-

tiden läker inte alla sår, man lär sig bara leva med dom.

degsöndag

finns inte så mycket att säga om dagen. Söndag är söndag helt enkelt. Får ta nya tag imorrn istället då det blir birsta med ronja och sen vara med henne på kvällen.

men vi hörs imorrn helt enkelt

:O:O

jag kommer inte kunna soma på huuuur länge som helst, saw 7. Fy fan säger jag bara. Fy fan vilken äcklig film, värre än alla andra tsm.


sing for love

En bra start på lovet vill jag lova, gårdagen vart helt lyckad! jag har världens underbaraste vänner ♥ 

Min jacka har även kommit, en annan som jag kollade på. Den andra, alltså den gröna var ju en höstjacka så vi skickade tillbaka den. Så vi skickade efter en annan, den sitter helt okej. Men jag vet inte om den är för lång för lilla mig. Men vi får se. 

och ikväll så ska jag på bio med Maja och Linnea, vi ska se saw 7 i 3D. Första gången jag ser 3D på bio. Undra om filmen är bra, har sett alla förutom 6:an. Så kommer förmodligen inte fatta nånting. Men men, man vet ju aldrig.
Pappa säger att det är mat nu. Vi kanske hörs senare om jag har tid, annars bloggar jag mer imorrn.
/ Linn Helldén



några bilder

















mer kommer sen, måste fixa oss nu. Julia ska hem snart.

hörs kanske senare

-

förlåt för dålig uppdatering idag men har haft tjejkväll med underbara människor, bilder kommer imorrn. Berättar även mer då. Julia ska även sova hos mig.
men vi hörs imorrn!

nattinatti

jag försöker att hålla mig uppe genom att se på nån film på sexan, men när den gått typ tio min kom jag på att jag sett den förut. Så jag tvättar bort sminket och borstar tänderna istället och lägger mig i sängen och läser nån bra bok.

god natt, hörs imorrn! ♥

we can´t back down.

en vanlig torsdag, eller skoldagen var ju som alla andra. Jag och Ronja sitter och töntar oss på lektionerna övertrötta och allmänt dryga. Så som det ska vara.
Har även varit och sjungt privat och på kör. Kom hem för drygt en timme sen.
Om exakt åtta minuter ska jag se på paridse hotel, försöker verkligen att ge det en chans, men det slår verkligen inte förra året.

och ja just ja imorrn är vi sovmorron till 12.05. Härligt!
Men ska slå på tvn nu och lämna datorn för en stund, sitter alldeles för mycket vid den.



ronja eriksson

(och nej vi är inte seriösa på billden)


you loved me for who i´am

boriiiiing, vill hem och sova. Men det är torsdag som betyder den längsta dagen på veckan. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, förmodligen gråta. Men får väl hålla ut, har liskom inget annat val.
Och jag har precis kommit på att jag suger på spanska, jag fattar verkligen ingenting. Även om jag försöker så, nej det vill inte komma in i min hjärna. efterbliven.

men ska fortsätta med att plugga spanska, hmm vi rättar till det. Jag ska fortsätta spela facebook spel :)



we♥it

tips

Bara ett litet tips, lyssna på taylor swift - speak now! Jag är kär i alla låtar där. UNDERBART!
                             (länk till spotify på nya skivan)


al i remeber is you


fanns ingen annan

hej bloggen. Inatt kan jag säga att jag sov hela natten, jätte skönt! ointressant..

Idag så var det skola, åhh less på att säga så. Nu slutar jag med det, ni vet att jag går i skolan måndag-fredag. Så slut snackat om skolhelvetet.

Jag kom iaf nyss hem från stan, var med Ronja där vi åt på donken (ovanligt?) och kollade runt lite, jag köpte även en ny macara, för att imorse så tappade jag min som jag hade förut i toan. fråga mig inte hur för det har jag ingen aning om själv, så det var ju bara att ta och slänga den. 
Ikväll kommer jag att göra klart spanskan och bara ta det lugnt. Förmodligen lyssna på taylor swift nya skiva som äntligen kommit till spotify!


we♥it

cut my hair

Nu har jag bestämt mig vill ha nått nytt, så jag kommer klippa mig ännu kortare och färga håret mörkt. Det kommer jag göra på lovet.



