You are everything to me.

Valborg idag och min valborg spenderar jag med Isabelle, Angelica och Ronja. Vi ska ut o äta och vart kvällen bär oss efter det får vi se. Egentligen har inte jag tid med att blogga, för sitter här nyduschad och ofixad så måste sätta fart! Ha en underbar kväll gott folk och njut av helgen!


I like you, just the way you are.

Bara för att livet just nu är så där bra som det kan bli
Idag har jag njutit av en god chocklad boll på waynes med en underbar Ronja som sällskap, jag har fyndat ett par shorts, en svart shortsdres och solpuder till mitt bleka ansikte. Mamma kom också hem med ett par högmidjade svarta jeansthights till mig och henne, och snart kommer andreas hit för att bubbla och mysa på.


Call me - Shinedown


Ny bikini.


So many times I have try, so many times I have failed.

Andreas gick hem runt halv fem, själv sitter jag hör dö hungrig och i min älskade rosa gris dress. Kvällen kommer spenderas hemma framför tvn med en massa gotta. Känner att jag behöver en hemma kväll. Fick även hem min bekini idag, ÄNTLIGEN! Bilder på den kommer upp i ett annat inlägg.

Nu ropar mamma att det är mat.



TILLBAKA!

Okej jag kan inte hålla mig ifrån bloggen längre. Plus att när ni tittar in här och jag inte har uppdatera nånting så får jag lite små ångest så nu kör vi igen! Under min så kallade "bloggpaus" så har jag:

- Varit med älskling, vi åkte bla till spikarna och myste och tjocka glass!



- Inatt så sov jag hos Julia! ♥

- kärat ner mig i veronica maggio! (tryck på hennes namn för att komma till en spotify lista med henne)
Och har även börjat lyssna mycket på Melissa Horn!

Och ikväll ska jag vara med älskling igen, han ska sova hos mig!

en liten uppdatering! Kommer fortsätta som vanligt nu.






blogg paus.

Mitt blogghumör har för tillfället blåst bort med vinden. Jag hör av mig när jag känner för det, vilket kan bli redan imorgon. Så håll utkik!

Puss så länge.

Your eyes telling me lies.

Nu sitter jag här klar, men väskan och rummet är inte fixat. Tar det någon annan dag. Ska iaf vilken sekund som helst dra bort till Andreas för att äta middag hos hans mormor, om jag inte minns fil. Minne som en guldfisk!
Men måste rusa nu!

Jag gillar att vrida mitt huvud mycket åt höger sida har jag märkt. Mycket fina bilder, säger vi. Eller, nej.

My head want's to move on.

Kom hem för kanske en timme sedan, och på en timme har jag bara hunnit med att duscha. Skulle egentligen kunnat packa upp väskan, men orkar inte, skulle även kunna städa rummet som ser ut som ett bombnedslag, men kroppen är för trött, skulle kunna lägga mig ute och sola, men orkar inte gå ut i frådet och hämta sol stolar och jag skulle även kunna välja kläder och fixa mig, men det orkar jag inte heller. Vart försvann orken? Bra fråga.

Istället så sitter jag här i underkläder, osminkad, trött, ful och i blött hår. Och att det är lov gör inte humöret bättre.

Ni ser ju vilken solstråle.

Och ja JAG BJUDER på bilden bara för att det är påsk.


When love takes over.

Tänkte slänga in ett blogg inlägg såhär på påskafton. Just nu sitter jag i mormor och morfars stuga och är mätt och belåten efter en god middag. Om någon timme ska jag, Mamma, Peter och Sanna upp till våran lillstuga för att spela kort och se film. Och imogon bär det av hemåt.

Linnsan (storasyster) och Fredrik (hennes kille) var också här, men dom åkte hem idag! Intresseklubben antecknar.
Men ska mysa med släkten nu. Bloggar mer imorgon då jag är hemma!

Sitter på mammas dator och hittade en söt bild sen vi var i cypren 09, man ser en liten del av min släkt iaf, på mammas sida!
(SAKNAR!)

So perfect it could be.


In the middle of my heart.

