I just can´t do this anymore.

Gud vad mycket vi har i skolan just nu. Eller jag har det iaf. Och fick reda på allt på så kort tid. Jag har pluggat exakt hela kvällen alltså 5 timmar ungefär, men är långt ifrån klar. Jag har gjort en lista på allt jag måste göra i skolan innan den slutar nästa vecka. Känner mig så fruktansvärt stressad så jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag har liksom en tendens att stressa upp mig för minsta lilla och jag kan säga att det råder kaos i min hjärna just nu. Vet inte hur allt ska gå ihop.  Vet inte heller vart jag är påväg. Jag antar väl att jag bara inte orkar mer för tillfället, så jag tar en kort blogg paus till allt står rätt till igen.


Efterblivna hjärna..

Försöker verkligen plugga. Men alltså helt seriöst, jag orkar inte. Min hjärna är för trött och slö för att ta in nån matte ikväll. Men jag ska sitta till prick 22.00. Lycka till..

Ni ser ju hur glad jag är..

DÖ MATTE DÖ!!

Och en sak till. fy vilken ful bild, men jag bjuder. verkligen..


You ever love somebody so much.

Förlåt för usel uppdatering idag, men har inte haft tid helt enkelt. För älskling sov hos mig inatt och vi gick upp typ halv ett och han åkte hem typ halv två och då skulle jag duscha sedan fixa mig lite snabbt för att klockan tre skulle jag vara hos Hanna, det var nämligen versmiddag med athena ♥ sedan gick vi och såg på vigor spexet. Kom hem runt nio och orkade bara inte blogga då. Nu ska jag vilket sekund som helst gå och lägga mig för att peppa inför den kommande veckan som kommer bestå av plugg, plugg och plugg. Jag tackar gud att det är kort vecka!

Tänkte även förvarna att bloggningen inte kommer vara på topp i veckan heller, för som sagt pluggningen går först just nu om jag inte vill gå sommarskola..

Långt inlägg fick det bli, ska sova nu! Puss på er.

Passar även på att säga Grattis på morsdag till min världens bästa mamma!


Wait for those memories to fade.

Idag vaknade jag kvart över tre, ingen aning om varför. Men just nu är jag ändå lika trött. Plus att jag har världens huvudvärk och mensvärk. Min dag idag, japp! 

Min kväll kommer iaf spenderas framför tvn för att se på fotboll med andreas och pappa. Vad fel del låter att jag ska se på fotboll. Men vad gör man inte, det är ju final i champiaons leage, barcelona-manchester unatied (stavning).

Ska fixa lite nu, hörs kanske sen. Puss.



Please don´t leave me like this.

Jag kom hem för kanske 1,5 timme sedan. Sista lektionen satt jag kvar lite längre för att jag skrev prov, som faktisk gick helt okej. Och eftersom jag satt kvar hade Linnea gått redan och hon hade paraply, jag glömde mitt hemma. Så jag fick gå från skolan ner till navet i spö regn. Så jag var genom blöt hela buss resan och när jag väl kom hem bytte jag kläder snabbt och nu sitter jag här snart klar för att gå och möta tjejerna i klassen för tjejkväll hemma hos Linnea, en perfekt fredag kväll!

Jag och ronja från nån lektion igår. Vet att jag är snygg.

Every day of my broken life.

Det blev bio ändå så snart drar jag in dit med älskling för att se pirates of the caribbean 4. Dock känner jag mig jätte trött och översminkad för att dölja tröttheten. heheheh. Men måste kila nu.


Fråga inte vad pricken gör på hakan. Har ingen aning om vad det är själv faktiskt. Fast jag tkr den är lite charmig.
(det är förmodligen en finne)

That I never wanna let go.

Idag tog jag mig upp till skolan och mår faktiskt helt okej, även om mitt klädval idag inte är det bästa jag kommit på så är jag iaf glad att jag tog mig upp ur sängen. Har för övrigt spanska just nu, och vi slutar två idag. Ikväll ska jag kanske på bio beroende på hur jag mår.

Men ska försöka jobba nu, vilket inte kommer gå.


Castle Walls - T.I. ft. Christina Aguilera



I love they way you are.


Jag vaknade nyss, blir hemma idag och satsar på att gå till skolan imorgon. Om vilken sekund som helst hade jag tänkt gå ner och ta något att äta. Även fast all mjölk är slut, ja mamma köp mer mjölk.
Ska se vad vi har i kylskåpet, mjölk kommer jag vilket som inte hitta.


Remeber when - Avril Lavigne



I´m tired of this.


(google)

Åkte till skolan för att göra matte nationella som började halv nio, kan ju säga att göra det när man har feber är inte något jag gör om. När jag blev klar med det så åkte jag hem, har nu sovit i två timmar ska snart ta något att äta och sova mer efter det.