Så ungefär hade jag tänkt mig!

dagens



Blev en outfit hur jag ser ut ute idag.
haha händerna..

jacka-h&m
halsduk-gina tricot
jeans thights-h&m


world of chances.

Hej eller godmorgon, eller nej det blev fel. Har varit vaken sen kanske fyra imorse, så godmorgon blir väl fel att säga. Men det känns som det, känner mig nyvaken och skitful. Jaja bara att härda ut, slutar klockan tre. Då ska jag hem och göra absolut ingenting. Sova förmodligen. 

Nån mer än jag som tycker att tiden går segt just idag? klockan är bara tio över tio. Skulle inte sitta fel med en tidsmaskin just nu. Men det är ju knappast så att det skulle hända. Men ska vara uppmärksam på lektionen nu, det är några här som ska ha nån föreläsning.




you´re not better than me

måndag måndag måndag. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. hatar måndagar i ren allmänhet. Första dagen på en evighet skolvecka. men jaja ska se från den positva sidan, den är snart över!
idag var det skola som vanligt. HALLEUJAH det var nått nytt. Not.
Jag kommer iaf att vara med min isabelle. Vi ska prata, gråta, skratta och se på film. 



we♥it



ps: vissa tänker inte alls med huvudet.

i mina andetag

just nu har jag engelska, ska snart läsa boken vi läser där, på engelska. Kul. nej, hatar engelska, eller iaf att läsa på engelska, för jag är inte ett mgv barn precis i just engelska. aja det är väl bara att härda ut.

tänke bara säga att jag lever, även om jag känner mig död.

jag bloggar mer på lunschen eller ikväll!

svar på kommentarer

jullan om du gav mig hopp:
hahaha vi är så söta :D The fat boys :D älskar dig linnlinn!!!

svar: haha ja du jullan. Att vi är! :D älskar dig med!

josefin om forgivness and love:
hej jag har en fråga, jag undrar om miley cyrus är din idol eftersom du har mycket bilder på henne och lägger in många låtar med henne också. Skulle vara tacksam för svar för hon är faktiskt en av mina idoler :)

och din blogg är jättebra har följt den länge! :)

svar: haha ja det är hon faktiskt kan man säga, jag älskar hennes musik verkligen. Och ser lite upp till henne för den delen!
åhh så glad jag blir :')

forgivness and love

söndag idag, som om ni inte visste de? Ja min söndag kommer iaf att spendaras med isabelle, hon sitter faktiskt just nu här brevid mig, vi pratar och lyssnar på musik.

ikväll kommer jag se på desperata hemmafruar repris eftersom jag missade förra avsnittet och sen ensam mamma söker, som jag ser på varje söndafg. haha. Tidig kväll blir det också.


dagens



så ser jag ut idag, två snabba webbcam bilder.

kofta-h&m
halsband-ingenaning
linne-gina tricot
jeansthigts-cubus
armband-h&m


du gav mig hopp

hejdär!
julia åkte hem för kanske en timme sen. Jag måste bara få säga att så kul vi hade igår kommer ingen att slå. Vi bubblade, klädde ut oss till ja vettfan men med massa peruker och dräkter, satt och skrattade åt alice i underlandet och kom fram till att vi är "the fat boys". En helt perfekt fredag.

Idag ska jag och Linnea till sidsjön för att träffa ronjis, vi ska ut och äta och mysa på. Jag kanske sover hos henne också, få se om jag orkar, men tar med mig sovgrejer ifall att! Men ska hoppa in i duschen nu!



här har ni mig och jullan!


så snygg är jag just nu..



julia tvingar mig lägga ut dom! känner mig skitdsöt i gris rosa dress och röd peruk, nån som jag hade typ på halloween för kanske 6 år sen!