Snart ska jag i väg till stugan, eller okej om typ en timme. Tills dess ska jag låtsas att jag inte finns och bara gå in i mig själv. Känns som att det behövs. Fly från verkligheten. Vill faktiskt inte åka till stugan,  har ingen som alls lust till att sitta och glo ut i skogen i 4 dar, inte just den här helgen, vill vara hemma,  Men på söndag kommer jag förmodligen hem igen om tågen går då, annars på måndag. Så bloggningen kommer åter igen vara usel under helgen. Men ni överlever nog.

världens absolut bästa lillasyster! ♥

So hold my hand, end never let go.

Kom hem för kanske en timme sedan, och på en timme har jag gjort klart dagens plugg. Och om ungefär en timme ska jag gå till Andreas för att fira honom! På den timmen så ska jag ha duschat, fixat mig, städat rummet och packat till stugan som jag kommer åka till imorgon. Känns som att det är dags att börja, typ NU!

ELLER SÅ KAN MAN:
 


GRATTIS!!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, DET ÄR ANDREAS FÖDELSEDAG!

GRATTIS ÄLSKLING!


(förlåt för bilderna!)

ÄLSKAR DIG♥
17 ÅR!


Till the world ends - Britney Spears


I'm not going back again.

Kom nyss hem från att strosat runt på stan med Johanna ett tag efter skolan, så present till Andreas avklarad!
Ikväll ska jag plugga svenska och ska även upp till mammi en snabbis för att hämta lite små saker. Sedan blir det att hänga i soffan den tid som finns kvar av kvällen innan jag ska sova sött i min säng.

Ska ta tag i svenskan nu!



Ja ni ser ju hur mycket jag älskar Svenska, älskade bok! <3<3<3<3<3<3<3

Model House Stockholm 17/4-11


there is nothing wrong to be who you are.

Idag fick vi sluta  efter engelskan, vilket var 20 i tolv. Så jag följde med Ronja hem. Vi ser på tv och pratar. Jag ska snart på ha privat sång och efter det ska jag bara hem, blir att plugga ikväll också.

söta, ja jag vet. Riktiga puddingar. ja eller inte.

I wish you where here with me.

Tillbaka nu! Har haft det underbart i Stockholm! Shoppat en massa, eller okej blev inte så mycket. Och jag orkar fakiskt inte knäppa kort på det jag köpte. Var bara en t-shirt, jeansthigts, stickad tröja och svart shorts.
Idag så var jag mamma och sanna på modell för en dag på model house, ja i stockholm. Några bilder där i från kanske kommer upp senare i veckan.

Men ska hoppa in i duschen nu, tänkte bara skriva att jag var hemma och så!



I believe that the heart does go on .

Igår innan teatern började så var jag ut på en jogging tur med Andreas, snacka om att min kondis är dålig. Nått som måste tränas upp, typ nu i vår!

Men om ungefär 2,5 timme så slutar jag och då kommer mamma och hämtar mig för att sedan åka hem, fixa det sista. Och efter det kära bloggläsare bär det av mot Stockholm. Kommer hem på söndag kväll nångång så får se om jag kan göra nått inlägg i helgen, annars så bloggar jag på söndag.

Svensla lektionens tidsfördriv...

So empty, can't feel no more.

Jag hatar min förbannande mun och käke som aldrig vill bli bättre, blir nästan bara sämre. Men jag ska iaf snart packa till stockholm imorgon, ska dit med Mamma, Peter och Sanna för att hälsa på våra tremenningar, dom bor dock inte i själva stockholmstad utan i upplands väsby, om jag inte minns fel. Men både på lördag och söndag kommer jag vara i själva stockholm för shopping och annat skoj. Kan redan förvarna nu om att uppdateringen inte kommer vara den bästa under helgen.

Men ikväll så ska jag på teater med Maja, har faktiskt ingen aning om vad den heter..
Ska sätta igång att packa nu!



NY DESIGN.

Okej, jag erkänner blev inte så mycket plugga efter senaste inlägget. Istället så fixade jag en ny design. Rätt nöjd faktiskt, lite roligare också. Och som ni märker ser bilderna konstiga ut och så i andra inlägg, men det är för nya designen!

Nu lovar jag att det blir sista inlägget för idag! Ska faktiskt fixa lite saker nu.



you can get it, if you want it.

