I love that fact that I have you.

Idag tog jag mig till skolan, kände mig hyfsat pigg kanske för att jag levde på Alvedon. Men efter skolan så mötte jag Erik på stan och vi fikade och kollade runt lite i affärer, mys!

Fick även med mig en tröja och två böcker, inte så märkvärdigt egentligen.


Loreen - Sober (acoustic version)

 


Du kan förstöra bevisen, men aldrig förstöra minnet.

Somnade runt halv två, vaknade halv fem och har inte kunnat somnat om sen dess. Har världens huvudvärk och kan knappt svälja för att min hals är så uppsvälld, får inte glömma hostan. Kan inte påstå att jag älskar mitt liv just nu, känner mig nere både ut och invändigt.


För jag är mig själv när jag är med dig.


Ligger i sängen med musik i öronen och mobil bloggar vilket jag nästan bara gör nu för tiden. Har också kanske tusen tankar och frågor i min lilla hjärna just nu och jag vet inte hur jag ska göra för att stänga av det, för att sova har jag redan försökt med..


If people never would live I would have a lot of friends by now.




Idag mår jag riktigt dåligt, feber, kallsvettig, halsont, snuva osv. Jag vaknade av världens huvudvärk och ber till gud att jag får somna om eftersom jag inte alls känner för att ens röra mig från sängen. Det här är andra gången jag mår såhär dåligt på bara drygt en vecka.

Och så glad är jag över det..

Loreen - Euphoria



Efter att ha sett alla bidragen i melodifestivalen så har jag kommit fram till att Loreens bidrag var bättre än bäst!

Fast jag inte saknar dig, så känns det som att hela världen skulle rasa om du glömde mig.



Har just nu en sån otrolig ångest för den kommande veckan och jag ångrar att jag inte alls pluggat så mycket jag hoppades på den veckan som varit, vi har två prov och det är inte lätta prov heller att plugga till, sedan inlämnings uppgifter som är långt i från klara. Vet inte hur jag ska lägga upp allt eller hur jag ska få tid till allt. Känner mig just nu skör som glas och fick man välja att sova bort minst en vecka skulle jag valt den som kommer..


Couse your amazing just the way you are.

Köpte en såndär doughnut till håret som är väldigt populär, blev jätte nöjd och den kommer sitta fint i mitt hår sånna där dagar man inte orkar göra något speciellt med det.

Ungefär så ser det ut på mig.

 


Glad that I've met someone like you.

Det måste ha brunnit för mig var nyss ut och gick i ungefär en timme, men Gud så skönt det var. Har bestämt mig att minst gå en längre promenad en gång om dagen, eller minst varannan iallafall..


Laleh - in the comet


Sitter i väntan på att lektionen ska börja med denna låten i mina öron, nya drog låten, underbar osv.

Funny iam. Not.

I väntan på att min stalker ska höra av sig..


What dosen't koll you makes you stronger.

Sitter ensam en lördag natt och ser på disney channel och äter chips, var det någon som sa forever alone? :')


Overthinking is killing you.

Sitter hemma sjuk, det visade sig att jag har feber. Jag lyckas alltid bli sjuk vid fel tillfällen, imorgon är det intagningsmiddag med athena och unitas som jag verkligen inte vill missa! Får se hur jag mår imorgon (ber till gud att jag mår bättre) Blir vilket fall tidig kväll eftersom jag känner mig tröttare än tröttast och för att jag ska bli så utvilad som möjligt.

Men ska först försöka ta igen några missade avsnitt av min favorit serie vampire diaries!





There will always be a little pain behind every smile, and it will alwyas be a if in life.







Sitter just nu på sista lektionen och vill mer än allt bara sluta. Började halv nio och slutar halv fem. Torsdagar är inte min bästavän om man säger så. Sedan ska jag stressa hem för att kanske hinna duscha och dra ner till teater huset för att se på när min kör har teater som jag bestämde att inte medverka i. Och det som finns kvar av kvällen väntas plugg.



So here we go again.

Jag har bestämt mig att börja blogga igen, på riktigt. Gjorde nyss ihop en ny header. (egentligen skulle jag plugga) Jag ska ändra lite små saker med men det får bli en annan dag. kan även tillägga att nedersta inlägget var oseriöst och drygt man kan säga att det var ett intärt "skämt".

Men iallafall några av mina nya ideér är att jag ska börja lägga till mer bilder, även börja lägga in musik som jag jämt gjorde förut, skriva mer tanke texter eftersom jag alltid tänker för mycket, kanske mer insperation och först och främst bli liiite mer seriös eftersom dom senaste inläggen varit dryga och oseriösa, men kommer fortfarande vara dryg, ibland iallafall.

Ja men imorgon kör jag igång igen!!


Läskigt?

 

Jag har fått en stalker, han ringer mig hela tiden, han skriver sms till mig minst en gång i minuten, skriver till mig på facebook, jag kan till och med se han ibland på stan och på samma buss som mig. Jag försöker säga till han att jag vill att han ska sluta för det börjar bli riktigt läskigt. Det var charmigt till en början men nu har det gått för långt! Jag vill också ha ett privatliv. Jag vet att du kanske är forever alone men jag har faktiskt bättre saker för mig än att gömma mig för dig. Låt mig vara och skaffa dig ett annat intresse och liv än att följa efter mig......

Ni ser ju själva, läskigt....


Alla hjärtans dag.


Min kanske hundrade bloggpaus.

Vet inte vad jag ska göra med min blogg, den suger rakt ut. Känner mig mest bara dryg och inte alls seriös. Tror jag lägger den här åt sidan ett tag till jag kommer på vad jag ska blogga om, ska även försöka fixa ny design, men allt är så upp och ner och ena sekunden är allt bra sen nästa är inget bra. Jag har också fått ett jobb, jag ska börja träna och halkat efter i skolan så jag måste försöka få tiden att räcka till och just nu känner jag att lägger den här åt sidan. Så jag håller mig för tillfället till min andra blogg som har lösenord. Jag återkommer här när jag helt enkelt kommit på med idér och orkat fixa en ny design, som jag nu nämt två gånger.  Och när jag planerat min tid som jag vill ha det.

Hej så länge!

Forever alone.

Alla hjärtans dag börjar närma sig:








NÖJD?

Okej eftersom folk klagar på mina SERIÖSA bilder så lägger jag in lite OSERIÖSA istället.




Skicka.

 

 

 


Seriöst.

Eftersom jag har fått klagomål på att jag inte borde göra oseriösa bilder så ska jag dela med mig av JÄTTE seriösa bilder!


RSS 2.0