Men jag bjuder lite på mig själv ;) även om jag är as ful, osminkad och allt. Men va fan, se och njut.

med jullan

lycklig känner jag mig just nu! Sitter här med världens bästavän och underbar musik. Snart blir vi hämtade av peter och som jag sa igår så kommer jullan sova hos mig. Och ja vi ska göra som vi alltid gör, sitta och dampa hela kvällen/natten!




vi kommer förmodligen knäppa mer bilder ikväll så dom kanske kommer upp imorrn! (om vi knäpper några)

jaja vi ska gå ut nu och sen åka till mamma. Vi hörs kanske mer ikväll, annars så ha en bra fredag allihopa. Det ska iaf jag ha! :D♥

försenad outfit


ja sen tisdags. Har inte knäppt på dom senaste dagarna.

kofta-vero moda
svarta jeansthights- h&m
spets linne-h&m
svartlinne-gina tricot
armband-ur och penn
klocka-ur och penn


what you´re made of

kom hem får ungefär för en timme sen. Middagen med julia, sara och hanna var det bästa på länge, lycka säger jag bara. Vi satt på donken och tjocka i oss en massa, vi skrattade, pratade och magklumpen försvann för en stund.

Men just nu så sitter jag och myser framför datan med min nya halsduk, blir tidigt ikväll med tanke på att jag inte sov nånting i natt. Och så imorrn får jag ta nya tag. För efter skolan ska jag vara med julia hon ska sova hos mig vi ska bubbla, prata, skratta, grina och ha förjävla kul! ♥



nya halsduken, köpte även vantar till. haha dock slarvigt på men skitsamma!

lämna mig här

konstiga inlägg dom senaste dagarna, men har kommit in en period när jag inte alls mår så bra.


lucian var igår. gick bra för vissa och dåligt för andra.
För mig gick det inte så bra, sjung falskt och har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Aldrig mer säger jag bara.
Men grattis till världens bästavän maja som kom med dom sju kandidaterna, är så lycklig för din skull! Du förtjänar det verkligen! men som sagt för mig gick det inge bra alls, kunde gjort så mycket bättre men jaja sånt är livet, så istället för att jag ska vara ledsen för min egen skull så är jag glad för dom som gick vidare! :)

idag vart det ingen skola för mig, sov ingenting inatt och som sagt mår inte så bra. Men det ska inte stoppa mig i från att åka in på kören för att träffa mina underbara vänner och sedan käka middag med dom efter också. Det behövs verkligen. Och att få träffa julia behövs också♥ som föresten förmodligen kommer sova hos mig imorrn!

@we♥it

hopplöst

bara för att man är glad på utsiden behöver inte att man är glad på insidan.

dålig uppdatering

orkar inte jackan vi beställde var då inte en vinterjacka, bara att skicka tillbaka den. Har kolla överallt på internet men hittar ingen, Det blir väl ut i affärerna igen då. ÅHHHHH

ska sova nu. beskrivning om dagen får ni imorrn. Och en outfit bild med för den delen

ny mobil?

så less på min mobil, vill ha en ny, billig med touch. Kollat in två st som kanske är nått men ska vänta till jul så kanske jag köper en dyrare. MEN KÄNNS SOM HUNDRA ÅR DIT!


LG GT540 Optimus                                                                LG GT400 Viewty

bilder sen i går








dagens



jag får damp på kvalién, måste verkligen fixa min kamera känner jag he-he. Men mobilkameran får duga i några dagar till för måste köpa batteri osv. 
ja tog bilden typ runt halv åtta så smycken är borta och sånt.

tunika-h&m
thigts-indiska
svartlinne-h&m


livskunskap

just nu sitter jag på livskunskapen alldeles klar med dom uppgtifter vi skulle göra. Så facebook och spotify är på full rulle, fast vi slutar snart. Efter skolan ska jag hem till mamma och äta där sen ska jag till pappa och sover där ikväll!

finns inte så mycket mer att skriva nu, jag hör av mig senare helt enkelt med några bilder från igår när jag var med pappa och max på norra berget och en bild på outfiten, men det kommer som sakt senare ikväll eftersom att min usb-kabel är hos pappa!



miss that time

sittter just nu här med isabelle, vi ska väl snart fixa oss och så.
idag kanske jag ska till norraberget med pappa och max, vet inte varför. Men liksom varför inte?

kommer inte på nå mer att skriva! En outfit orkar jag inte lägga ut i dag för det läju bli mjukisbyxor eftersom att det är söndag!