Jag Linn Helldén har pluggat i 3 timmar! HELT otroligt, gjorde klart engelska redovisningen, lag och rätt provet, och pluggade till o med in spanska läxan. Har även checkat så jag kan matten, och det verkar som att det fastnat lite.


Tummen upp för duktiga miiiig.

Runt åtta drar jag ner till Andreas, och ska faktikst plugga lite mer. Så hinner inte med mer inlägg idag. Men vi hörs ju imorrn!

spring 2011.


i am going down.

Känns som att jag snart kommer gå under, har för mycket att göra och saknar orken. Fattar inte vad det är som är så svårt. Men min efterblivna hjärna vill ALDRIG samarbeta. Skolan kan ta sig nånstans.

Men iallafall, jag slutar om tio minuter ungefär, blir hem och MÅSTE plugga. Senare ikväll så tror jag att jag ska träffa Andreas.

Vad sur jag lät i det här inlägget. men men.  ska försöka jobba dom sista minutrerna nu
.




I've been fighting for too long.

Blev skolan idag men har fortfarande jävligt ont i käken. Blev inte så mycket sömn inatt heller, tror jag sov 3 timmar. Om inte ens mindre. Så ikväll blir det tidig kväll, ska även försöka plugga lite. Får se om hjärnan vill sammarbeta, vilket jag tvivlar på. Men ska göra mitt bästa! eller inte.

Men ska faktiskt försöka mig på att plugga nu. wohooooooo.




försökte först se söt ut, men jag orkade bara en bild. Sedan så gav jag upp, blev frusen pch sur. hmm.

Shattered - Backstreet Boys



resultatet:

Före:

Efter:

i´m tired of lies.

Idag har jag hunnit med mer än väntat. Vaknade runt elva, drack drick yougurth med sugrör, typ det enda jag kan äta just nu. Sedan så satt jag mig och pluggade, städade lite på rummet och packade upp väskorna från pappsen och städade ut garderoben, om man nu kan kalla det städa, mer rivde ut alla kläder och kastade in dom igen. Resultatet kommer snart i ett annat inlägg.


så ser min frukost, lunch och middag ut..

dagens små köp.

Även dagens höjdpunkter.



converse och bok.

I wont go back again.

Så en dag på akuten i 5 timmar är nu avklarad. Orkar faktiskt inte berätta exakt vad som hände. Men jag svimmade två gånger inatt och slog i käken så kan knappt röra den, alltså jag kan typ inte tugga eller nånting. Och på akuten så undersöktes jag och en massa. Men det är iaf bra nu, fast inte det med käken och munnen då, men jag lever om man säger så.

Bättre orkar jag inte förklara, ska snart gå och lägga mig för blev inte så mycket sömn inatt. Blir även hemma från skolan imorgon.

På väg till akuten...

Tänkte göra ett snabb Mobilblogg, det är så att jag är på väg till akuten orkar inte gå in på detaljer men jag svimmade typ inatt och en massa. Så idag kommer uppdateringen vara usel. Men jag bloggar mer om det ikväll eller imorgon!

i love you more than i did before.

Snart ska jag gå till bussen för att åka in till stan med Isbelle och Angelica, vart kvällen bär oss vet jag inte än!

Ha en underbar lördag kväll nu allihopa!


you love me for who i´am.

Andreas gick hem runt ett igår för han har cup idag!
Så idag vaknade jag typ halv elva och fixade mig och så. Ska snart gå till bussen för att åka in till stan för möte med Athena! Och ikväll så har jag väl lite planer, vi får se!

MIN älskling är också lagad, alltså iphonen! ÖVERLYCKLIG!



lite glad att den är hemma då.

cupcakes.





(we♥it)

you put back the light in my eyes

Jag har aldrig viljat hem så mycket som jag vill just nu. Träningsvärk i hela kroppen, ont i huvudet, trött och irreterad. Plus att det känns som att jag bara vill stoppa ner huvudet i marken. Och att det känns som att det är torsdag idag fast det är fredag gör mig sur, det är fan FREDAG. OCH vi slutar tre idag, och klockan är bara tolv. Alltså 3 timmar kvar tills vi slutar. deprmimerande.

Men det kommer kännas bättre ikväll då jag ska vara med Andreas!

NU börjar lektionen snart, tror jag...

lesssssssssssssss.

you make me rise when i fall.


