också, och snart ska jag gå ner och ta en glass. Så ser min vardagliga kost ut! Fy skäms! Kanske dags för en ändring snart? Vi får se....

Idag har jag iaf varit på skolan. Ja som alla andra dagar.
Försöker komma på kul att berätta om dagen, men kommer innte på något intressant.
Så nu ska jag ta den där glassen sedan slå ner min feta röv framför tvn.

This thing is breaking down, we almost never speak.

Nu kom jag nästan precis hem från birsta. Åkte dit med Isabelle direkt när jag slutade, efter ett tag kom Johanna. Så vi gick runt där och jag fick med mig hem en stickad tröja från gina, en ring också från gina, och en vit t-shirt från h&m. Hittade även en skit snygg skinnjacka från jc, men har inte råd just nu. Fan fan fan.

Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, orkar inte vara vaken. Orkar inte med någonting just nu känner jag.
Så vi hörs imorgon, får se om jag orkar knäppa några kort på mina fynd.

When you leaves me.


I want you to love me.

Ny header hela tiden känner jag, men har svårt att bestämma mig. Men den här duger så länge!
Det finns inte så mycket att skriva om min dag mer än att jag kom hem med en kofta från staden, hittade en undan gömd på cubus. Stackars den som gömt den. MOHAHAH.
Plus att den var på rea!


Världens bästa låtsas pappa kom även hem med en invisible shield till min iphone också! Behövs verkligen.
Näe nu ska jag sova om jag ska orka upp imorgon!
puss

rihanna 2 november!

Mamma smsade för en stund sen och sa att vi ska på rihanna den 2 november. Det var meningen att vi skulle på den första konserten, men då fanns det inga bra biljetter kvar, men nu så skulle hon ha två konserter i stockholm. Så vi ska på den andra! ÖVERLYCKLIG TJEJ!


you said forever and always.

Jag har tänkt på att jag är värsta data nörden, helt seriöst. Förut idag satt jag vid tre datorer samtidigt! På min bärbara, på vår stationära, och på min iphone. Och jag var inne på helt olika saker på alla tre. Hur normalt är de? Jag kommer få värsta dator nacken tillslut, kanske en puckel rygg. HAHA.

Den här söndagen har inte varit så intressant. Har sovit, ätit, sett på tv, sovit lite mer, sett på film och ja suttit alldeles för mycket vid datan. Jag hade snart tänkt dejta min underbara säng, imorgon kör jag på skolan. Även om mina ben vill vika sig så fort jag ställer mig upp. Men jag ska kämpa mig upp ur sängen imorgon när klockan ringer halv sju.


you belong with me.


shopping.

Jag har ett stark sug av att shoppa. När jag var på stan i fredags och gjorde en massa saker så kunde jag inte undgå från att titta lite på kläder. Sommaren är ju också påväg! Så till veckan blir det en liten sväng på birsta eller stan och se om jag hittar nått!



h&m


gina tricot.

man lär sig av misstag.

Min kropp är alldeles slut. Men jag klarade det!
Nu är jag medlem i gymnasie föreningen GF athena. Känns underbart!
Så i tre dagar så har jag gjort en massa saker, det är därför jag inte kunnat blogga nånting, har inte haft tid helt enkelt.

Så igår var det intagningsfest som var super kul, förutom att det slutade illa för mig på kvällen.  Och det var absolut inte meningen. Kommer aldrig hända igen vill jag lova! Men man lär sig av misstag. Så idag är jag fylld av ångest.
Men ska försöka komma på andra tankar genom att dö i soffan och se på 4 filmer som min kära familj hyrt.
Min vän felicia håller även på med en ny design till mig, jag tackar och bockar!

Nu ska jag se film. Hörs kanske sen :)











musiken för mig.

