nu blire movie time!

Nu ska jag lägga mig i sängen för att se på denna filmen. Hoppas den är bra, har stora förväntningar!



en recension (stavning) kommer förmodligen imorrn!
om jag orkar dvs..

god natt!

Gray garden collection by bikbok.

Jag verkligen älskar och insperaras av den här kollektionen, hur snyggt som helst.



LOVE IT!


I got nothing on you.

alltså jag måste erkänna att skolan känns helt okej, men visst långa lektioner och så men jag klagar iaf inte. Byte till en annan linje blir det nog inte.
Idag så var det som en vanlig skoldag (kommer att kännas uttjatat att säga så) vi lämnar det.

Efter skolan så gick jag ner på stan, skulle möta issa runt tre men jag slutade runt kvart över två så jag gick ner på stan själv, men jag mötte agnes inne på h&m så vi stod och pratade ett bra tag, sen så skulle hon möta ines så jag pratade med dom två ett tag också. Men issa och en kompis som hon oxå tog med sig som heter jennifer, kom runt kvart över tre. Vi typ gick runt där ett tag, det blev lite ändrade planer. Jag hittade iaf en halsduk! Men runt kvart över fyra så kom mamma och hämtade mig och issa för att jag skulle knäppa kort till mitt id som jag hoppas få snart.
Det blir ingen träning för mig idag, har ont i kroppen och är alldeles för trött.

haha okej lite rörigt inlägg.

I miss you, I need you.

måndag och hela veckan kvar. Jag saknar sommaren, vart tog den vägen? nu finns det bara kyla kvar, bokstavligt talat. Solen finns kvar, fast den är kall. Jag finns kvar, fast jag är kall.

aja men idag så hände det inte så mycket, klassen börjar kännas bättre. Börjar komma in i rutinerna, det är väl bara att gilla läget antar jag. Ikväll blire förmodligen innebandy träning, som tydligen kommer vara tre dagar i veckan, och med så mycket skolarbete som jag vet att jag kommer att ha. Så vi får se hur det blir med den saken.


Ellie Goulding & Erik Hassle - Be Mine

spelas just nu i mina högtalare. Så bra!

min vecka:



så ungefär ser den ut i dagsläget, den kan ju ändras också.

och ja det gick bra med en kort bloggpaus till måndag. Jag kunde inte låta bli. Det blev bara en blogg paus över lördagen. hihi. :)


BLOGGEN ÄR FUL!

alltså jag vill hitta nån snygg bakrund till min blogg, så tråkit med enfärgat. Och jag har kollar runt lite. Just nu har jag en helt okej, men jag gillar inte själva färgen så mycket. Här har jag någta alternativ som jag hittat på google.


1.


2.


3.


4.

(den jag har nu)

svårt att bestämma mig..

klippa mig.

jag ska sklippa mig och färga håret. Jag är så less på mitt hår, det är så slitet och fult. Så idag kommer jag färga det brunare och om nån vecka ska jag förmodligen klippa det. (om jag vågar)
Fundarar på nått sån här:



Jag älskar det verkligen hur snyggt som helst, men frågan är om jag skulle passa i det..
Vad tror ni? ska jag?


bloggpaus över helgen

jag tar en kort bloggpaus över helgen!
hörs igen på måndag!

hos marie.

hej bloggen. äntligen fredag, HALLELUJAH!
idag har det nog vare den längsta dan på länge. Men jag är faktiskt glad att den inte är det för ikväll ska man umgås med världens bästa hos licia, hon ska ha en tjej middag för att hon fyllt år.
Men iaf skolan idag, det kommer ni att få höra mycket nu. Det rullade väl på med seg fart. Men den slutade ju till slut och då gick jag till stan för att möta marie och julia, jag köpte en jacka som jag är förälskad i! (tack mammi)
och så köpte vi presenter till Licia då. Sen så gick jag och marie till hemmakväll för att lämna tillbaks filmer, sen så upp för världens längsta backar!! södermalm ligger tydligen på ett berg :)

men ska slå in presenterna nu med marie, vi hörs ikväll om jag hinner och orkar.
en bild på jackan kommer när den kommer.

bestlutsångest.