åhh saknar! fjällen med isabelle 2010♥ även 2009. Och 2011 kommer!

i wish you were here.

har ni tänkt på att ibland känns allt hopplöst?
att livet bara går neråt, och när man väl hittar en väg upp, drar den dig ännu längre ner.
så kan jag tänka ibland.
bara man är glad på utsidan, behvöver inte betyda att man är det på insidan.

fast så känner jag inte just nu. Eller jag vet inte. Borde inte göra det med tanke på att kvällen har varit lyckad. Men nånstans inom mig känner jag mig tom. Vet inte varför. Eller det kanske jag gör.

men ja jag vet DEPPIGT! men alla är det nångång faktiskt.
Jaja Issa ropar och vill att jag ska komma och se på film med henne, vi ska snart gå och lägga oss med tanke på att båda suttit den senaste halvtimmen med att försöka hålla ögonen öppna!



bjuder på en gammal bild. typ för ett år sedan.


feels like it´s the first time.

idag är de ljuva lördag! Bästa dagen på veckan. Och den kommer att spenderades med Isabelle och Jennifer, vi ska käka pizza och mysa på! Sen ikväll sover jag hos isabelle med.

Nu ska jag fixa mig och sånt!

miley cyrus - given you up
åhh jag älskar den här låten ♥

shopping

idag så var jag på birsta med moa och linnea och kom hem med dessa saker:



kofta h&m



plånbok gina tricot



tröja h&m

jaja förlåt igen för dålig kvalité, jag LOVAR att jag ska fixa kameran så fort jag kommer till mamma!

nu ska jag fixa mig och sen gå till maja för att sedan dra vidare till Linnea för mys kväll där!

dagens outfit



och ja dålig kvalite, måste verkligen fixa min kamera!

randig tröja-h&m
jeans thigts-vero moda
svart linne-bikbok
armband-h&m


snöar :(

DET SNÖAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUHUUUHUUUUUU

paradise hotel

nu ska jag se på repriset av paridise hotel eftersom jag glömde helt bort klockan sen så väntar sängen!
God natt ♥

vinterjacka!!!!!!!!!!!!!

Lycklig Linn! världens bästa pappa har hittat en jacka till mig på ellos.se, och den är beställd ÄNTLIGEN!!! Och att den är grön gör saken bara ännu bättre!


älska! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

dagens outfit


fråga inte vad jag gör med handen!
alltså jag vet typ dålig kvalite men knäpper med mobilen, men det är ju så att jag har en kamera som inte är laddas orkar inte ladda den. Men tror jag ska börja göra de nu så det blir bättre kvalité ;)

kofta-bikbok
t-shirt-gina tricot
jeans thights-cubus


historia

japp jag pluggar historia för fulla muggar, med underbar musik och msn och facebook på, för att kunna checka dom ibland, liskom när jag vill ha paus. (som händer rätt ofta)
kören och sången gick bra, bara att jag måste gå tidagare för att kunna åka hem på skolbusskortet som inte går att använda efter kl sex. Måste verkligen komma ihåg att fylla på mitt andra!

och ja en dagens outfit kommer upp så fort jag hittat min usb kabel och när jag pluggat färdigt!

samhällskunskap

ja rubriken säger då i allt, vi har det nu. Ska snart peppa för redovisning, synd att man inte kan nått. Men det får gå som det går. Man får göra sitt bästa helt enkelt :) fast när man alltid försöker göra sitt bästa, blir det sitt sämsta. jaja, ska snart se första gruppen som får äran att börja! Hoppas vi blir sist!

och just ja, här har ni bevis på att jag vann över ronja på sten, sax och påse!



där fick du ronja


mess i made

hål idag igen, så är hemma. Nyss ätit en macka. Ser just nu på nån film på canal+hits, som typ heter flickan eller nått. Finns verkligen inget annat att se. 

ja efter skolan så ska jag sjunga och på kör, efter det ska jag väl bara hem och försöka lägga in en dagens outfit!
Men jag bloggar mer när jag kommer hem!

haha nån söt bild från google! ♥

tell the world

designen är typ äntligen klar, har suttit hela kvällen! Tog kodmallarna och stilmallarna från länken som jag har nedan för, men det mesta har jag ändrat och gjort själv (mef MYCKET hjälp utav maja). Men den duger, headern kanske inte är världens finaste men vafan skitsamma. Tänkte faktiskt försöka slänga in en dagens outfit imorrn.