Musik- Musik för mig är allt. Allting jag känner, finns alltid i musiken. Jag lyssnar på det jag vill och känner för. Alltså jag lyssnar på nästan allt! Fast Lars Winnerbäck är en stor favorit, hans texter är gudomliga! Även Bruno Mars, Taylor Swift, och så klart Miley Cyrus. Hennes låt "when I look at you" har spelats hur länge som helst. En låt som jag verkligen ÄLSKAR! Jag brukar oftast lessna snabbt på låtar, men inte den inte!
Det finns så många mer jag lyssnar på också. Min spotify översvämmar av massor av låtar med underbara texter!

Musiken håller mig levande.

haha ja alltså jag tänkte bara komma med något roligt inlägg för jag såg att ni läsare kollat min blogg lika mycket även fast jag har en kort blogg paus. Så jag slänger in ett inlägg! Ja som sagt om musik.
Lite töntigt kanske, men det är bara jag! :)



Ett klipp som jag lagt in förut, men det var länge sedan! Det är jag som sjunger svenska hallelujah och maja som spelar gitarr! Den är ungefär 3 månader gammal.
Haha jag säger då det, jag är inte så speciellt duktig. Men aja, Jag bjuder väl!

Nu ropar sängen att det är dags att sova för att peppa till morron dagen! KOM IGEN LINN!!!! BE STRONG!!!!! bloggar mer på lördag.
pussss


blogg paus.

Jag tar en kort blogg paus från och med idag till lördag. Varför får ni reda på då! Men jag kommer ha fullt upp hela veckan. Hör av mig på lördag. HÅLL UT!!!


music.


she’s crying out for help.


bjuder på en liten halv gammal bild.


Seriöst, jag går runt som ett vrak. Mina ögon vill stängas vilken sekund som helst och jag kämpar verkligen för att försöka hålla dom uppe. Sov absolut ingenting alls idag, som vanligt. Less på min dåliga sömn.
Och nu har vi även nytt schema som betyder att vi slutar fem över tre idag, istället för tio över ett. Deprimerande.

Musiken är det som håller mig just nu vid liv. Så tack gode gud för att musik finns.
Men nu ska jag ta tag i kragen, okej jag har ingen krage på mig precis. Men jag ska ta tag i dagen och hålla ut. 
Wish me luck.

i hate mondays.


maybe thats the truth.


insperation iphone.





gårdagens facelook:


Gotta keep my head held high


it was party time.

Hej bloggen.
Just nu sitter jag här, trött, sliten, illa mående, men glad!

Kvällen igår vart iaf lyckad! Träffade massa underbara männsikor och levde livet helt enkelt.
Ja, jag har faktiskt inte berättat att jag skulle till heaven and hell. Men det var där jag var iaf, haha för när jag läser gamla inlägg har jag inte ens nämt det. Var gryyymt kuul!


we♥it.

what is happening to you?


Nu sitter jag här fixad och klar till heaven or hell. Alldeles för tidigt. Men men skitsamma. Sånt händer.
Mitt humör är inte på topp känner jag, är less och trasig kan man säga. Förut idag mådde jag skit bra. Men det försvann. Hoppas det kommer tillbaka!

Jag ska iaf ner till isabelle om typ en timme. Sen bär det av nån annanstans, vart vet jag inte än!

Näe nu ska en less linn ta och tjocka i sig en massa pepparkakor och försöka hitta nått bra tidsfördriv.
Och försöka komma på ett sätt att bli på bättre humör. HAHAH tur man har världens bästa mamma och Peter (låtsas pappa)! ;)
Blir ingen mer bloggning idag heller, så vi hörs när vi hörs!


Taylor Swift - Back to December musikvideo


insperation we♥it






the ghost of you.



One of these days
I'll wake up from this bad dream I'm dreaming
One of these days I pray that I'll be over you
One of these days I'll realize that I'm to tired of Feelin' confused
But for now there's a reason
why you're still here in my heart.


erik hassle - all that i wanted was you






Mobil blogg

Tänkte passa på att mobil blogga innan jag drar till skolan, jag ska snart gå till bussen! Där väntar gympa som första lektion. Efter skolan tror jag att jag ska iväg med Isabelle och johanna och sola, om jag orkar. Men jag ska gå nu, vi hörs sen!