det känns som att jag har valt värsta plugglinjen, med matte fyra ggr i veckan. MITT fovorit ämne. 
Jag kanske vill gå barn o fritid. Jag vet inte än. Jag vet inte vad jag vill, det är frustrerande!!!

dålig uppdatering.

ja, jag vet. Men jag har verkligen inte tid. Idag har det varit fullt upp, men en massa lektioner, men eftersom vi inte fått några läro böcker än så pratatde dom mest bara på. Efter skolan som slutade tre, som egentligen skulle sluta runt fyra. Men vi fick gå tidigare. men ja efterskolan då så gick jag till mammas jobb för att sedan åka till birsta för att kolla på ett hänglås till mig. Vi hittade en till sluta, sen så skulle mamma och petar stor handla på willys. Så jag följde med dit. Ikväll så ska jag packa till mamma, kolla på fotboll med issa och sen göra klart uppsatsen, och klockan är redan tio över sju. Hur ska jag hinna? aja det ordnar sig slut.

Jag kommer nog inte hinna blogga något mer idag. Och förlåt för så dålig uppdatering, men den kommer minska nu när jag har börjat skolan.


Ge mig sommaren tillbaka!
älskar er!

mitt livs värsta dag.

Ni ska vara glad att ni inte var i mina kläder idag, alltså seriöst det här var min värsta dag någonsin. Det började med att jag hade jätte ont i magen imorse , så jag fick nästan inte i mig nån frukost, sen så skulle vi ju till sidsjön, och det spö regnade! Och jag fick skit ont i halsen och huvudet. Men pappa kunde inte skjutsa hem mig så jag sket i det. Sen så skulle jag och linnea försöka komma till navet för att sedan åka hem till mig så att jag kunde dushca och så, sån tur va så fick vi skjuts av sofias mamma till skönsberg där vi sen tog bussen. Men när vi väl kom hem till mig så kom jag på att jag inte hade nån nyckel, så jag och Linnea var tvungen att gå till henne, sen när vi skulle ta bussen tillbaka till stan för att gå på spanskan så missade vi den, men vi tog nästa. Och när vi väl kom till hedbergska där vi har spanskan så var inte vi i den gruppen, även om våran mentor sa det. Så det var ju bara att åka hem igen... Nu är jag så less.. ååååh.

Och ikväll ska jag börja skriva en uppsats om mitt livs historia som vi fått i läxa, första veckan. Det kan inte bli så mke värre. eller jo det är klart det kan.

vi kanske hörs mer ikväll.

less.

jag faller ner,
vad är det du inte ser?
ett rop som du inte hör
du märker ingenting vad jag än gör
finns det ingenting kvar
av det som vi två har
jag försöker att le
men varenda dag är det bara du i mitt inre jag kan se
jag fejkar varje dag
har tappat bort mitt riktiga jag
jag bygger alltid upp mitt liv, men allt raser ner igen
jag försöker att ta kontakt men du säger än sen?
jag vet att du inte är värd mina tårar
men fan hur det sårar
vad som jag än gör blir fel
när är det min tur att känna sig hel
förlåt för att jag kanske skadat dig
men nu är det faktiskt du som skadar mig
att saknaden ska kännas så här
som om nånting inuti mig slits isär
utan dig vid min sida
kommer jag alltid att lida.

ett glatt inlägg, japp! haha.. Var tvungen att skriva av mig lite. Egentligen mår jag helt okej. Men även jag har mina dåliga dagar, fullt med minnen,




andra dagen.

idag var det sådär, det är så spänt hela tiden. Jag saknar vibacke också, och seriöst det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Det är nästan för tyst, eftersom att våran klass på vibacke var den som varit stökigast på 30 år enligt våran rektor som hade oss i mindre än 10 minuter så är man van vid ljud. Och ingen säger jue nått.. Ja okej kanske inte jag heller. Men ändå..

Imorgon ska vi till sidsjön. Och om man kollar hur vädret var idag så skrattar man inte precis av lycka.
Sen så har vi språk efter vi har vare där i ungefär 1,5 timme och slutar 16.15... Härligt. Eller inte.

sötbild..

god morgon..

just nu sitter jag här, klockan sju på morgonen. Gick upp klockan 6 för stt kunna duscha. Håret har nästan torkat.
Men iaf kl åtta ska ska jag möta Linnea vid bussen. Sen dra vi in till skolan. Så vi hörs väl efter skolan antar jag.
Måste fixa mig mer nu.

puss

fångarna på fortet.