Jag har alltid haft problem med förskylning, är typ förskyld året om, men i vår har jag inte varit det nästan nån gång. Och nu när det är som mest i skolan och allt ska vara klart, då kan jag bli förskyld och få feber o allt. ÄLSKAT MITT LIV. Ska klaga lite mer nu, har ju även allergin, vilket gör saken ännu värre.



Det är alltid du, aldrig jag.

Det enda jag vill är att du ska bry dig.

Try to divide something so real.

Jag hann inte mer än komma till skolan så åkte jag hem igen, orkar inte vara sjuk.
Så just nu sitter jag och chillar med mina två bästa vänner, hals tabletter och nässpray.


Behind this castle walls.

Idag är det vilken söndag som helst, förutom att jag fortfarande är sjuk. Men ska nog vilket fall till skolan imorgon, har faktiskt inget val. Och förästen har jag sagt hur MYCKET jag hatar att vara sjuk, verkligen ett av det värsta som finns. Kollar även runt på en massa härliga sommar bilder på we♥it, gud vad jag längtar. Inte lång kvar nu!




snygg.


I hate this feeling.

Istället för att sitta och grilla med fina människor sitter jag inne i rummet, osminkad, trött, snorig, halsont, huvudvärk och allt där i mellan. Orkar inte vara sjuk nu, har inte tid. Verkligen inte tid med det. Ska snart slå på en film som heter winter´s bone. (Alltså inte slå på en film, utan starta en film. Wow.)




Party.


(we♥it)
Igår så hann jag inte blogga för att jag åkte till Östersund med Athena för att se nån rugby match mellan andra föreningar i Östersund. Sednan så var vi på någon fest där mitt ute i ingenstans, haha. Men roligt var det. Vi åkte väl hem runt halv ett till Sundvsall så kom hem runt tre-halv fyra. Idag kan jag dock inte ens svälja för att jag har så ont i halsen plus att jag mår lite som jag förtjänar idag. Var meningen att jag skulle ut igen och fira christoffer med grillning och sånt, men får se hur jag mår lite senare! Hade tänkt försöka få i mig nån frukost nu, om magen och halsen vill tillåta det, dvs.


When your sky is grey.



Jag kommer inte hinna blogga så mycket i helgen, det kanske blir ett inlägg på lördag. Så vi hörs på lördag eller söndag! Ha en underbar helg nu, dock är det bara torsdag än. Men det är ju fredag imorgon. Nehe?

Idag hade vi också fotogtafering med Athena, blev grymt fina bilder!

MEN jag Kommer berätta mer om min helg på söndag. Är så inne i boken just nu. Ska även snart ta en promendad. Vad händer mig mig? Först en jogging tur, och nu en promenad???




Any where you go, I´ll be there.

Nu sitter jag i sängen ny duschad och fräch efter en jogging tur, astman lät mig springa en liten bit iaf, och jag kommer kunna somna gott i natt! Snart ska jag be ge mig in i min nya bok som kom igår, sedan blir det en tidig kväll.

till en början försökte jag iaf se normal ut...

 


You make my heart skip a beat.

Idag är en sån dag då jag bara vill hem, lägga mig under täcket och sova. Och det är en sån dag då jag känner mig så otroligt ful. Försov mig också så vart upp en snabbis sedan springa till bussen, för att komma försent kunde jag inte eftersom det var matte nationella A idag, glömde nämna det men igår var det matte nationella B. Kan ju säga att båda proven gick helt okej, hoppas jag.

För övrigt tror jag att jag ska träffa Isabelle en stund efter jag slutat. Ikväll hade jag även tänkt försöka ta tag i mig själv och jogga en runda, om det går för min astma återstår att se.


Jag och Ronja knäppte lite kort i måndags, här är en "fin" oförberedd.

hej, andreas pluggar matte

hooola amigos!

sitter här å pluggar matte med linn! Hon har endel att jobba på, men det kommer :)

Förövrigt så är det snökaos ute, snöat hela dagen, men nu äre bättre som tur är.

TYP

Duracellbatterierna till linns miniräknare var för stora............. synd
Men vi ska göra klart matteboken nu, ett tal på varje sida (649sidor), så vi har lite att jobba med ikväll.

Men jag kommer tillbaka, jag lovar (L)


Jag heter andreas, vad heter du?

Lovesick - Emily Osment



When your feeling down.

Sitter just nu på skolan, har rast i typ en timme och har redan ätit lunch och hämtat grejorna till samhällen. Nu väntar man bara på att den ska börja och att den här dagen ska ta slut, sista timmen är det matte. Skulle egentligen varit med på vår konsert med kören men kan inte ta en ton rätt med min hals som är alldeles slemmig och uppsvullen. Men kolla på den ska jag göra iaf!