Om jag inte glömmer bort det dvs.. Men hoppas inte.
Ja hela kvällen har handlat om bloggen så jag tvätter bort sminket och borstar tänterna nu och sen bäddar ner mig i sängen för att läsa magdalena graafs bok "det ska bli ett sant nöje att döda dig" en sjukt bra bok vill jag lLova, rekomendarar den!



god natt!


when i look at you.

finns inte så mycket att säga om dagen. Hade matteprov, gick bättre än förväntat. Ikväll ska jag bara vara hemma, se på tv kanske. Vinterjackan är ännu inte funnen.

det känns som att jag har slut på ideér, att skriva om min dag känns inte så roligt att läsa.
Men jag har några saker som jag tror att jag kommer skriva om mer:
- musik
- försöka lägga ut min outfit när jag orkar
- kanske mer mode
- skriva ner texter som jag skriver (kanske)
- och nej videoinlägg känns inte aktuellt nu, har försökt tro mig men att stå och prata för sig själv inför en kamera går inte för mig. haha.

ja just nu kommer jag inte på nå mer, men en ny design ska också fixat, när jag känner för det och orkar!

you make me feel happy

asså vilken otroligt lång dag. Jag känner mig trött och sliten. Så ikväll blir det sängen direkt efter desperata hemmafurar.

men alltså förlåt, men jag orkar verkligen inte blogga mer idag.


erik hassle - standing where you left me

Ni får en bra låt så länge!

Love games.

jag är trött, förjavla trött måste jag säga. Mina ögon stängs vilken sekund som helst. Sov typ ingenting inatt! jag orkar inte med de här nå mer. Fel att jag bara kan få sova en enda natt. Känns inte som att jag kommer överleva dagen, bokstavligt talat.
Men efter skolan så ska jag och sola med issa. Egentligen ingen lust, men vill behålla brännan ett litet tag till.

Sedan så ska jag hem. Kanske till birsta med pappa för att hitta en vinterjacka, eller MÅSTE!  för det är hur kallt som helst...

men ska fortsätta denna eviga dag nu.



en bild som får mig på bättre humör!


you and me

nu är pappren i fyllda! :D
ja till vadå? jo det är så att min mamma, pappa och bonus föräldrar har anmält mig till Medelpads lucia, utan att jag visste nått så jag kom tydligen med till uttagningen den 20:e oktober, lycka!
och det bästa är att maja också har det! så vi kommer att gå dit tsm och njuta av varenda sekund. För liksom hur stor är chansen att man kommer vidare till det där när man bara är sju st. Men det kommer att bli kul ivarjefall!

just nu sitter jag här. hemma hos maja. Vi försöker komma på ursäkter till att inte ut och spring, men som sagt, det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder!

hahahahhahahah jag dööör, en bild sen sjuan. Asså omfg, hur snygg som helst var man ju. not.

love me to pices.

Just nu sitter jag hemma hos pappa, vi började halv nio med spanska och efter det hade vi hål från engelskan. så jag och linnea drog hem. Åker in sen igen runt tolv då man ska peppa för matte och livskunskap.
men nu ska jag ta nåning att äta!
sen sommras, helt osminkad.. vill vara brun igen

jag sjunger..





göra är nyckel ordet

saker jag måste göra:
- hitta en vinterjacka
- fynda nya örhängen
- aktivera mitt csn kort
- sova bättre
- fixa blogg designen
- spara pengar

saker jag vill göra:
- färga mitt hår
- bli brunare
- åka utomlands, bort, så långt bort
- sjunga så att mina stämband brinner
- köpa en massa kläder
- få en ny mobil

saker jag inte borde göra:
- minnas
- sitta vid datan här och nu
- använda nässpray när det det egentligen inte behövs
- känna mig ledsen
- inte göra av med alla pengar
- klaga på allt


söndag....

 

jag hatar söndagar, det känns som att man bara sitter och väntar på att den ska ta slut. Och när man vaknar upp imorron så är det måndag, starten på en ny skolvecka, med stress, plugg och sömnlösa nätter. Sommaren skulle inte sitta fel nu.

och vintern kommer allt närmare och jag har ingen vinterjacka!
det är nog inte så smart med tanke på att det blir kallare för var dag som går, så MAMMA eller PAPPA åk med mig på birsta nån dag så jag kan hitta en vinterjacka, typ SNART! innan det är för sent och jag fryser ihjäl. haha, okej det kommer nog aldrig hända, men ändå.

men ska försöka få tankarna på nått annat, som att packa ihop lite på rummet och musik på högsta volymen.