Börjar exakt nu medans jag skriver det här. Det är nånting man verkligen måste se, kom ihåg när man var liten och såg det.
kommer ni se det?
Det ska jag göra!



schemat för SPS10.



Alltså man ska inte klaga egentligen, men så sena dagar.. aja det är bara att bisa i hop ju.
Och jag har kommit på en sak, klass namnet tkr jag låter roligt.
-vilken klass går du i?
- SPS10.
Haha det låter ju hur roligt som helst, förut sa man ju att man gick i nian eller om man gick i sexan. Det  här är nått helt annat.

Men just nu sitter jag och Linnea och kollar på har du hört ryktet om Morgans? Snart ska vi se på remeber me. Jag har ju redan sett dom, men jag har lovat lilla linnea att vi ska de som. Och man kommer aldrig undan när man lovat henne nått ;)

SPS10

Då var första skoldagen avklarad, det är ju inte så att man studsar av glädje. Men ändå känns skönt att komma tillbaka till vardags rutinerna. Fast om jag ska vara ärlig så hade jag hellre legat kvar i sängen imorse när klockan ringde klockan 06.00, men jag kunde bara och ligga och dra mig till 20 över.
Skolan var helt okej och klassen också. Men innan vi skulle gå hem så fick vi en läxa. Liksom hallå? första dan i skolan? På nått sätt så kändes det som en varning att jag har valt en plugg linje. Och schemat ska vi inte tala om....

Men nu är jag iaf med Linnea, vi tänkte göra den där läxan vi fick, att kunna alla världsdelar och hur många invånare som är i varje...

Så det är bara att sätta igång..
vi hörs sen.

godnatt.

sista inlägget för idag. Nu väntar sängen om drygy nån timme och nån bra bok. Imorrn börjar skolan. Vet inte om jag ska skratta eller gråta..

vi hörs imorrn sötisar ♥

resultat:


så duktig vi är (Y) jag kanske ska satsa på att bli kock?
eller inte..

movie time.

ikväll så ska blire ju du att fira pappa och jag och sanna har bakat till honom, bild på "konstverket" kommer.
Ja men då ännu senare ikväll så ska jag se på filmer som mamma har hyrt till mig. Har du hört ryktet om morgans och remeber me.


1 dag kvar!!! :(

hej bloggen.
Jag liksom är trött i hela kroppen. Det känns som att den inte orkar med nånting. Halsen känns inge bra alls, och huvudet dunkar. Jag tror det är ett sätt för den att säga att jag inte skulle ha gått igår på selånger, men det är ju ändå sista riktiga kvällen på sommarlovet, så det var värt det.
Men iaf idag så skulle Jorunn i väg på tävling runt nio så hon och Julia vaknade runt åtta. Inte jag.. eller jo jag vaknade då men somnade om. Sen så gick jag och Julia upp runt halv elva och åt frukost. Sen har vi liksom inte gjort så mke mer. Mamma kommer och hämtar mig runt tre och ikväll så ska jag duscha och ta fram kläder imorrn så jag är väl förberedd.

Också ska vi fira PAPPI som fyller 42 år. GRATTIS ÄLSKAR DIG!

Home♥

Nu har jag precis kommit hem till mitt andra hem från selånger, jag kan inte mer än tacka julia för att hon lockade ut mig! Hon är så lätt att övertyga än. Bilder på hur vi såg ut kommer nog imorrn.
Ja men just nu så sittar vi och småpratar lite medans som vi tuggar på en massa remmar. as gott!
Ja alltså då Jag, Jorunn och Julia.

Men nu ska jag fortsätta att vara social med dom. Om jag inte dör av trött dvs.
Och vet ni? jag börjar bli förskyld... alltså riktigt förskyld. buhuu.

hörs imorrn sötisar ♥

dagens planer:

Nu är det bestämt att jag ska till selånger med julia och jorunn, tror licia ska med också. Sedan sover jag och Jorunn hos Julia. Får bara hoppas att det inte börjar regna.
Men nu ska jag och lillasyster mot ögrillen för att äta middag där.

vi hörs kanske mer ikväll.


så söt jag och syster är....

if ten million fireflies.