Bjuder på en gammal bild sen skolavslutingen förra året. Jag saknar oss..

No one wants forever - Laurel Music



Världens bästavän!

Som ni ser har jag blivit nunna för min tröja är uppe i halsen och Linneas hår ska vi inte tala om. Men vi bjuder på hjärtan också, på NÄSORNA! Men nu ska vi bänka oss framför tvn och se på eurovision! HEJA SVERIGE? eller..

Pretending that everything is ok.


I wish that I was stronger.

Har typ inte sovit en blund i natt för min allergi. Kan nästan inte andas, även om jag tar astma sprayen varje morgon och kväll. Plus en annan astmta spray när jag blir andfådd. Mina ögon är inte vackra heller, så att gå utanför dörren idag är nog inte en sån bra idé. Så jag stannar hemma idag. Senare ikväll kommer Linnea och Ronja hit för att göra mig sällskap, tror Ronja även ska sova här. Vi ska väl se på finalen i eurovision.

 

Jag just nu. sööööt.


No one wants forever anymore.

Idag har jag och linnea namnsdag!!! och som sagt lillasyster fyller år...
Just nu sitter jag här med lillbubbas (Andreas) hans nya smeknamn u know! Ikväll ska vi på bio och se scream 4.


The lazy song - Bruno Mars


Söta apor!

You make me rise when I fall.


Idag vart jag hemma för min allergi, kunde knappt andas imorse när jag vaknade och det gör ont i bröstet och med ögonen kunde jag knappt se. Men det är betydligt bättre nu även om det är jobbigt att andas. Och att jag har astma gör inte saken bättre. MEN jag lever iaf, och jag hämtade lillebror från dagis med idag. Och om kanske en kvart ska vi äta och efter det så följer jag med pappa och Max (lillebror) med på birsta för att kolla på presenter till lillasyster som fyller 14 år imorgon. (jag har även namnsdag imorgon)

Måste fixa mig lite och så nu!


Never say never.

Laddade hem never say never typ direkt när jag kom hem efter skolan, varit sugen länge på att se den. Så jag tänkte varför inte, och jag kan säga att min bild har helt ändras på Jusin Bieber. Och nej jag är inte ett galet fan, jag hatar honom bara inte som dom flesta. Riktigt bra film! (heheheheheh)


Ny bok hemskickad!

Pappa klickade hem en bok till mig nyss, Cirkeln heter den! Tack världens bästa pappi♥


I bottle all my hurt inside.

Har nu kommit hem till pappsen som varit i spanien i typ en vecka, har även pussat en massa på lillebror som jag inte träffat på nästan två veckor. Hade också tänkt plugga ikväll men efter att ha fastnat i en bok som jag håller på att läsa så går det inte framåt. Man kan säga att dagens pluggning inte blir av.

Men dagen har iaf gått framåt. Och kom hem runt halv fyra och är dö trött som vanligt. 

Ska se om det finns nån bra film att se nu!



Sometimes I'm gonna have to lose.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få MAT! Hur hungrig som helst, intresseklubben antecknar. Ikväll ska jag i vilket fall till pappsen. Intressant.
Just ja vi hade ju engelska nationella idag med, gick ju toppen bra, ja jag menar det verkligen jätte bra, eller inte. Och när klockan blev elva fick vi hål till två för att gå på en lektion som var 10 min. Kul.Kul.Kul.

Nu kom mamma hem. MAT!!!! ♥
(dryg.se)

Run the world - Beyoncé



Äre sååååå??????

Blir så glad när en anomyma kommentarar bloggar, och ja jag erkänner jag är ur kass på engelska, rubrikerna får bli som dom blir. Ifall du stör dig på det, LÄS INTE MIN BLOGG DÅ! Fattar inte med anonyma som kommentarar bloggar, nu menar jag inte min utan andras också. Om man inte gillar det man läser i bloggarna ska man inte läsa dom! Fattar inte att vissa kan vara så efterblivna att man är tvungen att kommentera elaka saker anonymt (och nej jag menar inte att min blogg fått så dumma kommentarer) men när man läser på andras bloggar så ser man hur folk kommenterar en massa ONÖDIGA saker, fegt och onödigt. Hatar man personen som skriver bloggen ska man ju för det första inte ens läsa den. Då kan man ju inte hata personen, eller?

Stå för den du är!


Summer is in the air.



(Bilder från helgen, och idag)

You are my heaven on earth.

Jag erkänner ur usel bloggning under helgen, men kan även säga att jag gjorde ett inlägg igår men det gick tydligen inte att uppdatera på blogg.se igår, funderar starkt på att byta till devote. Men känns mer eget på blogg.se. Vi får se. Dampar det någon mer gång så byter jag nog.

