Blogg paus, igen.

Helt seriöst så ger jag upp med bloggandet nu och ett tag fram över. Orkar helt enkelt inte, inläggen blir aldrig bra och jag känner mig allmänt tråkig.

Jag återkommer när jag är tillbaka, om jag ens kommer tillbaka. Vi får se! Puss så länge och ha en underbar sommar nu! ♥

MIDSOMMAR.

Midsommar och vädret är sämst, kallt och mulet. Svensk midsommar vettni. Om ungefär en timme kommer främmande hit sedan blir det att fira hela kvällen med god mat! Positivt med midsommaren är just maten!
Men hinner inte egentligen blogga måste hjälpa till att fixa det sista. Jag hör av mig mer imorgon!

Ha nu en underbar midsommar allihopa! Pussss.


Say you love me more than you did before.

Jag kommer kunna blogga lite i helgen, mamma har med sig hennes dator och såndär bredbands sak! Vi ska vilken minut som helst spela kort och mysa på. Måste säga att mina familjer är bäst. Var även hos tandläkaren förut, hade inga hål wihoo! Har fakitkst inte haft nått hål i hela mitt liv hihihi ;)

Men nu ska vi spela kort! Om jag inte hinner blogga nått imorrn så passar jag på att säga GLAD MIDSOMMAR nu!


Blind - Jason Derulo


Nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Jag har tråkigt! Men rösta gärna ;)


I will die for you, but you won't do the same.

Försöker överväga om det är värt att fortsätta blogga när jag aldrig uppdaterar och ni kollar in här ändå.. Så ja jag fortsätter väl. Antar jag. Orkar inte berätta så mycket om vad jag hållt på med dom här blogg fria dagarna. Utan jag börjar om helt och berättar vad som händer i helgen istället, jag ska till stugan för att fira midsommar med familjen. Skönt att komma bort ett tag från allt. Så bloggningen kommer inte vara den bästa under helgen med, kanske blir ett inlägg då o då ifall mamma har med sig datan, annars hörs vi på måndag!


Lägg märke till att jag klippt mig lite kortare också!

Pretending that everything is okey.


Jag vill inte mer.
Jag orkar inte mer.

But i'ts so hard to belive.

Sitter just nu med Linnea hemma hos mig, kvällen kommer spenderas med henne. Vad vi ska göra vet jag inte. kanske se film eller något. Men ska umgås lite med henne nu!


How can you walk away, everything stays the same.



Vaknade runt två idag. Kommer vara död hela veckan känns det som, så är jag alltid början av sommarlovet. Man orkar liksom inte göra nånting. Har även en stor klump i magen som aldrig vill försvinna, har faktiskt ingen aning om vad det är för klump heller. Konstigt. Aja idag kommer jag bara vara hemma, ska till pappsen om jag inte minns fel. Så måste packa och fixa ordning på rummet, ska också ta lite frukost nu!

Vi hörs senare eller imorgon. Puss.

Just nu:

 

Klarade av att vara seriös ett tag men sen:

Jag bara kunde inte hålla mig mer.

Plus att jag lyssnar på det här:

Justin bieber - U smile <3<3<3<3<3<3<3

Nånting är väldigt fel med mig ikväll.. Eller det kanske är så alltid? hehe

Lägg även märke till att jag har andreas tröja på mig, kom hem nu nu nu nu nu!!!!! <3



Some day I will fall for you.



Nu har jag officiellt sommarlov, känns skönt. Dock gick matte B provet åt skogen, kändes som att jag kunde det igår när jag pluggade men det var skit svårt. Meen idag har jag varit med Isabelle är med hon fortfarande faktikst. Håller på att ladda hem en film vi ska se snart. Och efter det så vet jag inte vad som händer, eller gör jag? hm bra fråga..


I miss you so much.

Då var denna skol dag avklarad, med ett svenska prov, som jag förhoppningvis klarade. Sedan snack med spanska läraren, IG vetni. Men jag ler ändå, för imorgon är det sista dagen innan jag går på sommarlov. Fast först väntas den en hel kväll med plugg, för har matte B prov imorrn.. Men sedans så sommaren 2011 here I come. Dock spöregnar det, men men.

Har förövrigt nyss kommit hem från en eftermiddag på metropol med trevligt folk. (Mycket mysigare och finare skola än åkersvik)

Och jag som plattade mitt hår imorse. Hatar regn, håret blir alltid lockigt...


Cry.


Come home to me.