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Jag har planer på att åka till selånger, men vädret säger nått annat. Mulet och kallt. Nej inget för mig. Vi får se hur det blir med den saken. Annars kanske jag bara är hemma, liksom sova ut till skolan börjar. Om två dar... jag vill men ändå inte. Vad hände med sommaren? Dom varma sommardagarna, kvällarna? Allt har gått så snabbt. Men jag ska inte klaga, den här sommaren har vare jätte bra!



du har fått din sista chans.

I tried to live without you
But tears fall from my eyes
I’m alone and I feel empty
I’m torn apart inside

godnatt...

it´s just me.


just nu sitter jag här ensam och tittar på youtube. 

Och ja jag lyssnar på Selena Gomez, Demi Lovato och Miley Cyrus väldigt mycket. Men jag lyssnar ju på en massa annat också.

dagens köp.

ja alltså jag prövade dom där två kofterna, och ingen av dom var snygg på. Och skjortan fanns inte. Typiskt. Men jag fyndade några andra prylar. Men jag med min otur hittade en jätte fin skjorta på gina, men då fanns det bara i storlek 44...
Fast sen hittade jag en på rea på bikbok som var rät fin :)

Men det här hittade jag iaf:

dålig kvalite på thigtsen men det är lack från knäna och neråt, fast bara på framsidan.

det som fattas nu är en kofta och sminkbortagnig, men sminkbortagningen får mamma fixa :D

You make me happy.

hej bloggen.
idag ska jag på birsta med Linnea. Vi ska umgås och ha kul. Sen ikväll så ska jag vara barnvakt till lillebror och vara med issa.

fight for this love.

nu ska jag sätta mig uppe vid tvn med en filt och se på en gammal disney film, tror det blir hitta nemo :)
pappa har köpt dricka och chips till mig så det blir till att tjocka i sig det.
och en tråkig nyhet är att jag börjar känna mig förskyld. Jätte bra inför skolastarten. INTE!

sista inlägget för idag tror jag, jag kanske får för mig att blogga mer sen.
Och nu är jag tillbaks på banan igen känner jag! Flera inlägg per dag!
Den här veckan har ju inte vare en tip top vecka för mig när det kommer till bloggningen. Och inte allmänt heller. Har hänt så otroligt mycket på bara en vecka.

Men aja nu väntar tvn.

försenad outfit.

den här outfiten hade jag tidgare i veckan men glömt bort att lägga ut den på bloggen.
dålig kvalite, knäppte med mobil kameran.


kofta - gina tricot
linne - gina tricot
jeans thigts - vero moda
klocka - ur och penn
väska - h&m




min favorit tröja just nu.

hösten är på väg och myskläderna ska fram. Jag köpte den här tröjan i vänersborg, och ni kan inte ha missat att alla har den. Men jag skiter i det för den här gången. Jag brukar inte vilja ha nått som alla andra har, och då menar jag alla. Som dom där baceboll jackerna, man kan inte gå nån stans utan att se att nån har en sån! och enligt min åsikt är dom inte ens snygg. Men smaken är som baken, delad. hihi
Jag vet inte heller om min stil är så olik alla andras men jag tar på mig det jag tycker är snyggt.
Men den här tröjan är ett undantag, den är mysig och skitsnygg!


den finns ju i många färger, men grå är nog snyggast (enligt mig)

tummen upp för gollege tröjan från Gina tricot!

199 kr.

everyting that I do, reminds me of you.

hej bloggen.
idag ska jag inte göra nånting förutom att plocka undan på rummet, ser ut som en svinstia! bokstavligt talat.
också ska jag packa till pappa. Jag hade tänkt börja lite smått om typ en halv timme för att känna mig duktig. haha. Inatt sov jag inte så mycket för att det är nå jävla vägarbetare som låter ungefär runt sju på morronen Så det är inte så lätt att somna om då. Så ikväll blire förmodligen en hemmakväll. Vi får se vad jag orkar.

"jag vet att du lider
jag vet hur det svider
när såren som bränns
jag vet hur det känns
när tårarna rinner
och allting försvinner
det är inte lätt
det är svårt att göra det rätt
det gäller att göra det på sitt sätt"

kläd inköp.