Your arms are my castle, your heart is my sky
They wipe away tears that I cry
.


Up N' Down - Britney Spears


undra när jag kommer bli normal..


like a fool, i trusted you.

Sitter och kliar mig i mina förbaskade ögon och snoret rinner, kan det vara pollen på väg minsan? Våren är vekrligen här och det känns underbart! Dock så hatar jag allergin, tur att mamma köpt medecin för det så jag kan börja ta det i tid! Ska även ta och kolla upp min astma för ny medecin mot det. Mycke medecin nu känner jag. Puss på det!

Ska se på family guy och simpson snart, sedan ska jag dejta sängen eftersom jag sov alldeles för lite i natt!



undra vem den där tjejen kan vara, hittade en bild från google som jag tänkte passade in i pollen snacket. hmm.




never walk away from me.

Hälsoveckan fortsätter, klockan nio idag så hade vi nån föreläsning, så då försvann den sov morronen. Efter det så såg vi på kanske världens drygaste och konstigaste film. Och sist men inte minst så var vi på friskis o svettis, känner mig död just nu. Plus att jag har kanske världens huvudvärk.

Så min kväll kommer spendereas i soffan!




två bilder jag tog igår, har liksom bildbrist.

i just want to be happy.

Det glad humöret försvann när jag kom hem. Vill just nu bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och låtsas att jag inte finns till. Tror jag faktiskt ska ta och göra det. Helt otroligt att man inte kan få vara glad än hel dag nångång. Fan.


but i have grown too strong.

Nu ska jag snart med Andreas till birsta för att kolla på en vårjacka till honom. Jag ska kolla om jag hittar några tygskor och jeans shorts.

Idag har det varit underbart väder och humöret är på topp! Känner mig så ortoligt glad och lycklig. Hoppas det fortsätter så.



Från skolan idag. RAMLÖSA!!!!!!♥ inte loka.

everything will be okey.


sunset dreaming - tyler ward


you make me feel alive.

Just nu sitter jag hos Ronjis och ser på disney channel ska också snart ta nått gott att äta. Jag kommer spendera  kvällen här, eller åker väl hem typ sju-åtta.



haha kolla vad man kan hitta på Ronjas dator, sliiiten tjej och söööööt tjeeeeeej.


I don’t wanna be without you.


Sitter jag på skolan, hälsoveckan började med lite massage, var dock lite små läskigt, hehe. Vi har ju även vanliga lektioner. Så just nu sitter jag på samhällskunskapen och väntar på att den ska börja.
Slutar runt tre och då ska jag ha sång lektion och efter de vet jag inte vad som händer.

Men vi börjar typ nu, hörs senare!


belive in life.


Your arms are my castle.

Kom hem för kanske en timme sedan, sov hos Andreas i natt med. Blir kanske att vara med han ikväll också vi får se!

Vill absolut inte ha skola imorgon, kan det inte bara fortsätta att vara helg. Typ ett år till! Skulle inte alls sitta helt fel. Men ska inte klaga tror den här veckan kommer bli skön eftersom våran skola har hälsovecka vilket innebär  vissa inställda lektioner och en massa annat skoj! 



Jag vet ju hur mycket ni älskar att få söta bilder på mig!

Love can touch us one time.

Blev kvar hos Andreas igår, och är även med honom just nu! Och kvällen kommer spenderas med han!



jag var för ful för att fastna på bild så jag tyckte det var fint med en vit ruta över mitt ansikte!

i've wasted the love of my life.

Just nu sitter jag hemma hos Andreas, kvällen kommer spenderas med han! Vi ska väl se på film och så!

Ha en underbarkväll gott folk!


alla mina jag..


jag älskar att vara seriös! Och kul att min näsa ser ut som en potatis...

i promise i will catch you.

Jag bara älskar första april, eftersom jag älskar att luras, fast brukar dock aldrig lyckas eftersom jag börjar skratta det första jag gör! Men jag har lyckats lurat några iaf! Och jag kan säga att det kommer mer till er jag lurat ;) Har några ider, så vänta ni bara! Inte för att dom som sagt kommer lyckas, men ändå!

Och vet ni jag ska sluta blogga! APRIL APRIL!





RSS 2.0