här bjuds det på en a natruel linn, utan smink! MUMS

lost without you.

orkar inte blogga, orkar ingenting. Fan för minnen. Saknar den, saknar allt.

ska gräva mig ner i sängen nu och se på harry potter.





time heels everything.

idag är det lördag, som om ni inte redan visste det?
Jag ska snart duscha sen så bär det av ner till pappa för att packa till mammsen, fast kommer vara hos pappa hela nästa vecka! Och ikväll så ska till njurunda för att fira min kusin ängla som har fyllt år! Och senare ikväll vet jag inte alls vad som händer, funderara på harry potter maraton med mig själv, haha! nörd.

tråkigt och kort inlägg, men måste skynda mig nu!







who owns my haert?

Nu har jag nästan precis kommit hem. Hos maja så sjung vi i massa, tjockade i oss chips, ¨såg på idol, såg på vårshow, pratade i massor och skrattade, en perfekt fredag kväll, men en perfekt vän.

jag har även laddad upp ett klipp på youtube när jag sjunger, vet inte om det är bra eller dåligt. Kanske till och med tar bort den, vi får se.

men ska sova nu. Jätte trött!


med maja.

ja rubriken säger allt, just nu sitter jag i majas rum, vi pepper för idol! Dagen har spenderas med henne också, vi fikade på barista och myste på sen blev de en sväng på stan, kom hem med en vanlig grå tröja från h&m och et par leggins från veromoda, vanliga bas grejor.
Men nu ska vi fortsätta sitta och käka chips!



vi bjuder på en sommarbild! ÅHHH saknar så jävla mkt!!!!!!!!!!!!!!

love me for who i´am.

kan inte dagen bara ta slut. Eller iaf skoldagen, liskom vara över på ett ögonblick.
Men nej halvadagen har inte ens gått och här sitter jag på svenskan och gör absolut ingenting. Slutar 20 över tre, och det känns som att det är hundra år kvar.

Efter skolan ska jag gå med maja och ta ut våra biljetter till timrå-mode den 4 november, jag brukar aldrig gå på ishockey det här kommer bli typ 1:a gången på 4 år. Och sen ikväll kommer jag också vara med maja♥

men nu ska jag fortsätta att dö på svenskan.


we are shadows.

idag har jag kännt mig:
-frusen
-varm
-lycklig
-trött
-ensam
-gråtfärdig
-glad
-ledsen
-jobbig
-konstig
-förjävla bra!


ja jag har kännt mig nästan allt idag. Just nu är jag mest trött. Så det blir ingen joggning idag. Vi får ta det en extra gång nästa vecka ist. Just nu känns det bara som att jag väntar på att tiden ska gå så jag kan gå och lägga mig.

inte på blogghumör just nu. Så vi hörs imorrn!

börjar om 5 min.

ja rubriken säger allt, eller okej om tio min så börjar vi. kanske inte 5, men vi låtsas som det ;)

Vi har haft över två timmars hål och det var tur att media också hade det så vi kunde spenadera håltimmen med, anna, nicki, hilda, maja och felicia. Och med vi menar jag mig och Linnea.  Vi pratade och skrattade i massor.
Men ja som sagt håltimmar tar ju alltid slut så snart så börjar vi matten. ORKAR INTE ORKAR ABSOLUT INTE!
Efter matten har vi samhällskunskap och sen slutar vi tio i fyra, och då ska jag skynda mig till kulturskolan för att sjunga privat först sen så väntar kören som slutar kvart i 6 då blire hem, äta middag, plugga och ut och springa med maja. (om det inte regnar).

men nu ska jag stänga av datan!

ni hör från mig mer ikväll


min favorit bild ♥ hahha

designen.

ja designen har maja fixat lite på, men jag ska även checka runt lite på designadinblogg.se för att se om jag kan göra nånting fint med den, önskar jag var lika smart som maja på det här.

Headern är bara tillfällig!! gjorde den lite snabbt bara, för nu väntar sängen på att jag ska somna in i min skömhetsömn, som jag egentligen inte kommer att somna in i men ändå.