Det bidde visst ett till inlägg idag :D

på fredag kommer barnbidraget och jag och linnea ska till birsta då så jag tänkte kolla på dom här sakerna:
 
dom två är från gina tricot.


den är från H&m.

plus ska jag kolla på smink och sminkbortagning och på thigts.

KLÄDER TILL SKOLSTARTEN!
som är på måndag, deprimenade.


snabbinlägg.

idag blir det bara ett inlägg, jag är helt enkelt för trött för att blogga idag, eller har vare det hela veckan.
Men vi var på återträff med klassen idag, det var mysigt.
Ikväll ska jag se på film antar jag. Tror det blir the blind side, sägs att den ska vara jätte bra!



ni får en gammal jätte FIN bild på mig och världensbästa julia.
jag älskar dig gumman.

"en tid jag saknar, en tid jag aldrig kommer glömma"



I need you by my side.

hej bloggen, idag kom jag hem runt tre från linnea. Vi hade det jätte mysigt igår med filmtittadande och skitsnack om allt möjligt! Vi somnade runt fyra och vaknade runt tolv, så jag är så trött idag för att orka göra nånting så det blir filmkväll med lillasyster( www.ssannahellden.blogg.se) (hon som ville ha en länk) , vi ska ner till ica  och köpa dricka nu så vi hörs väl imorrn eller ikväll.

förlåt för tråkiga inlägg nu för tiden men jag har helt slut på ideer och en videoblogg kommer när den kommer. Men det är ju också sista veckan på sommarlovet så jag känner att jag vill inte lägga ner min sista tid på att sitta vid datan.

två bilder sen igår.




alltså det är jätte segt att ladda upp bilder just nu så jag laddar upp resten hos linnea eller imorrn.
jag måste skynda mig att packa nu!


lost here in this moment.

Gud vad jag börjar bli brun, GILLA GILLA! idag solade jag i ungefär 5 timmar. Haha snacka om att ha lite och göra. Fast jag är bunare framtill en baktill så det är ju lite sött, men skitsamma :)

ikväll ska jag iaf sova hos linnea med maja, hilda och moa! jag behöver det verkligen känner jag, bara umgås med vänner som betyder mycket för en!
Jag tänkte även lägga upp bilder sen igår när jag var med moa och linnea.


dålig upptadering.

förlåååt för dålig uppdatering. Men igår hann jag inte för att jag åkte till sutgan jätte tidigt på morgoen. och internet där är jätte segt. men nu är jag tillbaka!

mennu ska jag gå igen för att umgås med moa och linnea, jag orkar inte blogga nå mer idag, imorgon börjar jag som vanligt. HÅLL UT!


lost behind darkness.

hej bloggen, det blev en sen kväll igår. Efter att Linnea åkt hem så såg jag på film med våra gäster som var här igår. Dom åkte hem runt två och jag kunde inte somna förns halv fyra. Vaknade halv ett idag, tog frukost och hoppade in i duschen. Sen såg jag på film. Och nu sitter jag här, pappa har precis kommit för att äta middag med oss. Senare ikväll så kommer julia och ska sova här. Ungefär som en perfekt fredag kväll ska se ut. Först mysig middag med familjen sen vara med en underbar kompis, liksom det kan inte bli bättre. Gud vad gammal dags jag låter. HAHAH!

och jag har tänkt vad jag kan göra så att bloggen blir lite roligare kanske att börja göra videoinlägg då och då. Om jag vågar dvs..
Vad tycker ni om det?

gårdagens outfit.



(dålig kvalite) och konstig vinkel.

blus - H&M
jeans tihgts - vero moda
linne - H&M
armband - från nån frida tidning


emblas hemlighet.

hej bloggen, just nu sitter jag i mitt rum med världensbästa linnea. Vi sitter och tjockar i oss ostkrokar och dricker cola och ser på emblas hemlighet. HAHA vi är ju som vi är.




idag så har jag typ inte gjort så mke, solat och suttit vid datan, sen så kom det ju middags gäster och sen så kom ju då linnea. Vet inte vad jag ska skriva mer, det känns som att jag inte har nånting att skriva nu för tiden, det är vad man gör på dagarna. Sen vadå? jag har slut på idér helt enkelt. Ska väl tänka över natten på vad man kan hitta på för att göra bloggen roligare :)

Men nu ska jag vara social med Linnea!
hörs imorrn.


save the hero.

guuuu så ful jag känner mig just nu, håret är huller om buller, har sov tröjan på mig och mina fula glasögon och inge smink alls. jag känner mig inte alls nå fräch, haha. Måste hoppa in i duschen snart..

ja men idag så kommer vi få främmande till middagen, sen nu ikväll ska jag vara med linnea.



en sjukt bra låt!