Jag har precis städad klart mitt rum och snart väntas plugg, lite deprimenade att jag har två prov kvar medans dom flesta jag känner redan har fått sommarlov. Men jag får väl skylla mig själv helt enkelt. Min helg har varit bra, i fredags var jag med älskling och några fler, och igår var jag också med honom. Det är ju så att han är utomlands två veckor framåt sen borta yttligare en vecka, hur jag ska överleva återstår att se.

Jag älskar dig världensfinaste♥


A year without rain.

Can you feel me when I think about you?
With every breath I take
Every minute, no matter what I do
My world is an empty place

Like I've been wonderin' the desert
For a thousand days
Don't know if it's a mirage
But I always see your face

I'm missing you so much
Can't help it, I'm in love
A day without you is like a year without rain
I need you by my side
Don't know how I'll survive

The stars are burning
I hear your voice in my mind
Can't you hear me calling
My heart is yearning
Like the ocean that's running dry
Catch me I'm falling.

It's like the ground is crumbling underneath my feet
There's gonna be a monsoon
When you get back to me.


LÄNGTAR!


Don’t care what they say.

we♥it

Nu vaknade jag nyss, helt otroligt att jag ens tog mig upp ur sängen. Känner mig jävulskt sliten+ful. Lite såhär små charmigt till skolavslutningen, som jag hade tänkt gå på. Även om det känns som att jag vill sova, typ hela dagen.
Men ska vilket fall snart hoppa in i duschen så jag piggnar till lite. Sedan runt halv tolv bär det av till skolavslutningen då. Och efter det så kommer jag umgås med Andreas hela dagen/kvällen/natten eftersom han åker bort imorrn natt.

Men tänkte skynda mig lite nu!

Och gårdagen var skit kul!!!!

Give me everything tonight.

Sitter just nu ute i solen, blir också lite små avis när man läser på facebook att alla har sommarlov, själv slutar jag på tisdag för jag har en massa rsst jag måste ta igen. buhu.  Runt tre ska jag vilket fall åka in till stan igen för att se studenderna ja ta studenten. Efter det blire pary alll night long! gud vad töntigt det lät. hihi.

ser ur om att jag grinar/nyser/håller för näsan för att nått stinker/kommerejpånåmer.

Lights will guide you home.

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Tillbaka?

Okej jag känner mig taskig nu när jag ser att det är folk som fortfarande kollar in bloggen, så jag börjar blogga lite halvt igen, ett inlägg per dag eller så!

Ja och under dom här dagarna, som dock bara är två så har jag varit med min älskling, och underbara vänner. Sedan har solen skinit så jag har solat som bara den, och det har visat resultat. Lite brun är man iaf. Imorgon är det studentfirande hela dagen lång, peppar som tusen, (och nej det är inte jag som ska ta studenten)

Men hade tänkt sova nu med tanke på att jag måste upp typ sex imorrn för att hinna med allt!

SOMMAR♥

You got me lovesick.

Jag orkar inte med bloggen för tillfället, har tappat suget helt, däför har uppdateringen blivit usel. Men jag uppdaterar när jag känner för det helt enkelt.

Puss så länge.

Låt det va som i en film.

Jag hade tänkt lägga mig ute i solen men kom på att jag har alldeles för mycket att göra idag så hinner inte, synd med tanke på att solen skiner. Men jag måste städa rummet, duscha, fixa mig osv. Sedan ska jag till stinis för avslutnings fest. Tippar på att jag hemma rätt tidigt ikväll för imorgon har jag saker som måste fixas. Älskling kommer även sova hos mig inatt!

Men måste börja att fixa och trixa nu.





You make my days.

Nu ska jag snart till pizzerian för att fira isabelle som fyller 17 år idag!
Grattis vännen, jag älskar dig!



Kolla vad jag fick av världens bästa!

Finns inte ord på hur mycket jag älskar dig.
Du betyder mer än allt för mig.


She´s just don´t want this anymore.


Snälla bli min igen.

Jag är halvt tillbaka nu, men jag lovar att bloggningen inte kommer vara den bästa nu och ett tag fram över, känner att jag vill he bloggen lite åt sidan ett tag för har tappat blogg lusten helt för tillfället.

MEN ikväll var jag med Maja och såg på big brother och myste på, var även på birsta tidigare idag och fick med mig hem lite saker.  Knäppte kort på några, men dålig kvalite då jag knäppte med iphonen.




+svarta vanliga thigts, örhängen och halsduk. Orkade inte knäppa på det. Och klaga inte på bildkvaliten! Eller
okej klaga, för den är usel!

Kommer inte heller blogga nått imorgon för då åker jag till stugan med Andreas. Puss så länge!

RSS 2.0