Men som sagt i helgen ska jag fixa ny header, och lägga in lite nya bilder på bloggen och ändra typsnitt och sånt. Men själva grejen där inläggen är och så alltså på vänster sida och det jag skriver på nu kommer att bara kvar!

aja, men god natt. Hörs imorrn! ♥

HAHAHHAHA

Det var två sandkorn som gick i öknen och plötsligt sa den ena: "hurru polarn jag tror vi är omringade"


tryck på knappen så fattar ni!!!
HAHAHAHHAHAHHAHA

breakaway

sitter just nu hemma hos Maja med Linnea. Maja äter, INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR!
vad vi kommer göra ikväll har jag ingen aning om men jag kommer nog inte stanna här för länge med tanke på att jag är så trött, som alltid. Men det läju bli skratt, prat, och allt annat som alltid händer när vi är med varandra!
haha maja och linnea kommer väl döda mej nu för den här bilden men kom igen vi bjuder! Och jag måste ursäkta för hur hemsk jag såg ut, en gammal bild sen Januari. Maja har många fina bilder. he-he!

VINTERJACKA?

ÅHHHH jag verkligen hatar att köpa vinterjacka, finns ju typ inga snygga. Men när jag väl hitter en finns det inte i min storlek! vintern borde inte finnas alls, julen kan finnas men snön och kylan kan försvinna..


haha jag har kommit på att jag har jäkligt klumpig, när jag skulle byta om på gympan såg jag 3 stora blåmärken på mina lår, liksom hallå vart kom dom i från?
Och vet ni? jag joggade ca 3 km på gympan också, nöjd blev jag vill jag lova!
Ja men dagen har väl varit som alla andra, skolan sen hem. Ska sätta mig snart och checka historien, senare ikväll kommer jag och Linnea vara hemma hos Maja. 


god natt

tänkte bara säga godnatt♥


sorry.

förlåt fötrlåt för dålig upptadering idag men hade verkligen inte tid. Efter skolan så var det direkt ner till stan med johanna, sen så åkte jag på birsta med issa. Jag kom hem med några påsar bla:
-jeanstights från cubus
-randig tröja från H&m
-nån tubtop från gina
-data skydd.
bilder kommer KANSKE imorrn

Ja det var bara det kanske inte så mycket med det blev över 500.. Ska spara resten .. även barnbidraget är slut som jag fick för typ 2 veckor sen. he-he. Satt nu ska jag hålla i pengarna "host".

jaja, ska städa garderoben och plocka undan lite på rummet, kan inte vara här inne! Sen klockan nio börjar desperata hemmafruar! WIHOOOOOO♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


MAJA SÖDERBERG!



det finns ingen bättre än dig♥
jag älskar dig vännen!


-

det här fick jag när jag fyllde år:
-smycken (3 armband, 1 halsband, 3 ringar) och två av ringarna fick jag av erika, skit fina beställda från nån hemsida och rätt dyra, jag älskar dom verkligen!
-biokort
-ögonbrynsplockare på typ nått ställe, haha
-böcker
-påslakan
-PENGAR! 2000 kr hittils sen så har jag inte fått av mormor och morfar heller
- navelpiercing förmdoligen
m.mm

ja allt jag kunde komma på just nu. Det känns som att det fattas nått. Men jaja. Några bilder orkar jag verkligen inte lägga in. Men det där fick jag på ett ungefär.

run for your life.

nu har jag precis kommit hem efter en runda med maja, jag måste då erkänna att det här är nog det bästa jag kommer att göra, alltså att börjar springa igen. Eter en hel sommar utan spring så behöver jag verkligen det här.  Måste tacka världens bästa maja söderberg för att hon har fått mig att ta tag i det här nu! ♥

nu väntar en varm dusch sen sängen, ska bli skönt gå och lägga sig tidigt (men jag läju inte somna förns tolv)

hörs imorrn eller så slänger jag in ett inlägg innan jag går och lägger mig!

couse you are my angel.

sitter här i min säng med underbar musik i öronen. Jag skulle seriöst inte klara mig utan musik, det är det asbolut bästa som finns!

idag så har det ju varit skola (som alltid) börjar kännas utjatat att skriva att det varit skola, skriver liksom det 5 dagar i veckan.. jaja. Men iaf, det rullade på förutom en huvudvärk som aldrig ville släppa och en dålig hårdag, jag la ner hel hjärtat på att få håret rakt, men nej bara man kommer ut vill det se ut som ett kråkbo..
Men vi slutade runt tre, jag var hemma runt fyra och nu sitter jag här. Runt sex ska vi till farmor och farfar för att äta middag där och för att fira mig. Sen senare ikväll så ska jag springa med maja!


längtar...