Linnea Rummel!

sitter här just nu med linnea RUMMEL! vi har kollat på bilder och skrattat åt folk i skolkatalogen, haha jag vet dumt;) ikväll ska jag också vara med henne och maja. Och vi har bestämt att vi ska vara hos henne. Eller jag och maja har bestämt de!



Jag älskar dig bästavän! ♥

I feel sorry for you.

Hej bloggen, solen har äntligen vågat titta sig fram efter regniga dagar. Fast jag vet inte om jag orkar gå ut, jag är så förbaskat trött hela tiden. Vad jag kommer göra idag vet jag inte. Får väl se om jag hittar på nånting, annars så gräver jag mig ner i sängen och kanske sover. Lika bra de. Måste ju vända tillbaka dagarna snart för det är ju bara två 1,5 vecka kvar till skolan börjar :O VILL INTE VILL INTE! sommarlovet går alldeles för fort..

Men jag orkar inte sitta vid datan så vi hörs väl senare!

miley cyrus










bodaborg.

hej bloggen, min dag har varit helt underbar! Jag har vare på Bodaborg med mamma, peter, sanna och simon. Det var jätte mysigt. Dock att jag är JÄTTE trött, somnade halv tre och skulle upp kl. 8. Också värker det i hela kroppen, men det vare värt ändå! Ikväll blir det film som vi hyrt och sängen tidigt.

Jag har hittat ett pogram på datan som vi fick med nån kamera som vi haft, jag har alltid vetat att vi haft det men inte orkar prövat det. Men så idag så ville jag testa, så jag gjorde en ny header. Kanske inte så snygg, men jag är ju nybörjare på det pogrammet som vi har. Men alltså den får duga tills vidare.




bilder sen vänersborg.

Tänkte lägga in några bilder sen vänersborg, det är inte så jätte många och man ser inte så mka vad vi gjorde. Men det är ju några iaf, och alla är ju inte med heller, det är typ bara på max och david. elr okej bara på dom, men alltså jag orkade inte knäppa kort när vi väl var där :) hihi







det duger, ska försöka mig på en ny design nu :)

closet.

jag har städat min garedrob i dag hos mamma och kommit fram till kläderna nästan inte får plats.

Här har resultatet:


hehe..

(förlåt för dålig bildkvalite)

finally.

hej, jag är trött, trött på allt. Trött på folk som ljuger, på folk som sviker, på folk i allmänhet, jag är trött på mig själv..
jag är helt enkelt trött. så idag orkar jag inte med nånting, man orkar nästan aldrig med nånting när det regnar, jag är trött på regn också. idag kommer jag bosetta mig framför tvn. Så kommer min dag se ut. Framför tvn.

Imorrn kommer jag inte att hinna blogga nånting tror jag, kanske sent på kvällen. För att imorrn ska jag till paradis badet, eller kanske boda borg? Det blir nånting med familjen iaf.

men jag är också för trött för att blogga idag, vi hörs kanske ikväll. Om jag inte är trött dvs.

the trio is back on track!

förlåt för dålig uppdatering, men det har vare fullt upp hela dan.
Men igår så var jag iaf hos erika, jag sov där också, vi såg på dirty dancing och jag satt typ och dreglade på snyggingen som spelar huvudrollen, VILKEN MAGE ;) haha. Ja men erika nattade max runt 9. Jag och erika somnade typ halv ett, eller hon somnade då jag låg som vanligt uppe till halv två eller halv tre nånting, och klockan sju vaknade lillmax, Som idag har fyllt fem! GRATTIS ÄLSKADE LILLEBROR.