I guess I'm living a lie.

Ja det "bra" humöret varade inte länge, just nu känner jag mig sur, ledsen, ensam, lycklig ja allt mellan himmel och jord.

Kommer inte orka göra nån sammanfattning om vintern 2010 idag, det kommer imorgon istället.
Orkar faktiskt inte blogga alls. Så vi hörs imorrn helt enkelt.

i´m gonna be okey.

Just nu sitter jag på skolan, har samhälls kunskap och tänkte bara göra en snabb uppdatering. Och jag måste erkänna att livet går åt rätt håll just nu. Förutom att vårt nya shema som vi fick som vi börjar med nästa vecka inte var världends bästa, har mattte 5 dagar i veckan.. jätte kul.

Men det känns ändå bra allt annat, helgen hoppas jag på att bli lyckad och en spännande framtid väntar!  Fick även reda på att jag kommer få VG på livskunskapen, vilket jag är skit glad för!
Hoppas mitt humör fortsätter så här så länge som möjligt.


happines.

I am trying Not to tell you.

But I don’t know what to do, I think I’m fallin’ for you! ♥



I'm not strong enough to cry.

Första skoldagen efter lovet, avklarad!
Men jag säger då det att jag är hur trött som helst. Har sovit minst sammanlagt 6 timmar sen fredags, kanske inte så bra. Sånt händer.

Snart ska jag gå och träffa Isabelle.
Så vi hörs kanske senare ikväll, eller imorgon! ♥


ny tagna bilder. Har man inge liv så.

del 3. Hösten 2010.

- Började första året på gymnasiet. Samhälle samhälle.

- Lärde känna nya personer.
En av dom är ronja eriksson, som jag är jätte glad att jag lärt känna.


- klippte av mig håret. Det bästa jag gjort på länge.

före.                                          efter.

- fyllde 16 år den 1 oktober och hade tjejkväll den 29 oktober!



- Mådde både bra pch dåligt under hösten. Det var som en berg o dalbana.

- Och på helgerna var jag med kompisar och så.

Hösten gick så snabbt.

Mobilbloggar

Jag tror jag har kommit på hur man mobil bloggar. Just nu sitter jag på skolan och vill bara hem. Sov ingenting inatt. Men slutar ett, och det är väldigt skönt. Nu vet jag iaf att det funkar att mobilblogga. Vi hörs när jag kommit hem!

Where are you When I need you the most

Nu ska jag försöka sova, känner att det behövs med tanke på 3 timmars sömn inatt. Imorrn är det ju skola också, Gud vad jag längtar, eller inte.
Men lovet har faktsikt varit helt lyckad. Så kommer somna med ett stort leende på läpparna, eller inte.

Men god natt bloggen! Vi hörs imorgon. ♥



två bilder på mig från helgen. Osminkad, så jag bjuder!

Because of you I am afraid.


I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with




del 2. Sommaren 2010.

- Slutade nian och sa hejdå till 9:3a.

bild från anna von platos facebook

- Var nästan med Isabelle hela tiden i början av sommaren. Vi solade dagarna ut. ♥


- åkte till stockholm och firade midsommar med familjen.


- min morbror gifte sig!

- umgicks med underbara vänner.



- åkte till vänersborg i två veckor för att hälsa på kusinerna.

jag knäppte inte så mycket där ifrån.

Den bästa sommaren på länge, jag hade underbara utekvällar med mina vänner och njöt varje sekund.

hugger i sten - lars winnerbäck





waking up from a wonderful dream.

Jag och Ronja har gjort världens skönaste säng, med en massa madrasser, täcken, filtar och kuddar. Sov som en gud i natt!
Vi vaknade nästan nyss, eller jag väckte Ronja. Jag körde med Jullans stil att sitta och glo hela tiden tills man vaknar. Och det funkade faktiskt.