Idag är humöret på topp, solen skiner och det är typ 1000002304 grader varmt, dock hatar jag att vi sitter inlåsta i ett  klassrum till tre, när man egentligen bara vill ut.

MEN iaf, min helg har spenderats med Andreas. Och det är därför jag inte orkat blogga nåtning!
Efter skolan så går jag direkt till mammas jobb för att senare åka till vårdcentralen. Varför vi ska dit tar jag upp senare vi börjar nu!

älskling och jag, skit söta jag vet!


Do I have potential? (gästbloggar)

yo friends! sooftat idag, och var även å fika med fruntimmret! soft ya!

var även på middag här, tacos, u name it, peter kan laga mat, eller det kanske var anneli, ja vänä riktigt.

linn har köpt nagellack idag, 199.50kr, lätt värt de. Det var rött så ni vet.

hennes apoliva body lotion är typ slut så ni vet, fett!

DET REGNADE IDAG, MEN VISST FAN VAR JAG PÅ TORGET Å FIRADE SUNDSVALLS TYYYYYYP FÖRSTA GULDET EVVVAH, NÄSTAN. LÄR INTE BLI SÅ MÅNGA FLER.

oj hade caps lock på.

köööng, men vi ses, har ärenden att utreda.

DO I HAVE POTENTIAL?
GRIFFLE NECK.
// anteman1, 070-796554354787

call me



There is no guarantee that this life is easy.

Sitter just nu på skolan, trött men glad, glad över att det är fredag imorgon. Behöver helg, behöver sova och vakna till liv. Är även glad över att vi slutar två idag. Men inte så glad över att jag inte hann äta någon frukost imorse och att vi har lunch om typ två timmar. Men efter skolan ska jag hem snabbt, ta något att äta och sedan åka iväg till kören. 

Så här söt är jag idag:


Shopping.



från H&M.

från Vero moda och  gina tricot.

Från Cubus.

+ smink som jag inte orkade knäppa kort på.


I give you everything, my whole world if you want.

Vilken dag, har gått upp för norraberget. I skogen, fråga mig inte varför men ronja är inte världens smartaste. Och då menar jag verkligen skogen, typ själva berget. Jag har även varit på birsta med Ronja och äntligen hittat min efterlängtade lång klänning, nu gäller det bara att våga använda den. Hittade även lite mer smått och gott. Har faktiskt knäppt kort på mina köp dom senaste dagarna, bilderna kommer upp i ett annat inlägg!



Några bilder från idag.

långklänning by h&m



Jag verkligen älskar långklänningar. Hur fint som helst till sommaren, synd bara att jag inte passar i det. Prövat hur många som helst men ingen har satt som jag viljat. Men ska leta vidare, jag ska hitta en. Så en långklänning står längst upp på min shopping lista.

Vet du hur det känns..


Vet du hur det känns att vilja skrika ut, så att någon hör, men ingen egentligen gör det.
Vet du hur det känns, att varje dag vilja gråta, men tårarna är slut.
Vet du hur det känns att ha personer runt om en hela tiden, men fortfarande känner sig ensam.
Vet du har du känns att låtsas varje dag, låtsas att det är bra, när man egentligen drunknar.
Vet du hur det känns när man väl inser att det alltid kommer vara samma gamla sång.
Vet du hur det känns?

Take You Away - Angus & Julia Stone



Todays bad feelings.


I don´t know how more I can take.

Idag är det en sån dag då jag bara vill gräva ner mig i under täcket och fly från verkligheten. Har knappt sovit två timmar i natt. Jag kan erkänna att den här natten har varit den värsta på länge, tankarna har gått på hög varv hela natten. Så har gått runt som en levande död idag, och har även typ världens mensvärk. MEN nu är jag hemma, fast mår inte bättre för de. Känner mig fortfarande lika ful och trött. Kom även fram till att någon plugg ikväll kommer inte min hjärna orka med.
Kan även tillägga en rolig sak, jag och älskling har idag varit tillsamanmans en månad, och det hör till dagens bästa!


En bild jag tog lite snabbt idag, den får vara upp och ner bara för att allt är det just nu.

So close, but still so far away.

Dålig uppdatering idag, men har absolut inte orkat. Har försökt njutit av den sista ledigheten för imorrn är det ju skola, vilket jag inte ser fram emot.

Men igår så strosade jag runt på stan med Ronja, Isabelle och Angelica till typ elva då jag tog bussen hem och mötte Andreas, vi gick hem till mig och han sov även här. Idag gick han hem runt tre.
Kommer med mer inlägg imorgon, måste sova nu!


Bjuder på en bild älskling tog, (eller om det var jag) när vi var på spikarna.

RSS 2.0