NU snart kommer Linnea och Moa, vi ska väl se på film och mysa på som alltid.



"När allting känns fel, är det ni som gör mig hel"

dagens outfit.

jag hade tänkt börja med dagens oufit lite smått igen.
ja kanske inte världens bästa bild men ändå

svarta chinos - Bik bok
brunt skärp - H&M
vit tröja - bik bok
klocka - ur och penn
armband (som inte syns) - gina tricot
örhängen (som inte syns) - ur och penn

they way you making me feel.

asså igår vart jag jätte rädd. tänk jag, issa och josefine alldeles ensam i mitt hus, alltså det är rätt stort. Vi satt och på en film som hette "när mörkret faller". Som handlade om misshandel och sånt och samtidigt så plingar det nån på dörren och när vi öppnar är det ingen där, sen ringer hem telefonen på dolt och det är ingen där, så ringde de två gånger. alltså jag fick panik :O och vi vet inte vilken/vilka det var. Fast issa som aldrig blir rädd sa att det bara var nåra som skojade. Det vare säkert, men hur många vet mitt hem nummer och vart jag bor, plus att vi var ensamma?  sen när vi skulle sova kunde jag inte ens somna. Jag är så lätt rädd av mig :(

Och som ni se på min header så har det tydligen blivit stavfel, men jag bryr mig inte. Jag suger på engelska satt. Jag tror nog att dom flesta vet vad jag menar ;)

idag sover jag hos erika med henne och lillebror. Mysigt.

I have a dream.


alltså hon måste vara världens sötaste flicka, och som verkligen kan sjunga.

put my heart into yours.

kvällen kommer att spendera med issa pissa. Jag vet inte om hon gillar att jag kallar henne så, så det får bli issa bara issa. Hon kommer att sova hos mig i ett ensamt hus. Vi kommer att se på film och mysa på. Om jossan också ska vara med oss vet jag inte än. Men det läju bli så.
Själv ska man snart hoppa in i duschen. Eftter det ska man till pappa och äta. Och sen möta issa. (och kanske jossan).




så såg vi ut för ungefär 3 år sen, i sjuan. och i fjällen. Alltså som ni kanske inte vet så är issa immun just nu mot att vara med på bilder, så jag har bara en massa sen sjuan på oss två. Fråga mig inte varför hon inte vill de. Så äre bara. (jag vet inte själv heller varför)
Men jag älskar henne lika mke för det. TVILLING :*


when the sun goes down.

just nu sitter jag ute i solen med mammas jobbdator i knät. Det är sol och självklart så passar man på att sola, och då ute på altanen. Här ligger även mamma och peter och lyssnar på en ljudbok, varför? jag vet inte. Själv fattar man ingenting. Vart kvällen kommer vara vet jag inte än, jag har oklarade planer, aningen så blire issa eller julia. Det visar sig. Vad som kommer hända idag på dan vet jag inte heller läju sola mer och duscha.

OCH JUST JA.. min ÄLSKLING har kommit hem, allstå min mobil. Pappa har vare och hämtat den nu. WIHOOOOO! Och den funkar. så nu ska en lycklig linn forstätta att sola så hörs vi mer ikväll.

were are you now?



you can take a bluest sky and turn it grey.


before the storm.


Jonas brothers ft. Milet cyrus- before the storm
favorit låt just nu!

kom nyss hem från birsta, vi åt på taco bar och det var första gången för mig, men jag lovar det kommer hända mer gånger skit gott där ju. Jag hittade iaf ett par svarta chinos, ett brunt skärp och en Bh. Jag har ju glömt att säga vad jag hittade i vänersborg men jag köpte ett spets linne från gina tricot (as sött) och en gollege tröja, en grå med nå mönster på (ni vet en sån där som alla har, och jag som trodde att ingen hade en sån i sundsvall, men såå fel jag hade) och så ett par trosor. Jag orkar inte knäppa kort på mina senaste köp, jag är för lat helt enkelt.. 
Men mamma vill att vi ska se på film nu, så vi ska hyra en och äta grill chips med en god dipp. Mums.

insperation från H&M.

H&M är nog den bästa affären som finns, dom har verkligen allt! Och plus så äre riktigt billigt där också. Jag verkligen älskar H&M :D så jag kollade på deras hemsida och hittade skit snygga outfit till hösten.