Snart ska vi upp och äta frukost. Och idag får vi se om jag stannar kvar här igen över natten. Vill inte lämna våran lyckade säng.


ja sen några veckor sen, vi bjudeeer.


gonna stand there and watch you burn.

vi stack ner på stan en snabbis och köpte godis och hyrde två filmer så ikväll blir det tjejkväll!
Vi hyrde en skräckis och en komedi. En perfekt fredag kväll men en underbar vän!♥



jävla idioter. Att ni orkar. Kul liv ni har. Less man blir på er.

med ronja


Sen jag var med henne för några veckor sen, lite små charmig bild,

Denna fredag kommer spenderas med ronjis! Vad vi ska göra vet jag inte än. Men nått kul :D
Så idag kommer inte min bloggning vara på topp så jag skriver andra delen imorrn, alltså om sommaren 2010.

Vi hörs senare eller imorgon! ♥


Taylor Swift - Haunted (Acoustic)






"Stood there and watched you walk away
From everything we had
But I still mean every word I say to you
He will try to take away my pain
And he just might make me smile
But the whole time I'm wishin he was you instead"



del 1. Våren 2010.


- Sista terminen på nian, nationella prov, gymnasieval och stressad var man! Jag gjorde omval från estet till samhälle. Vilket jag ångrar lite idag. Men det är som det är.

- Jag tog tag i allt som släpade och pluggade faktiskt otroligt mycket.

- Spenderade mycket tid med Moa och Linnea. (ppf)



- klippte lugg för första gången på länge, ni ser lite på bilden ovan.
  Men ångrade mig så sparade ut den snabbt.

- var på klass resa till stockholm med klasen.
blev grönalund och en massa shopping!



- tog fram hårförlägngingen och andvände den ett tag.
Se bilden nedan!



- Men jag slutade använda den lika snabbt som den kom.

- Allergin var inte min bästavän. 



Egentligen minns jag inte så mycket mer. Högstadie åren känns så suddiga, spec nian.  


förlåt förlåt

Nu äre att vårat internet hos pappa funkar inte, så jag har ingen tillgång till internet där, så därför kan jag inte kunnat blogga. Men imorgon ska jag till mamma och då fortsätter bloggningen som vanligt!
Jag hade även då tänkt skriva en sammanfattning om 2010 i 4 delar, alltså om våren, sommaren, hösten och vintern. Och skulle försöka börja imorgon med det!

Ikväll blir det gossip girl maraton!

Ja bloggtorka känner jag. Men imorgon då fan ska det bli ändring på de!
Puss♥

take me back.

Jag måste bekänna en sak, min bloggning har varit usel. Men jag börjar tappa lusten helt. Vet inte vad jag ska skriva om eller nånting. Men jag LOVAR att jag ska försöka bättra mig.

När jag pratar låter det som en död kråka som ska kraxa sitt sista här i livet, har haft så i 3 dar nu och det blir inte bättre. Jag saknar min "normala" röst. Less på att varje ord som kommer ur min mun låter ja som en död kråka, men det gillar vi! Eller inte.

Jag ska iaf snart ner till pappa sedan för att äta middag där, vad som händer ikväll vet jag inte. Om jag ens orkar göra något..




åhh ta mig tillbaka till paradiset. Cypern, ayia napa 2009. Sol och värme skulle inte sitta fel nu.
(liten del av hotell utsikten på hotellet där vi bodde)

so close, but still so far away.


Nu är jag hos mamma och internet funkar, jag har ännu inte kommit på hur man mobilbloggar. Men det går väl framåt antar jag.

Gårdagen vart faktiskt helt okej, blev lite knas på kvällen. Men det ordnade sig.
Fast idag så sitter jag dyng förskyld och min röst låter inte som den brukar, haha. Jag är rätt hes vill jag lova. Och ögon inflammation på köpet. Det gillar vi! not.

Men just nu är jag med isabelle och nördar gossip girl, en perfekt lördag kväll, helt enkelt.
Ingen blogg lust alls faktiskt. Men vi hörs senare säkert.
Och det kommer en sammanfattning av 2010, håll utkik.


RSS 2.0