Nån mer en jag som längtar???!!!!!
haha jag vet nörd.. 


ut och sprungit.

gud så bra det känns! en kväll med maja och vi har sjungit och spelat in, vi har också varit ute o sprungit, jag kom precis hem så jag känner mig så pappad på det här nu, jag hänger på majas plan, ut och springa varje måndag, torsdag och söndag! as bra!


(tur att man inte ser mitt röda ansikte i det ljuset)

nu ska jag hoppa in i en varm dusch!♥


somone like you.



I never wanted everything to end this way,
But you can take the bluest sky and turn it grey.
I swore to you that I would do my best to change,
But you said it don't matter,
I'm looking at you from another point of view,
I don't know how the hell I fell in love with you,
I'd never wish for anyone to feel the way I do.







i´m so tired.

rubriken säger allt, jag är trött hela tiden, sover jag för en gångs skull en hel natt så ska jag ju egentligen vara utvilad, men nej. Är lika trött som om det skulle vara en natt då jag inte sovit nånting. Den här helgen har jag inte sovit nånting, kanske några få timmar...
och är man trött så blir man sur och grinig plus att man inte orkar med nånting. Man känner sig så svag.
Och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att det ska bli bättre? Jag vill känna mig riktigt pigg för en gång skull! :(



men över till nått annat, ikväll ska jag vara med maja, vi ska sjunga och spela gitarr! sen så följer jag med henne ut och springer, för en gångs skull!


myser med lillebror.

morron myser med max, han gillar webbcameran väldigt mycke, men bilderna blev inte så bra eftersom han bytte pose typ hela tiden,



haha gofisen min!

men nu måste jag kliva upp så jag kan göra nånting áv den här dan som förmodligen ska spenderas med maja!

save the hero.






"I bottle all my hurt inside,
I guess I’m living a lie.
Inside my mind each day I die
What can bring me back to life?
A simple word, a gesture
Someone to say you’re beautiful
Come find this buried treasure
Rainbows lead to a pot of gold"

t thousand lies had make me colder.

det blev ingen myskväll med issa, jag mår skit. Kallsvettas och huvudet sprängs. Att åka på birsta kanske inte var världens bästa idé precis. Så idag ska jag bara vara hemma och se på film, en tidig kväll blir det också. Uch för stt vara sjuk.
Nä nu ska jag kolla bloggar och lyssna på underbar musik!



kortfattat:

inte på bloghumör så jag berätter kortfattat vad jag har och ska göra idag:

-birsta med mamma och lillasyster, hittade två linnen, armband och nitar.
-fick present av pappa. (vi ska åka kolla på navel percing :D)
-nu ska vi åka och äta, på donken. Haha, jag känner mig hänging så det blir finare resturang till veckan
-ikväll myskväll med issa

så ser min dag ut idag. Nu ska vi åka!

tired.

nä nu ska jag sova! första natten som sexton åring, wihoo! eller nått sånt, nä egentligen inte. Känner ingen skillnad. Och jag vet tidigt för en fredag kväll, men skitsamma. Jag vill sova för är förjävla trött!



GODNATT önskar en lycklig Linn!

sweet 16.

Efter skolan så åkte jag på stan och träffade isabelle, josfine och josefin. Vi fikade och pratatde, sen gick jag och isabelle fär att möta jennifer. Vi gick runt på stan och jag fyndade en kofta, sen så mötte jag julia och frida pch gick med dom en stund innan jag åkte hem.
När jag kom hem så öppnade jag presenter och fått mycket fint, just nu sitter hela familjen vid tvn, eller okej, jag, linnsan, simon och fredrik. Resten är inne i köket för att fixa eftertätten.
Ikväll kommer jag att bara vara hemma för att se på idol, jag känner mig fortfatande hänging!

orkar inte lägga upp några bilder på presenterna och jag kommer ju få mera i veckan och imorrn då pappi ska fira mig! så jag skriver kanske senare i veckan vad jag fick. Men förväntar er ingen bild.

ska tjocka i mig glass nu får se om det blir nån bloggning senare!


GRATTIS TILL MIG

16 idag!

RSS 2.0