Jag älskar färgerna, det ser så mysigt ut.
I LOVE IT!

sunshine.

hej solen skiner ute och jag sitter här, kanske inte så jätte smart med tanke på att ett jätte molntäcke är på väg så jag ska snart ut och sola med det jag hinner med innan det kommer. Idag så kommer jag att åka till birsta med mamma och kanske lillasyster. Jag vill köpa ett par byxor och ett skärp känner mig i behov av det.
Ikväll så var det nog meningen att jag skulle vara med marie och licia men då ringer mamma och frågar om jag vill ut och äta med peter henne och sanna och det kan man ju inte säga nej till. Så ikväll blire nog förmodligen så. Fast jag saknar licia och marie jätte mke... aja.

solen väntar på mig nu :) vi hörs ikväll! eller senare idag.

beställa?

jag funderar på att beställa hem Miley cyrus bok "miles to go". Det enda problemet är att den är på engelska, jag suger verkigen på engelska. Men jag vill verkligen ha den. Jag kanske lär mig mer engelska om jag läser den också :)


vill ha..

I will rock all night.

jag tänkte slänga upp några bilder sen ikväll som jag fick av maja, Linnea sover så hon kan inte skicka. Och bilderna är så OSERIÖSTA. Haha.


haha fråga inte vad jag gör där, det vet jag inte ens själv :S


Dom duger ska sova nu. Jag hör av mig mer imorrn.

VI BJUDER LITE PÅ OSS SJÄLVA :D

reminds me for who I am.

live från linnea..
jag sitter just nu nere i linneas källare med hilda, maja och linnea själv. Linnea sitter i en gungstol och ser riktigt läskig ut, jag är seriös. Vi har knäppt kort och musik på högsta volym. En bättre kväll finns inte.
Nu ska vi se på film och mysa på. Bilder kommer inatt eller imorrn.

(Det går inte att ladda upp bilder just nu på Linneas dator)

designen..

ja hedern är bara tillfällig de var den enda jag hade på pappas dator. Jag är rätt nöjd med designen, stilmallarna tog jag från designbloggar.se. Fast jag har ändrat med textsnitt och sånt. Rätt nöjd faktiskt. Men som sagt en ny header kommer. 

Idag har jag inte gjort någonting alls. Bara duschat och så. Ska snart sätta på mig linser och sminka mig lite.
ikväll ska jag vara med dom abslout bästa Linnea och Maja.

Men jag orkar inte sitta nå mer vid datan, har suttit här typ hela dan för att fixa med designen.
Men vi hörs ikväll ju! får se om det kommer några bilder.
och förlåt för tråkiga inlägg som jag skrivit men jag lovar att imorrn kommer jag igång på riktigt.

GRATTIS MAMMA 41 år!

jag kände mig lite skyldig för att jag glömt bort mammas födelsdag så jag tänker ägna detta inlägg till henne.




jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva, du är allting för mig och jag ser upp till dig. Du är min förebild, min vägldare. Du är som min bästavän för du finns där för mig när ingen annan gör det och du hjälper mig se ljuset i det mörka. Och jag tackar dig för att du är så förstående och underbar. En mamma som dig finns det nog ingen som har. Du lyssnar på världens konstigaste musik, allstå rnb och techno, även kent då också. Du är en mamma som handlar alldeles för mycket kläder och säger att jag också gör det, men du gemför man med dig så har du faktiskt inget att säga till om. Okej visst du får ju lön, men ändå Du liskom är nästan jämt glad och det är sällan vi bråkar. Du är 41 år men dom flesta tkr att du ser ut att vara runt 30. 
Och jag vet att du kommer att se det jag skrivit nu för du följer min blogg. hihi
Du är världensbästa mamma.

haha alltså igga mig på bilden....

hemma.

alltså jag orkar inte blogga idag har suttit i bilen hela dan och är jätte trött. Designen är för tillfälligt konstig och jag vet inte hur jag ska fixa det, måste ha majas hjälp.
Jag orkar typ inte med nånting för jag har världens mensvärk så ska gå ner och ta en ipren nu.
bilder kommer när det kommer, jag läju höra av mig mer imorrn.

RSS 2.0